Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про УМБ Павербанк 60000 mAh 2Project з ліхтариком, PD + QC - Зарядка для телефону ноутбука роутера планшета, Портативна батарея Powerbank Зовнішній акумулятор + Подарунок USB-лампочка

Оцінка користувачів 2.77/5
  • Давід Б***

Не купуйте його взагалі

Переваги:
    Бистра зарядка
    Недоліки:
    Не 60000ма , а 20000ма
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Давід! Такі павербанки треба заряджати не швидкою зарядкою, а звичайною. Також для калібровки батареї необхідно зробити 3 повних заряди.

• Валентин С***

Жахливий товар!!

Недоліки:
    Продали повербанк, пропрацював 3 дні, тепер даже не вмикається, навіть при підключеному зарядному пристроі!!! не рекомендую товар!!!
    • Продавець  KayDzen

Дякуємо, що знайшли час для написання відгука!

• Екатерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Получила всё в хорошем состоянии.Пока работает,хватает на 4 быстрых зарядки телефона,остальное пока не пробовали

Переваги:
    На долго хватае зарядки
    Недоліки:
    Дисплей пропадает и не включается
    • Продавець  KayDzen

Добрий день!
      Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Користувався поки недовго, тому подробиць не буде. Головні плюси-заряджає, хоч і повільно ноутбук, працює від нього роутер. З недоліків- важкенький, як для розміру, мало інформативний дисплей. Ну і головне- повна зарядка його 8-12 годин, що у випадках блекаутів не врятує.

Переваги:
    Ємність, розмір
    Недоліки:
    Довга зарядка, вага
    • Продавець  KayDzen

Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук. Раді, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені!

• Продавець  KayDzen

Спробуйте заряджати його іншою зарядкую більш потужною, ми самі користуємось таким павером та потужною заряднокю заряджаємо за декілька годин.

• Оксана З***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Перестал работать спустя два месяца

Доброго дня!
      Ви можете звернутись через особистий кабінет Розетки - розділ: "Моє листування" і в замовленні звернутися до наших менеджерів.
      Менеджери допоможуть Вам у вирішенні питання

• Юлія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Нема зарядки для телефону, планшету, ноутбука

Недоліки:
    Недокомплектовано
    • Юлія Н***

Написала продавцю, перевірили моє замовлення, і відправили перехідник, якого не вистачало.
      Дякую продавцю, рекомендую

• Базин Р***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Получивши відразу зарядив від нього навушники,телефон планшет.Зарядка банка впала до 20%.Зарядив оригінальною від айфону до 100%.Проробив 3 дні,заряджав планшет і телефон.Зарядка впала до 10%.Намагався зарядити даний гаджет зарядка не йде.Потім індікатор на гаджеті потух зовсім.Все,закінчівся паур банк.Не рекомендую!Військові-проходьте повз це "...",ви мене зрозумієте.Зараз мені скажуть пришли назад з окопа,або сервісний центр приїде до мене в бліндаж?)ітог -зв,язку немає(гаджети розряджені)

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює
  • Иван
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

пользуемся больше месяца, никаких вопросов нету, павер мощный, очень нужно постараться чтобы его посадить, заряжаем все что только можно.

• Игорь
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Пользуемся всей семьей около месяца, павер мощный, заряда хватает на очень долго. заряжается обыченой зарядкой долго, но зарядкой от ноутбука на 65 ватт, заряжается за несколько часов. довольны на все 100!

• Григорий С***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

В общем мне не повезло и досталась модель меньше 20000 mAh. Заряжал с полного разряда до полного заряда, ЮСБ метер показал 140424 mAh (на 4.8V) 68.44Wh.Что немного недотягивает до емкости 20000mAh.
    Решил для интереса разобрать. Оказалось внутри 3 аккумулятора по 10000mAh, причем один был плохо припаян, и судя по всему не работал.
    Вместо трех аккумуляторов был черный пенопласт.
    В общем судя по отзывам есть маленький шанс попасть на полноценную модель. Мне попалась на 20000mAh. Полноценная модель, по идее, должна весить больше 1 кг.

Переваги:
    Быстрая зарядка
    Недоліки:
    Внутри аккумуляторы 3х10000 mAh 3.7V и то один оказался неприпаянным
    • Продавець  KayDzen

Доброго дня, Григорій!
      Ми нещодавно робили діагностику товара, і там були незначні відхилення від того, що вказав виробник. Ми не розуміємо, чому у Вас такі показники.

