Картка Rozetka

Відгуки покупців про Повербанк умб 40000 mah power bank Andowl Q-CD701X1 павербанк з usb ліхтариком павер повір банк для телефону роутера powerbank зовнішній портативний акумулятор з дисплеєм повербанки великої ємності павербанки пауербанки на 40000mah червоно чорний

Оцінка користувачів 3.95/5
  • Владимир Л***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Червоно-чорний

Фонарик светит неплохо и экономно павербанк работает хорошо а с дисплеем удобно следить за зарядом

Переваги:
    3 вида разъемов для зарядки павербанка
    Недоліки:
    Нет быстрой зарядки
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Володимир! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Юлія Г***

Товар прийшов ок. Все працює. Нажаль цей павербанк не має швидкої зарядки.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Юлія! Дякуємо за Ваш відгук.
      Хочемо уточнити, що модель Andowl Q-CD701X1 дійсно не підтримує технології швидкої зарядки (Fast Charge / QC / PD). Вона розрахована на стабільну стандартну подачу струму, що є типовою технічною особливістю для даного сегменту повербанків великої ємності.

• Ірина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Біло-сірий

чудовий товар, особливо з 45% знижкою)

Переваги:
    виконує заявлену функцію
    Недоліки:
    не виявлено
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ірина! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Любовь М***

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Любов! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!

• Аделіна Г***

Емкость у этого пауэра супер, показывает заряд, лихтарик выручает в самые неожиданные моменты.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Аделіна! Вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Марія Т***

Все пришло вчасно, добре працює.Дякую

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Марія! Приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!

• Марина В***

все норм. свою функцію виконує

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Марина! Вдячні за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Юрій Р***

power bank Andowl з usb ліхтариком 40000mah відмінний, надійний, покупав для роутера, відключали світло на 10 годин, тримає, ще 50 % залишається.

Переваги:
    Надійний
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Юрій! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Мирон С***

Потужний і зручний, заряджає багато пристроїв без проблем.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Мирон! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Богдан К***

завжди під рукою,супер

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Богдан! Вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Юлия П***

Ми користуємося цим павербанком всюди! поки немає питань до нього. сподіваюсь так і буде

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Юлія! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Євгенія П***

Підзарядка топ, спасла у поїздці

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Євгенія! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• БОГДАН Б***

Товар прийшов вчасно. Зарядку тримає довго, рекомендую

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Богдан! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Вадим К***

Товар цілком робочий, хоча упаковка могла б бути міцнішою. Виконує свою функцію відмінно, користуюсь щодня, все ок.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Вадим! Приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!

• Татьяна Т***

Очень обидно что не пришел подарок (лампочка). Зачем писать про подарок.

Переваги:
    Добрий день.Вчера только получила,позже напишу отзыв.
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Тетяна! Дякуємо за Ваш відгук та щиро перепрошуємо за ситуацію з подарунком. Нам прикро, що лампочка не була вкладена до замовлення.

• Юрій В***

Гарна й корисна річ

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Юрій! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Наталія Р***

Удобный и мощный. Долго держит заряд, думаю реально есть 40000 в нем.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Наталія! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Орися П***

Заряджає добре, дисплей крутий, ліхтарик реально виручає.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Орися! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!

• Иван А***
    Переваги:
    Брак
    Недоліки:
    Мусор
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Іван! Нам прикро, що у Вас склалось таке враження про товар. Ми постачаємо лише нову продукцію та перевіряємо її перед відправкою, тому інформація про брак для нас важлива.

Просимо уточнити, у чому саме полягає проблема. Ми оперативно організуємо перевірку, а у разі підтвердження — запропонуємо заміну або повернення коштів.

• Сніжана К***

Ємність справді вражає, а ліхтарик може стати в пригоді . Єдине - трохи важкий для кишені.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Сніжана! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Лілія Ф***

Нормальна річ, Заряд тримає добре. дякую

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Лілія! Вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Олена Р***

Ёмкий и с дисплеем — не нужно гадать, сколько осталось заряда. Лампочка, конечно, забавно дополняет образ. В целом все хорошо.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олена! Приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!

• Максим Ч***

Павербанк по співвідношенні ціни та якості - супер. Доставка відбулася вчасно. Приємно здивував додатковий подарунок від магазину в вигляді юсб лампочки. Дуже актуально під час блекаутів. Дякую)

Переваги:
    Ємність, наявність дисплею, матовий пластик на якому не залишаються відбитки
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Максим! Вдячні за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Гревцев И***

Пришло быстро показывает товар тоже ничего запакованный пришел как положено спасибо

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ілля! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Артем С***

Чекаю повернення грошей)
    Повернув цей шлак назад продавцю.
    Китайський непотріб.
    Лампочка, яку кладуть в подарунок, не робоча.
    Повербанк з розшатаним usb розʼємом і глибокою подряпиною на дисплеї. Зарядний дріт бракований.
    Пакування наче пережували і назад кинули.
    Дякую за зіпсований день!

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Все що повʼязано з цим продавцем
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Артем! Нам прикро, що у Вас склалось таке враження. Ми не реалізуємо вживаний товар — вся продукція нова та проходить перевірку перед відправкою. Описані пошкодження могли виникнути під час транспортування.
      Повернення очікуємо, кошти будуть зараховані відповідно до регламенту маркетплейсу після перевірки на складі.

