Відгуки покупців про Портативний FM радіоприймач GOLON RX-9933 FM/AM/SW з можливістю відтворення USB/MicroSD

Оцінка користувачів 4.53/5
на основі 23 відгуки
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Velgard. Колір: Brown

70 км.від Київа ловить бездоганно при відсутності електроенергії на ( укф )станцій більше 10 в приміщенні.Радіприймачем задоволений.

Переваги:
    Акумулятор
    Недоліки:
    Не виявив
  • Світлана Я***
    Відгук від покупця. Продавець: YOT

Радіо хороше, але помітила вже в дома, що зверху на углі була тріщина. Було обідно

• Микола Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Nitro-shop. Колір: Brown

Все супер.
    Бабуля слухає церковні "піснеспіви", каже що супер- чудо!)

• Игорь
    Відгук від покупця. Продавець: VictoriaBest. Колір: Brown

Пишу обещанный комент. Неделю тестировал приёмник за 50 км от Киева , вывод - приём фм станций на отлично ! Станции берет уверенно, не пропадают . Так что смело могу рекомендовать приёмник для тех кто за городом. Касательно внутренностей приёмника (фото) Динамик конечно желательно заменить с подвесом . Диаметр - 90 мм. 8 Ом. 5 Вт. Аккумулятор - 18650 но без каких либо опознавательных знаков, при желании можно заменить. Но вот мне не понятно какое всё-таки питание у приёмника, 18650- 4 В. , четыре батарейки - 6 В. Красный индикатор заряда Акума горит пока заряжается, как только акум зарядиться индикатор выключается. Вес приёмника без батареек - 700 гр. Итог - приёмник рекомендую к покупке, самое главное - устойчивый приём даже за городом. Спасибо продавцу!

Переваги:
    Приём сигнала
    Недоліки:
    Динамик
    • Продавець  VictoriaBest

Доброго дня, дякуємо, за змістовний відгук.

• Євгеній К***

спасибо большое! так хотелось глянуть внутри, ибо есть модели похожие на 18650 а есть на кислотном акум.

• Игорь
    Відгук від покупця. Продавець: VictoriaBest. Колір: Brown

Прошу прощения за мой русский говор , но я дитя ссср (от чего и страдаю) . Первое впечатление от приёмника- положительное. Сейчас я в Киеве и приём станций на отлично , держит станции стабильно . Встроенный акум не было возможности зарядить но приёмник работает около шести часов . Приеду в село за 50 км от Киева и обязательно отпишусь .

Переваги:
    Всё работает
    Недоліки:
    Пока не нашёл
  • Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP

Приймач бомбезний . Чистий , доволі потужний звук , дуже чутливий , ,,ловить" навіть дуже слабкий сигнал . Автопідстройка частоти працює на найвищому рівні.

Переваги:
    Все описане
    Недоліки:
    Вимикач на регуляторі гучності...оце біда! Це в мене вже 3-й () приймач цієї моделі і у всіх одна проблема- через 3-15 днів приймач не вмикається . ,,Лікую" шунтуванням вимикача , акум , викидаю
    • Продавець  WOLFSHOP

Доброго дня!) Дякуємо за зворотній зв’язок та вашу оцінку. Приносимо вибачення за незручності. Ваш відгук переданий у відповідний відділ для підвищення якості обслуговування клієнтів. Для нас дуже важлива Ваша думка. Також, на всі товари в нашому магазині ви маєте гарантію, напишіть нашому технічному відділу для вирішення цієї ситуації.

• Олександра Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ABIE. Колір: Brown

Чудовий радіоприймач. Я повністю задоволений.

• Продавець  ABIE

Доброго дня. Спасибі Вам за гарний відгук.Нам приємно, що ви задоволені радіоприймачем. Користуйтесь із задоволенням. Гарного та мирного дня.

• Галина О***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Brown

Доброго дня! Після покупки приймач попрацював півтора місяці і замовк ) Після ремонту попрацював 3 дні і знову мовчить ))) Ремонтувати більше немає сенсу, дешевше викинути на смітник ))) Не рекомендую.

Недоліки:
    Неякісний товар. Не працює.
  • Геннадий
    Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets. Колір: Brown

Радиоприемник "Golon RX-9933" стоимостью 538 грн., продавец "LoveMarkets". Заказ обрабатывала "Розетка". Радиоприёмник заказан 01.01.2024 и получен 03.01.2024.
    Радиоприёмник отличный для своего ценового диапазона.
    Качественная акустика и достаточная для комнаты мощность звука.
    Питание от встроенного аккумулятора или четырёх батарей. Сетевой кабель ТОЛЬКО для зарядки встроенного аккумулятора. Вопрос о подключении батарей при подключённом аккумуляторе требует рассмотрения.
    Преимущество питания радиоприёмника от аккумулятора - отсутствие помех, которые возникают при работе радиоприёмных устройств при питании от сети переменного тока 220 вольт.

