- Екатерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Казанофф. Діаметр: 28
Дуже розчарована. З першого використання лопнула. Дуже погана якість. З таким стикаюся вперше. В мене є кілька таких, тільки іншого виробника і вже років 6 ними користуюся ніколи не лопалися.
- Недоліки:
- Погана якість чугуна
- Зина В***Відгук від покупця. Продавець: Butiq Store. Діаметр: 28
Дуже дивний постачальник, розумію, що це не сама Розєтка, але ж...
Зробила замовлення в п'ятницю зранку, обрала доставку Нова Пошта, чогось проблематично було вислати того ж дня, а суботі та неділя в них -вихідні.
До Того ж, вперше бачу, щоб я мала сплачувати і за пакування... нонсенс, якщо чесно. За доставку-так, комісію за кошти-так, а за пакування та комісію за оголошену вартість-це вперше. Отож не рекомендую взагалі.
Краще б в якомусь іншому магазині поїхала і придбала- Переваги:
- Хороший бренд
- Недоліки:
- Дивний продавець
- Алена П***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Діаметр: 28
Долго выбирала сковороду и остановилась на этой , бюджетная цена , подходит по составу металла , чугун, тяжешая , вобщем хорошая сковорода гриль, часто готовлю стейки и очень довольна. Главное соблюдать прогрев сковороды и тд . Все хорошо жариться и не пристает . Рекомендую !!!
- Переваги:
- Хорошая чугунная , тяжелая Сковорода
- Недоліки:
- Пока не заметила
- Лена К***Відгук від покупця. Продавець: Казанофф. Діаметр: 24
хочу заказать еще с ровным дном. спасибо за быструю доставку
- Переваги:
- долго вибирала, но не пожалела что купила эту сковороду. готовила мясо, мне очень понравилось
- Недоліки:
- не обнаружила
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Казанофф. Діаметр: 24
Отличная сковорода!
- Переваги:
- Цена,качество
- Ромашко Д***Відгук від покупця. Продавець: Казанофф. Діаметр: 24
Нормальная сковорода. Но заказ обрабатывали неделю. Один раз возможно звонили , я ответить не смогла , а после не перезванивали . Я думала уже отменять заказ ибо обратной связи никакой. Но отправили с горем пополам.
- Переваги:
- Нормальная сковорода.
- Недоліки:
- Доставка.
- Денис Щ***
так надо продавцу рейтинг занижать, а не товару. зачем вводить потенциального покупателя в заблуждение?