Відгуки покупців про Ліжко двоспальне 180х200 Гранд Серджіо натуральне дерево

• Анна Л***

Не рекомендую

• Дедик Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Шемеш

Ліжко супер, вартує витрачених коштів.

Переваги:
    Якісні матеріали
    Недоліки:
    Відсутні
  • Самойленко Т***

Прийшло швидко.
    Зібрали майже одразу.

• Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Шемеш

Замовила, як найдешевший варіант. Все прийшло швидко і вчасно. В комплектації не вистачило 12 саморізів. Для збірки буде потрібен шуроповерт. В мене жорсткі матраси, тому я не відчуваю ламелей, досить гарне і прочне. Я задоволена.

Переваги:
    Мінімалістичне, міцне, просте
    Недоліки:
    Нестача саморізів
  • Інна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Шемеш

Дуже дякую магазину. Ліжку вже півтора роки. Нічого не розшаталось. І нам, як переселенцям дуже зручно і по ціні і по доставці. І можна розбирати та перевозити з квартири на квартиру.

• Продавець  Шемеш

Чудовий відгук! Дякуємо!
      Ми надзвичайно раді чути, що наше ліжко служить вам вірою і правдою вже півтора року, і ви повністю задоволені його якістю! Для нас дуже важливо, щоб меблі були не тільки зручними та доступними, але й відповідали вашим потребам, особливо в такий непростий час.
      Ми цінуємо, що ви відзначили зручність розбирання та перевезення — це дійсно одна з ключових переваг нашої продукції, що забезпечує мобільність та комфорт при зміні житла.
      Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук і за те, що обрали саме нас! Бажаємо вам затишку та миру!

• Ганна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Шемеш

Разом з доставкою обійшлось в 3260 грн. Дерево не сіре, як виглядає на фото, а просто звичайна світла деревина. Є недоліки, але за таку ціну можна пробачити. Одразу будьте готові що вам потрібен буде помічник, дрель і сверло трійка. Лише з викруткою збирати це буде фатальний цирк.
    Не знаю чи так приходить всім, чи це я така везуча, але, замість 4 бокових царг і 11 ламелів, судячи з просверлених отворів, прийшло 2 царги 2м і 13 ламелів 1,8м. 2 ламелі пішли на боковушки, але отвори в них зроблені як для ламелів а не як треба. Будьте готові сверлити ще додаткових 6 отворів в обох (по 2 біля ніжок і 2 для основної підтримуючої планки). В ніжках підтримуючої планки також не було заздалегідь зроблених отворів, що також довелось робити самостійно аби саморіз нормально став на місце і дерево не тріснуло. Це найбільший мінус. Також вкрай незручно що 5 видів саморізів прийшли в одній купі просто замотані в плівку, було дуже муторно їх власноруч перебирати. В інструкціі невірно вказана кількість деяких видів саморізів що мають йти в комплекті, що налякало спочатку, адже саморізів під ламелі в інструкції вказано 66, по факту прийшло 56, а потрібно 55 (по 5 на ламель), але всіх видів якраз вистачило і ще й один лишився сиротинка)))
    Дерево місцями погано зашліфовано, тому краще або додатково шліфанути якщо є чим або покрити лаком/пофарбувати

Переваги:
    Недоліки:
    Некоректна інформація в інструкції, доводиться доробляти отвори під саморізи самостійно
  • Зінаїда Т***

Чудове ліжко

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Шемеш

це те що можна вважати максимально якісним продуктом за ці гроші! натуральне дерево, проста конструкція, все оперативно (100% передоплата і одразу відправляють товар новою поштою). в Київ доставка за адресою вийшла за 600 (до підїзда). запаковано економно але надійно. можна вивезти і легковою автівкою з нововї пошти - тоді десь 400. конструкцію бажано зміцнити - щоб довше "бігало". а так всим задоволений !!

Переваги:
    просте в збиранні, натуральне дерево, міцне (якщо ще допилити металевих кутів)
    Недоліки:
    гострі края ніжок, конструкція потребує доопрацювання
    • Павло І***

Де саме ці кути бажано допилити, чи маєте фото?

• Іван

Павло Іванов, кути аби вага була на ножках а не виключно на периметрі. фото не маю(

• Богдан О***
  • Виктория П***
    Відгук від покупця. Продавець: Шемеш

За такі гроші ліжко супер, нічого зайвого.
    Відправили швидко, якість хороша.
    Єдине: сосна волога, і її може покрутити, коли дерево підсохне.
    А може і не покрутити.
    Мені здається, можна буде згодом ліжко поварбувати в якийсь колір, або обробити чимсь і також буде прикольно.

Переваги:
    Просте, досить міцне, не дороге
    Недоліки:
    Вологе дерево
    • Юрій

Добрий день, ну як зараз? Повело? Цікаво знати

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Шемеш

Ліжко підійде як тимчасовий варіант. Конструкція не продумана.... ніжки спираються не на основу дошку, де дошки з матрасом, а на саморізи... Через 6 міс експлуатації на 2 людиди десь на 150кг дошки біля ніжок просіли на 5мм... не красиво, треба під ниж колхозити ще одні ніжки як підпірки. Інженерам великий мінус! Але це ліжко якраз брав як тимчасовий варіант.

Переваги:
    Дешево, добре оброблена дошка, легко збирати
    Недоліки:
    Без покриття, треба сверлити і самий головний - конструкція
  • Костя Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Шемеш

Купил как временное решение,на замену уставшему дивану.
    Потом пройтись лаком или морилкой и можно дизайнерскую кровать сделать:))

Переваги:
    Цена,простота сборки, прочность.