Картка Rozetka

• Бурдельный Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Хакі

Товар відповідає замовленню
    Швидка доставка

Переваги:
    Зручна та компактна
    • Продавець  GOODBAG

Юрій, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари

• Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Хакі

Сумка сумка супер гуд, рекомендую

• Продавець  GOODBAG

Андрій, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари

• Іван І***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Чорний

Оцінив товар, дуже зручно для транспортування невеликих об'ємів багажу, міцна і компактна.
    P.S Оператор що підтверджував замовлення теж залишив позитивне враження

Переваги:
    Щільна тканина, компактний розмір
    • Продавець  GOODBAG

Іван, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.

• Светлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Темно-синій

Сумка понравилась. Вместительная, качественные молнии и ткань. Связались и отправили быстро. Продавца рекомендую.

Переваги:
    Вместительная, хорошее качество.
    Недоліки:
    Не обнаружила.
    • Продавець  GOODBAG

Світлана, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.

• Дмитрий Я***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Чорний

Сумка хорошая. Больше чем представлял по размерам.
    Продавцом доволен, связались и отправили быстро

• Продавець  GOODBAG

Дмитрий , дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі

Я розчарована зовнішнім виглядом сумки. Фото на сайті і те, що я отримала - не одне і те ж. Карабіни пластикові, хоча на сайті вони металеві, тканина брудного/болотного кольору.
    Всередині одна величезна секція на все дно. Є ще один великий замок, ця секція не має свого "дна", тому все, що ви туди покладете, буде "випирати" у ту єдину внутрішню секцію сумки. Передня нашита кишеня не дозволить туди запхати щось окрім телефону, чи чогось вузького.
    Річ не варта цієї ціни. Нагадує щось із серії "очікування/реальність". Якби знала, що отримаю оце, за ті ж гроші замовила б Highlander Cargo (Великобританія).

Недоліки:
    Колір не відповідає фото, інші замки, інші карабіни

Олена, нам шкода, що сумка не виправдала ваші очікування.
      Відтінок кольору та матеріал фурнітури залежать від партії товару. Але при виробництві всіх сумок даної моделі використовується тільки якісна фурнітура та тканина. Інформація про секції є в описі: "Дорожня сумка має місткий великий відсік, велику зовнішню кишеню на блискавці і маленьку кишеньку для дрібниць" і підтверджується фотографіями сумки.