Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Офісне Крісло Чорне до 130 кг NEO9947 Комп'ютерне Крісло Керівника з Механізмом Гойдання TILT Поворотне

Оцінка користувачів 3.4/5
  • Володимир У***
    Відгук від покупця. Продавець: EUROSMILE. Колір: Чорний

Якість відповідає ціні. Колеса не пронумеровані, звичайні поасмасові

• Продавець  EUROSMILE

Ми щиро вдячні за Ваш відгук! Дякуємо за зворотній зв'язок.

• Наталія В***
    Відгук від покупця. Продавець: EUROSMILE. Колір: Чорний

Ужас крісло порізане ,побите ...

Переваги:
    Це жах
    Недоліки:
    Це що ???
    • Продавець  EUROSMILE

Доброго дня!

Дякуємо вам за зворотний зв'язок. Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією під час отримання замовлення.

Хочемо звернути увагу вас та наших майбутніх покупців на важливий момент щодо транспортування: всі товари перед відвантаженням з нашого регіонального складу у Волинській області проходять обов’язковий контроль якості та ретельно упаковуються. На жаль, під час транспортування логістичними службами трапляються випадки недбалого поводження з вантажем.

Згідно з правилами перевезення та чинним законодавством, цілісність пакування та самого товару необхідно перевіряти безпосередньо у відділенні «Нової Пошти» при отриманні. Якщо ви бачите пошкоджену коробку чи сліди порізів — варто одразу складати акт прийому-передачі з працівниками пошти для відшкодування збитків перевізником, адже підпис у декларації підтверджує, що товар отримано без ушкоджень.

Попри те, що ви забрали посилку без огляду на пошті та не звернулися до нашого відділу турботи про клієнтів перед публікацією відгуку, ми не залишили вас із цією проблемою. Враховуючи наші високі стандарти лояльності, наша служба підтримки самостійно вийшла з вами на зв'язок і ми безкоштовно відправили вам нове комплектне сидіння замість пошкодженого.

З повагою, команда турботи про клієнтів.

• Вадим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: EUROSMILE. Колір: Темно-коричневий

Крісло прийшло, а документи на нього чекаємо до цих пір(

• Продавець  EUROSMILE

Проблему вирішено. Документи надіслано.

• Эдуард Б***
    Відгук від покупця. Продавець: EUROSMILE. Колір: Чорний

Чудове крісло, повністю відповідає опису. Товар відправили швидко, доставка також швидка. Продавця рекомендую

Переваги:
    Гарна якість, адекватна ціна, швидка доставка
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  EUROSMILE

Дякуємо за довіру та приємний відгук!

• Денис

Дуже зручне та легке

• Продавець  EUROSMILE

Дякуємо за гарний відгук. Бажаємо приємного користування.

• Марина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: EUROSMILE. Колір: Чорний

Крісло для роботи в офісі всамий раз, зручне і ціна приємна. Рекомендую.

Переваги:
    Якісна обивка крісла, зручне у використанні. Складалось дуже швидко і легко. Працює все справно і механізм качання на вищому рівні.
    Недоліки:
    Не виявила
  • Володимир Л***
    Відгук від покупця. Продавець: EUROSMILE. Колір: Темно-коричневий

Оббивка почала псуватись вже за 2 місяці використання