Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Акумуляторні ножиці для трави та кущів Powermat PM-ANTK-3.6T

Оцінка користувачів 4.09/5
  • Інна К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyControl

Мега задоволена. Маю більше 50 кущів лаванди. Після цвітіння треба було почистити. Знайшла помічника. Дякую продавцю. Відправили швидко.

• Станіслав Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyControl

Хороші ножиці, мені сподобалось, працюють добре, гострі, практичні, акамулятора для роботи вистачає

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Не знайшли
  • Ляшко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyControl

Отримала швидко, все працює чудово, рекомендую..

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyControl

Зручно для жінок, які доглядають за садом.
    А взагалі брала на подарунок татові. Йому 85, і йому теж зручно :)

Переваги:
    Чудово, що ножиці важать не багато, і навіть дівчині буде легко доглядати за садом. Якість чудова, у комплекті різні насадки.
    Недоліки:
    Не помітила, вже тиждень користуюсь.
    • Коваленко Е***

Доброго дня, а як його увімкнути. Начебто все вірно роболю, зарядила(горят три діода), нажимаю на кнопку не працюе. Дякую

• Юлия Б***

Як можна отримати відповідь на моє питання??!!!

• Вячеслав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyControl

Хороші ножиці. Працюють добре.

Переваги:
    Недоліки:
    Не аиявив
  • Бловацкая М***

Швидко, доступно

• Василь Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyControl

Оперативно відправили, опис відповідає дійсності

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:
    Швидкість до повного заряду батареї
    • Андрій П***

Не зрозуміло написано - швидкість до повного заряду батареї. Заряджається довго, чи що?

• Юлия З***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyControl

За таку ціну досить достойні ножиці)

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyControl

Інструкція тільки на польській мові але начебто все зрозуміло і без неї. Теж саме стосується і гарантійного талону - він ще і не заповнений. Немає ніяких документів від продавця (накладна, чек, рахунок) - не зрозуміло куди звертатися у разі поломки.

Переваги:
    Низька ціна, все працює, комплектація відповідає заявленій, легкі у використанні
    Недоліки:
    Відсутність гарантійних документів
  • Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyControl

Товар жахливий такий як і продавець , вже більше тижня намагаюсь повернути товар . Не рекомендую!!!!!!

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Не виконує своїх функцій
    • Юлія К***

Товар забрали . Гроші повернули

• Батурская О***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyControl

Не рекомендую ні товар ні продавця!

Переваги:
    Жах
    Недоліки:
    Товар не відповідає заявленому
    • Світлана К***

Що саме жах? Напишіть будь ласка.Бо хочу придбати, а відгук неповноцінний.

• Юлия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyControl

Не розумію, як його увімкнути для другого користування!!!! Купила місяць назад, зарядили, покористувалися один раз! Поставила на зарядку, вже 10 годин на зарядку, лампочки три штуки відповідно зеленого, жовтого і червоного кольорів. Не вмикається!!!!! Що робити???

• Продавець  FlyControl

Доброго дня. Зелена, жовта і червона це індикатор зарядки. Щоб увімкнути ножиці потрібно запобіжник на нитці вставити в самі ножиці і все запрацює. Гарного вам користування ножицями. Після телефонної розмови ви вже знаєте Юлія як ними користуватися)