• Григорий С***

Добрый день. Вы же видите (по фотографиям) внутри находится только 3 аккумулятора из 6-ти. Причем у одного не пропаян контакт. Соответственно, максимальная емкость моего повербанка 20000mAh. После восстановления контакта можно добиться 30000mAh.
      У вас бывают полноценные устройства, можете определить по весу: больше 1кг - нормальный повербанк. Мне не повезло.
      Диагностика полноценного повербанка покажет нормальную емкость.

• Юрій

Дякую що розібрав і показав, брать не буду 100%)

• Дарья Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Проверяли павер через тестер, в результате: полная зарядка 49000 mah. Заказывали два устройства из разных магазинов для сравнения, но в конечном итоге выбрали этот. В аккумуляторе есть функция быстрой зарядки, но хотелось бы также какой-то турбо-режим для современных телефонов. Указано, что способен заряжать сразу четыре устройства это действительно так. Единственный минус - не подходит для зарядки моего ноутбука, так как он требует 65 ВТ. В целом, товаром довольны.

Переваги:
    Реальный объем батареи, дизайн, удобство
    Недоліки:
    не тянет мой ноутбук
    • Продавець  KayDzen

• Тарас Н***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Не відповідає дійсності,ніяких там 60к немає,максимум 20к і то з натяжкою. У товаришів павери в два рази менші і в два рази важчі на чесних 20к…а тут просто якесь неподобство. Дуже розчарований,з радістю відправив би вам його назад,от тільки з окопів це зробити важкувато…

Переваги:
    Ремінець
    Недоліки:
    Все інше
    • Продавець  KayDzen

• Дарья Г***

а что вы заряжаете ним? и как измеряли? мы вот тестером замеряли то получилось 49000, 11000 на естественные потери это нормально.

• Виталия
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Павер суперский, очень понравился. Телефоны заряжает даже не знаю сколько раз, очень много, проверяла так: дочь заряжала планшет себе 2-3 раза и я телефон раза 3-4 и под систему еще раза 4. Все отлично работает. Для корректной работы зарядила и розрядила павер 3 раза как рекомендуют.
    Не понимаю почему пишут что в нем нету заявленной емкости, у меня все работает отлично.

Переваги:
    большая емкость, хорошее качество.
    Недоліки:
    не выявила
    • Продавець  KayDzen

• Игорь М***

Виталия ! Если не сложно , укажите пожалуйста модель планшета и модель телефона которые Вы заряжали этим гаджетом, т.к. от ёмкости установленных аккумуляторов в Ваших устройствах, зависит количество циклов заряда от павербанка. Подбираю себе ёмкое устройство для зарядки своих гаджетов, не хотелось бы ошибиться в выборе ! Заранее спасибо за Ваш ответ! Жду!

• Виктория К***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Нет быстрой зарядки, расстроена данной покупкой

Переваги:
    Не нашла
    Недоліки:
    Нет быстрой зарядки
    • Продавець  KayDzen

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром.

• Иванченко

в нем же разные разъемы с разной мощностью, используйте для быстрой выход тайпси, он на 36 ватт, у меня мак бук заряжается даже.

• Виктория К***

Я использую тайпси, телефон Асус рог фон 5 s,не работает быстрая зарядка

• Наталія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Якість товару абсолютно не відповідає опису. В моєму випадку ще питання чи даний павербанк має хоч 10000. Навіть не зарядив 2 телефони повністю.

Переваги:
    Не знайшла
    Недоліки:
    Продукт в дійсності абсолютно не відповідає опису
    • Продавець  KayDzen

• Виталий

странно. у меня дочь заряжает несколько раз им планшет, и я раза 3-4 телефон и он не садится еще. или у вас брак или вы что-то не так делаете.

• Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Спасибо, товар соответствует описанию! Все пришло целое и рабочее. Такая мощность за эту ​​цену – это подарок. Будем пользоваться всей семьей. Вес довольно большой, на весы не ставила. Быстрая зарядка как заявлено есть! Рекомендую!