• Олена

Не ведіться на гарні відгуки, заявленої потужності немає, купувала для роутера, роутер не тягне. Телефон на 5000 розрядив павер банк на 50%.
    Швидкої зарядки теж нема. Тупо викинуті на вітер гроші. Заряджався з 41% до 100% 10 годин.

Переваги:
    Нема, від слова зовсім.
    Недоліки:
    Павер банк такої потужності, як має цей, можна було придбати в рази дешевше.
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олена! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалося негативне враження від використання павербанка, тож хочемо надати роз’яснення по суті зауважень.
      Роутер може не працювати, оскільки потребує більший струм (A), ніж може віддати павербанк, особливо при підключенні через підвищуючий кабель. У такому разі напруги наче достатньо, але ампер не вистачає, тому роутер не запускається або працює нестабільно

Ємність вказується для акумулятора (3,7V). Під час перетворення напруги до 5V виникають втрати, тому фактична віддача завжди менша — це норма для будь-якого павербанка.

Швидка зарядка працює лише за підтримки з боку павербанка, кабелю та телефону одночасно. За відсутності сумісності зарядка йде у звичайному режимі.

Довга зарядка самого павербанка можлива при використанні слабкого адаптера.

Розуміємо ваше розчарування, але описані моменти пов’язані з технічними особливостями роботи пристрою, а не з його несправністю.

• Оксана К***

Я не давольна тем что не работает
    Typi C ,это тем что почти все телефоны,планшеты и даже ноут с кабелем typi c.Плюс коробочка была помята.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Оксана! Дякуємо, що повідомили нам про це. Будь ласка, спробуйте підключити інший кабель з роз'ємом Typi-C і перевірити роботу порту. Якщо питання залишиться, то зверніться до нас через Листування з продавцем для його вирішення.

• Максим В***

Приобрёл power bank заявленной ёмкостью 40 000 mAh, рассчитывал на более эффективную работу. К сожалению, устройство не оправдало ожиданий. Полного заряда хватает примерно на два телефона, при этом второй смартфон заряжается не до 100%.
    Учитывая заявленную ёмкость, ожидал значительно лучшего результата. Возможно, фактическая ёмкость ниже указанной. Немного разочарован покупкой.

Переваги:
    Только фонарик
    Недоліки:
    Заряжает только 2 телефона
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Максим! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Прикро, що Ви залишилися незадоволені.
      Для калібрування ємності батареї рекомендуємо зробити три повних цикла заряду пристрою.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Максиме! Дякуємо, що поділилися вашим досвідом.
      Хочемо звернути увагу, що заявлена ємність 40000 mAh є номінальною ємністю внутрішнього акумулятора при напрузі 3.7V. Під час заряджання смартфонів відбувається перетворення напруги до 5V, що супроводжується природними втратами енергії (10–30%), тому фактична кількість повних зарядок залежить від моделі телефону, його акумулятора, стану батареї та умов використання.
      Також важливо враховувати, що сучасні смартфони мають акумулятори 4000–5000 mAh і споживають енергію навіть під час заряджання.
      Якщо у вас є сумніви щодо роботи пристрою, ми із задоволенням перевіримо його або запропонуємо обмін чи повернення згідно гарантійних умов.
      Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення або зверніться через гарантійний запит — ми обов’язково допоможемо вирішити питання.
      Дякуємо за ваш відгук!

• Мария З***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорно-червоний

Батарея реально держит долго, даже когда забываешь зарядить — спасает. Фонарик тоже огонь, хоть и яркость не супер, но для темной комнаты пойдет!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Марія! Приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!

• Наталія Д***

Он реально спасает ситуацию с електричеством! Зарядил и телефон, и роутер подключаю, фонарик выручает в темноте. Только вот сам повербанк достаточно тяжёлый, таскать не всегда удобно, но для таких мощностей это, наверное, нормально. В общем, вещь стоящая.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Наталія! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Олександра Ш***

Швидка Type-C зарядка від айфона надто потужна для цього павербанка. Не розумію як таке можливо… розчарування

Переваги:
    Ну щось заряджає
    Недоліки:
    Крім айфона
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олександра! Дякуємо за відгук. Прикро, що Ви залишилися незадоволені.
      Зарядний пристрій iPhone з Type-C не є «надто потужним» — павербанк бере лише ту потужність, яку підтримує його контролер.
      Також варто враховувати, що не всі пристрої заряджаються швидко від потужного адаптера, адже швидкість залежить від підтримки протоколів (PD, QC тощо), кабелю та технічних характеристик самого пристрою.

• Павло П***

Користуюсь ним, зручно що видно заряд. Ємність велика, вистачає для довгої роботи гаджетів. Трошки важкуватий, але це терпимо.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Павло! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Катерина Д***

Очень мощный и удобный, прямо спасает дома!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Катерина! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Светлана Т***

Удобный в использовании, заряд держит долго, экран информативный.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Світлана! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Аліса З***

Аккумулятор мощный, заряд держит, разве что вес чуть тяжеловат.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Аліса! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Наталья Ф***

Короче, річ класна, заряджає швидко і тримає дуже довго! Є ще ліхтарик.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Наталія! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!