Великий літній розпродаж до −55%

Оцінка користувачів 4/5
на основі 4 відгуки
  • Ярослав И***
    Відгук від покупця. Продавець: e-Shopping. Колір: White

Хорошие наушники. Музыку слушать конечно не супер звук, но вот для разговоров вообще отлично, слышно отлично и собеседнику и тебе. В целом качество хорошее.

• Продавець  e-Shopping

Доброго дня Ярослав! Дякуємо, за зворотній зв’язок. Гарного користування)

• Никита Л***
    Відгук від покупця. Продавець: e-Shopping. Колір: Black

Отсутствие кабеля оказалось неожиданностью - USB-C дома нет. Комплектация совпадает с инструкцией, так что претензий нет. Просьба добавить комплектацию в описание на сайте

Переваги:
    Всё отлично с микрофоном и обоими наушниками. Есть басы и они хорошие.
    Недоліки:
    Не было кабеля в комплекте
    • Продавець  e-Shopping

Доброго дня! Дякуємо, за зворотній зв’язок. Гарного користування)

• Ярослав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Technostories. Колір: White

В описании пишется что наушники tws но на самом деле нет.

Переваги:
    Хорошие наушники ,хороший звук
    Недоліки:
    В описании пишется что наушники tws но на самом деле нет. Это единственный минус
    • Ігор С***

Я з вами не згідний. Маю такі навушники і можу сказати точно, що дістаєш з кейсу будь який один навушник і він підключається в моно режимі.

• Карина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір: Black

сначало работали хорошо. минус в виде отсутствия шумоизоляции был замечен сразу, в транспорте, из-за шума, музыку почти не слышно. после того как один раз поставила в кейс на подзарядку - один наушник перестал вовсе работать. отнесла в ремонт, сказали что поломка внутри наушника и он не оживает.

Переваги:
    долго держит зарядку
    Недоліки:
    шумоизоляция, сенсор иногда не реагирует, микрофон никакой
    • Продавець  WOWS

Карина, доброго дня! Нам прикро, що у вас виникла така неприємність з навушниками, тому будемо раді надати вам нові, які будуть відповідати вашим потребам. Ви можете оформити замовлення на сайті або звернутись до нас, на гарячу лінію для вирішення питання. Вдячні вам за розуміння.