• Андрей М***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Сподівався... фактично в ньому 20 тис і то є сумніви, в мене м32 самсунг, вистачає на 3 повних зарядки

Недоліки:
    Невідповідає дійсності
    • Продавець  KayDzen

Доброго дня!
      Вдячні за те, що Ви знайшли час, щоб оцінити УМБ та написати відгук.
      Швидкість заряджання та ємкість залежить від потужності Зарядного пристрою та якості usb кабелю.
      Також хочемо зазначити, що більшість сучасних пристроїв заряджається на 5V.
      Тому формула виходить наступна за умови, що ємність 60000 мач. 60000*3,7/5*0.85=37740 мАч.
      Чим вище напруга, тим менше буде ємність.

• Владимир В***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Ємність взагалі мала. Максимум можна 4 рази зарядити телефон, не більше (телефон 5000mAh). Це вже перевірено. Навіть з урахуванням усіх втрат при трансформації напруги в павербанках, де є коефіцієнт 0.6, в ньому взагалі максимальна ємність до 20000mAh. Хоча, якщо рахувати 60000mAh*0.6=36000mAh! Тобто я розраховував на ці 36000mAh для своїх цілей і завдань, де потрібно в польових умовах заряджати телефони, тепловізори та квадрокоптер, а мені прислали неякісний товар, ще й за таку ціну. Тепер не дивно чому така знижка.

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Якість і ціна
    • Продавець  KayDzen

• Александр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Якщо чесно то я розраховував трохи на інше, а саме на 60000mAh як було написано в описі товара. Я сам військовий, через це Я дуже розраховував на цей павербанк тому що велика ємкість. А прислали мені напевно підробку якусь тому що 60000mAh в нього немає. Максимум 15000mAh. Вистачає рівно щоб зарядити телефон три рази, на телефоні батарея на 5000mAh.

Переваги:
    Недоліки:
    Обман
    • Продавець  KayDzen

Доброго дня, Олександр!
      Вже місяць як Ви отримали замовлення, але Ви до нас не звертались, чому? Наша єдина мета, щоб Ви були задоволені вибором товару та покупкою. Наші менеджери завжди готові допомогти у вирішенні питання. Нагадаємо, що для повернення коштів, або обміну товару у покупця є 14 днів.

• Костриченко С***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Прийшов павербанк, його вага 755 гр,, по опису заявлена вага 1320 гр,. Чому така значна різниця ?

Переваги:
    Гарно виглядає
    Недоліки:
    Вага не відповідає опису
    • Продавець  KayDzen

• Елизаветта К***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

дуже класний павер! велика ємкість, багато роз'ємів, швидка зарядка. заказувала на подарунок брату в ЗСУ, він також задоволений подарунком! Дякую! Слава Україні!

• Продавець  KayDzen

Доброго дня! Дякуємо Вам за Ваш відгук! Приємного користування!

• Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Користуюсь вже місяць, дуже задоволенний! заряджаю телефони, планшет, іноді ноутбук, все тяне на раз два!

Доброго дня!
      Дякуємо, що не забуваєте нас!
      Дякуємо за Ваш відгук!

• Давід Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Замовив одне , а прийшло взагалі інше. На 20 w , а треба було на 60w. Немає часу міняти, бо купував знайомому воєнному.

Переваги:
    Не знаю
    Недоліки:
    Не знаю
    • Продавець  KayDzen

Доброго дня!
      60 Ватт - це загальна потужність всіх виходів цього павера. Ми вже змінює опис, щоб було більш розписано про цей павер.

• Игорь
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Приємною несподіванкою став у подарунок зарядний кабель

• Игорь Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Класний павер дуже сподобався, якісний, потужний, навіть мій макбук заряджає.

Переваги:
    якісний, гарний
    • Продавець  KayDzen

• Анжелика Л***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Супер топовый повер бэнк, большая емкость, крутой дизайн, удобная ручка для переноски, можно сразу 4 устройства заряжать.

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Получили павербанк оперативно. Отличное устройство , заряд держит прекрасно . Выручал неоднократно при длительном отключении света.

Переваги:
    Долго держит
    Недоліки:
    Не заметила
    • Продавець  KayDzen

Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені.

• Крамаренко А***

Пришел быстро
    В подарок приятной неожиданностью стал 1 кабель зарядный
    Интерфейс информативный
    Пользуюсь сравнительно не долго, вопросов к паверу нет
    Заряжает достаточно быстро и сам держится долго

Переваги:
    Быстрая доставка подарок
    Интерфейс и емкость
    Недоліки:
    Не обнаружено