- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: forFIZJO. Колір: Рожевий
Купляла для дитини. Займається із задоволенням і не тільки вона)
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: forFIZJO. Колір: Рожевий
Придбала доя тренувань на підтримку балансу, все влаштовує, займатися комфортно, подушка тримає форму, спочатку підкачала для себе і більше не підкачувала. Дуже класна штука!
- Переваги:
- Ціна та якість.
- Недоліки:
- Не помітила
- Жанна П***Відгук від покупця. Продавець: forFIZJO. Колір: Синій
Відмінний товар, ціна=якість, швидка доставка, хороший продавець, рекомендую.
- Таня З***Відгук від покупця. Продавець: forFIZJO. Колір: Фіолетовий
Насос не працює, накачати немає можливості чим(
- Продавець forFIZJO
Доброго дня, Тетяно.
Наш фахівець з вами контактував з цього приводу та закрив питання у зручний для вас спосіб.
В разі чого просимо звертатися.
Дякуємо за довіру. - Таня З***
Питанея вирішено, дякую продавцю!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дружині сподобалось подушка,якість хороша!
- Переваги:
- Міцна гума
- Колобова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Все підійшло, дуже добре для занять з утримання рівноваги
- Переваги:
- Добра якість, гарна ціна, швидка доставка
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Супер балансир, тренажер та масажер для ніг
- Ганя П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Все добре, дякую.
- ВасильПродавець: Rozetka. Колір: Синій
Все чітко, не перша моя балансувальна подушка, тому маю з чим порівняти. Причепитися немає до чого.
Насос в комплекті дуже навіть достойний, хто тут написав за проблеми з накачуванням чи з насосом, самі у всьому винні.
По-перше, акуратно треба вставляти голку і з відчуттям, щоб не пробити протилежну сторону. По-друге, хід в насоса не великий, тому не треба нічого тягнути чи згинати. Я цим насосом крім подушки вже купу м'ячів перекачав, чудово справляється з задачею.
Ну а сама подушка штука корисна, навіть для лінивих підійде, можна просто сидіти, стояти чи під спину підкласти.- Переваги:
- Насос, вигляд суперський
- АндрійПродавець: Rozetka. Колір: Сірий
Чудова подушка, дуже добре запакована, коробка презентабельна. Стінки товсті, тому при накачуванні добре тримає форму, не перетворюється на м'ячик, як з дешевими варіантами.
Без проблем накачую комплектним насосом, підставляю під зад при сидінні на кріслі, так як від сидячої роботи болить спина. Після місяця використання відчуття значно кращі. Дуже задоволений покупкою, рекомендую.- Переваги:
- Якісний матеріал, коробка, ціна
- Недоліки:
- Не виявив жодного
- Юрій Х***Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Диск хорошої якості, вироблений з якісних матеріалів. Насос справно накачав дану подушку. Товаром задоволений
- Переваги:
- Ціна/якість
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Гарна подушка! Дитина в захваті.
- Недоліки:
- Насос в комплекті не надуває подушку, довелося надувати насосом для машини.
- ЕгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличная вещь ,для тренировки мышц стабилизаторов,баланса ,и профилактики травм.Качество подушки хорошее.Резких запахов ,от подушки, нет.Очень рекомендую.
- Переваги:
- Функционал,качество
- Станіслав Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Чудовий диск. Якість супер, ціна також (купував по акції). Це просто маст хев для всіх, хто весь день сидить. Зменшує напругу у спині та шиї, допомагає розслабитися.
- Переваги:
- Чудовий диск, насос з голкою, допомагає розслабитися
- Недоліки:
- Ніяких
- Олександра Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Про такі подушки дізналася від реабілітолога - порадив для домашніх тренувань. Обрала цю, тому що з насосом у комплекті та і візуально наче якісна. Рекомендую починати займатися біля стіни, підвіконня чи столу, бо є великий ризик не втримати баланс. Диск виправдав мої очікування
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Для мене та моїх потреб їх немає
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Класна річ для координації та масажу стоп. Для мене це свого роду медитація. Звісно, перші дні важко втримати баланс, але далі тіло звикає. Товар рекомендую. Колір відповідає заявленому. Займаюся на ній із задоволенням
- Переваги:
- Якісний балансувальний диск
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Катерина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Надивилась я реклам у блогерів і вирішила, що мені також потрібен такий диск)) І бажано, щоб не за всі гроші світі. Зупинила свій вибір на цьому. Диск класний, запаху гуми не було. У комплекті насос з голкою, щоб накачувати подушку до потрібного об'єму. Диском зручно користуватися, по підлозі не ковзає
- Переваги:
- Якість, відсутність запаху резини, не ковзає, насос з голкою
- Андрей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Основна перевага що саме ця подушка розрахована на велику вагу, в комплекті є насос, плюс подушка має дві сторони масажні одна з більшими шипами одна з меншими, не було запаху резини.
- Переваги:
- Розрахована на велику вагу, в комплекті є насос
Добрий день, Андрію! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд CorniX. Бажаємо продуктивних тренувань.
- ТадейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хороша балансувальна подушка. відповідає опису і потребам. дякую
- Переваги:
- Ціна, якість, швидкість доставки
- Недоліки:
- не виявлено
Добрий день, Тадею! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
для тих, хто веде сидячий спосіб життя, або по довгу вимушений перебувати в кріслі в офісі ця подушка просто незамінна, оскільки розвантажує м'язи спини, особливо найнижчої частини хребта - хрестця, два в одному - постійне ненав'язливе і головне по мірі потреби тренування, дякую
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- не помітила
Доброго дня, Наталія! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- ЯринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Якісна балансувальна подушка
Доброго дня, Ярино! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд CorniX. Бажаємо продуктивних тренувань!
- Софія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Товар отримала у повній комплектації, відповідає опису та немає неприємного запаху. Чоловік уже користується кілька місяців та задоволений результатом. Усе підійшло, дуже добре для занять з отримання рівноваги. Рекомендую.
- Переваги:
- Приємні ціни
- Недоліки:
Доброго дня, Софія! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо продуктивних тренувань!
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Купляла для чоловіка. Подушка точно така, як на фото, насос був у комплекті. Товар якісний, зручний, має приємну текстуру, неприємного запаху немає. Загалом, чоловік задоволений покупкою і раджу всім, хто хоче покращити фізичну форму.
Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Я не можу не поділитися своїм захопленням від використання балансувальної подушки! Вона просто чудова! Вперше спробувавши її, я одразу відчув покращення в своїй поставі та загальному самопочутті. Подушка надає відчуття комфорту та підтримки, навіть при тривалому сидінні.
Вона допомогла мені зміцнити м'язи кора та покращити баланс. Зараз я помічаю, що сиджу більш рівно, а спина менше втомлюється. Балансувальна подушка також дуже універсальна: я використовую її не тільки на стільці, але і для вправ вдома.
Її якість дуже високого рівня, а сам дизайн стильний і сучасний. Легкість в обслуговуванні і простота використання тільки додають позитиву. Я впевнений, що ця подушка стане незамінним помічником для всіх, хто піклується про своє здоров’я і комфорт!
Щиро рекомендую всім, хто прагне покращити свою фізичну форму та відчути реальні позитивні зміни в своєму житті!- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
Доброго дня, Віталію! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix . Бажаємо приємного користування!
- Наталя Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Класний балансир. Діти і дорослі займаються.
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Все чудово
Гарна якість - Світлана С***Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Пидушка якісна. Міцна. Насос норм все надуває. Дякуємо.
- Переваги:
- Міцна. Резина плотна.
- Недоліки:
- Нема.
- Наталія С***Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Товар якісний, повністю відповідає опису. Задоволена на 100%.Дуже дякую магазину за мега швидку відповідь і доставку.
- Женя Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Купував цей диск для доньки, бо в неї є проблеми з координацією. Донька в захваті від кольору та використовує його для гри та різних вправ з балансуванням, а ми в захваті від результату. За місяць користування вже помітні перші зміни
- Переваги:
- Вдале кольорове рішення для дівчат, ефект від занять, якість
- Руслана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Цей диск - моє спасіння для реабілітації коліна після розриву зв’язок. Користуюсь за рекомендацією лікаря, він же і показав мені вправи для ноги. Якістю задоволена, до гуми питання нуль, по підлозі під час використання не ковзає.
- Переваги:
- Все добре
- Даша Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Подушка просто клас! Якість чудова, у комплекті насос з голкою на випадок, якщо спускатиме. Використовую її для зміцнення м’язів спини та стегон. Скажу чесно, що довго на ній сидіти не дуже зручно. Але якщо займатися регулярно, ефект є!
- Переваги:
- Якісна та ефективна річ, якщо займатися регулярно
- КатеринаПродавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Я та сама людина, яка бачить рожеве - бере рожеве. Це була єдина причина чому я придбала саме цей диск)
Користуюсь вже два тижні і ще жодного разу не пошкодувала. Товар прийшов без запаху китайської гуми, поверхня з масажним рельєфом. Чудова річ для розслаблення- Переваги:
- Чудова річ для розслаблення
- Недоліки:
- Для мене їх немає, але якщо довго сидіти на диску, то трохи неприємно
- Анна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
тепер стою на подушці коли працюю
Доброго дня, Анна.
Дякуємо вам, що обрали продукцію бренду Cornix.
Приємного вам користування!
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Тільки з відгуків дізнався про важкість знайти голку) у мене ок. Товар своє призначення виконує. Насос працює, подушка повітря тримає.
Доброго дня, Андрію.
Дякуємо вам, що обрали продукцію бренду Cornix.
Приємного вам користування!
- Турчинская О***Відгук від покупця. Продавець: SportV. Колір: Чорний
Купувала чорну, до 200 кг. Взяла собі, колезі і доньці. Подушки прийшли нормальні, не ушкоджені, насоси працюють, голки є. На коробці є інструкція як накачувати. Користуюся вже тиждень. Зранку та протягом дня масаж ніг по хвилині на гостріших шипах. Протягом дня кладу на стілець під сідниці.
- Переваги:
- Дуже корисна штука при сидячій роботі.
- Недоліки:
- Поки немає
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: SportV. Колір: Фіолетовий
Гарна подушка, накачали швидко,малий займається.
- Переваги:
- Все підійшло
- Недоліки:
- Поки немає