Відгуки покупців про Сковорода-гриль Brizoll Оптима О2850G-Р 28 см

Оцінка користувачів 3.75/5
  • Екатерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Казанофф. Діаметр: 28

Дуже розчарована. З першого використання лопнула. Дуже погана якість. З таким стикаюся вперше. В мене є кілька таких, тільки іншого виробника і вже років 6 ними користуюся ніколи не лопалися.

Недоліки:
    Погана якість чугуна
  • Зина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Butiq Store. Діаметр: 28

Дуже дивний постачальник, розумію, що це не сама Розєтка, але ж...
    Зробила замовлення в п'ятницю зранку, обрала доставку Нова Пошта, чогось проблематично було вислати того ж дня, а суботі та неділя в них -вихідні.
    До Того ж, вперше бачу, щоб я мала сплачувати і за пакування... нонсенс, якщо чесно. За доставку-так, комісію за кошти-так, а за пакування та комісію за оголошену вартість-це вперше. Отож не рекомендую взагалі.
    Краще б в якомусь іншому магазині поїхала і придбала

Переваги:
    Хороший бренд
    Недоліки:
    Дивний продавець
  • Алена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Діаметр: 28

Долго выбирала сковороду и остановилась на этой , бюджетная цена , подходит по составу металла , чугун, тяжешая , вобщем хорошая сковорода гриль, часто готовлю стейки и очень довольна. Главное соблюдать прогрев сковороды и тд . Все хорошо жариться и не пристает . Рекомендую !!!

Переваги:
    Хорошая чугунная , тяжелая Сковорода
    Недоліки:
    Пока не заметила
  • Лена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Казанофф. Діаметр: 24

хочу заказать еще с ровным дном. спасибо за быструю доставку

Переваги:
    долго вибирала, но не пожалела что купила эту сковороду. готовила мясо, мне очень понравилось
    Недоліки:
    не обнаружила
  • Наталья Г***

Отличная сковорода!

Переваги:
    Цена,качество
  • Ромашко Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Казанофф. Діаметр: 24

Нормальная сковорода. Но заказ обрабатывали неделю. Один раз возможно звонили , я ответить не смогла , а после не перезванивали . Я думала уже отменять заказ ибо обратной связи никакой. Но отправили с горем пополам.

Переваги:
    Нормальная сковорода.
    Недоліки:
    Доставка.
    • Денис Щ***

так надо продавцу рейтинг занижать, а не товару. зачем вводить потенциального покупателя в заблуждение?