Відгуки покупців про Чоботи на блискавці дитячі для дівчинки коричневого кольору Без бренду розмір 33 (152704)

Оцінка користувачів 1.67/5
на основі 4 відгуки
  • Лілія О***

• Відповідає фото

Я не претендую на якесь відшкодування. Таке прохання недоречне. Просто інформація для інших покупців. Чобітки і на фото, і фактично дуже гарні. Але є ось така прикрість

• Продавець  Best-Seller

Вітаємо! Вибачаємось за цю ситуацію і, що товар не виправдав ваших очікувань, сподіваємось наступного разу ваше замовлення буде повністю відповідати вашим потребам..

• Лілія О***

• Відповідає фото

Купувала в минулому році за вказанами розмірами, виявились не просто великі, а величезні. Але онуці дуже сподобались, тому залишили на наступний рік, ніжка підросте. Фото немає, вже викинули чоботи. Спочатку почало тріскатися над п'ятою на обох чоботах, але можна було носити. А потім і на передній частині. Загалом взула разів 5. Якість цього матеріалу жахлива!

Переваги:
    симпатичні
    Недоліки:
    суцільні
    • Відповідність розміру

Завелике

• Продавець  Best-Seller

Дякуємо за відгук! Якщо немає фото пошкодженого товару та пройшло більше року з моменту оформлення та отримання замовлень - то, на жаль, нічого запропонувати вам не зможемо.

• Николаенко С***

Діти походили 2 години і чобітки розсипалися

Переваги:
    Гарні
    Недоліки:
    Якість дуже погана
    • Відповідність повноті

Середнє

• Відповідність розміру

Відповідає

• Олена Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Best-Seller. Колір: Коричневий. Розмір: 38

Чобітки гарні,але коли дитина вдягнула то при ходьбі почала шматками відпадати шкіра,чобітки пересохші.

Недоліки:
    Погана якість
    • Продавець  Best-Seller

Дякуємо за відгук! Приносимо вибачення за незручності.Напишіть нам в чат номер вашого замовлення та телефону, щоб ми могли перевірити інформацію та вирішити питання.