Переваги:
    Качественная акустика
    • Геннадий

Радиоприемник "Golon RX-9933" за год эксплуатации показал себя отлично для своего ценового диапазона. Работал и работает и как радиоприёмник и как MP3 плеер с флешки. От аккумулятора, так и от сети 220 вольт. От батареек D (R20, 373) пока не пробовал.
      Встроенный трансформатор как при зарядке встроенного аккумулятора, так и при питании от сети 220 вольт греется слабо.
      В своём отзыве от 19.01.2024 я ошибочно написал что: "Сетевой кабель ТОЛЬКО для зарядки встроенного аккумулятора".
      Исправляюсь: сетевой кабель используется как для зарядки встроенного аккумулятора так и для работы радиоприёмника от сети 220 вольт!

• Геннадий

В радиоприёмнике "Golon RX-9933" имеется Bluetooth и нормально работает.
      Почему-то о наличие Bluetooth не указано на родной коробке радиоприёмника.

• Галина О***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Brown

Доброго дня! Радіоприймач працює, все добре. Під час спілкування з Продавцем виникло невелике непорозуміння, але Магазин пішов назустріч, і питання швидко вирішилося.. Дякую Продавцю за взаєморозуміння!

• Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ABIE. Колір: Brown

Радіоприймач НЕ рекомендую до придбання! Після замовлення прийшов швидко, але вже через 4 дні при використанні просто замовк. Після вмикання-вимикання почав знову працювати, а через 10 днів здох на завжди! Обирайте якісний товар, не ведіться на китайський непотріб :(

• Продавець  ABIE

Доброго дня. Впродовж дня ми Вам зателефонуємо, щоб вирішити це питання!

• Тетяна Д***

Виявилося, що радіо не працювало через неробочий кабель живлення, після заміни якого пристрій працює відмінно. Ловить багато радіостанцій, батьки цілком задоволені. Дякую магазину за пропозицію допомогти із ремонтом радіо та швидку реакцію!

• Продавець  ABIE

Доброго дня, дякуємо за доповнення відгуку, ми завжди намагаємося одразу вирішити усі питання, щоб клієнт залишився задоволений покупкою!))Гарного дня та настрою!)

• Анжеліка М***
    Відгук від покупця. Продавець: Nitro-shop. Колір: Brown

Радіоприймач відповідає опису,гарно працює.

Переваги:
    Можливість альтернативного живлення(акумулятор,від ел мережі,та батарейки).Гучний звук
  • Елена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Velgard. Колір: Brown

Це радіо для тих, кому потрібно…радіо. Сигнал ловить навіть в підвалі. Брали на природу, відпрацював 5 годин на акумуляторі і ще б, мабудь, працював, але ми стільки б не випили))
    Вдома працює від мережі. Можна і батарейки використовувати, але я не перевіряла на скільки вистачить.

Переваги:
    Якісний приймач, довго тримає акумулятор
    • Продавець  miller_shop

• Євген В***
    Відгук від покупця. Продавець: Alltar

Купляв рік тому. Вставив батарейки, перевірив - все працювало. Зараз спробував від акумулятора - не працює. Індикації заряду також нема.

Який акумулятор тут встановлений, щоб я міг замінити?

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: YOT

Все працює, супер.

• Микола

Працює гарно

Переваги:
    Звук
    • Продавець  Alltar

• Микола

Норм

Переваги:
    Хороший сигнал
    Недоліки:
    Зломався скоро включатель
    • Продавець  Alltar

• Наталия Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: BuyOK. Колір: Brown

Радіоприймач добре ловить хвилі. Довго тримає заряд акумулятора.

Переваги:
    Ціна. Зручне регулювання для людей пенсійного віку.
    • Продавець  BuyOK

• Олександр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: AZERA SHOP
  • Владимир Д***
    Відгук від покупця. Продавець: DOMOGOODS

Качественный приёмник.
    Берет все станции на FM и УКВ.
    Доволен всеми его функциями.

Переваги:
    Надежный
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: WHD SHOP

Доброго дня!
    Як довго він працює від акумулятора?

• WHD S***

5 часов

• Наталья Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Aloft

Цена и качество - зачёт

Переваги:
    Работает почти постоянно без батареек и без электричества.
    Недоліки:
    Пока не выявленно
  • Дмитро Н***
    Продавець: DOMOGOODS

Замовляли 9933 прислали 9133. Дешевшу, коробка потерта жах. Видно що розрпховують на неуважність.Що не помітятт, або вже внесли предоплату, або терміново і не захочуть чекати заміни. Не рекомендую цей магазин.

• Продавець  Goods Lab

Доброго дня! Наш менеджер з вами вже зв'язався!