Картка Rozetka

Відгуки покупців про Мыло Карпатское Дегтярное ручной работы 100% натуральное фитомыло по рецепту Афонских монастырей 150 г. Карпатская Фитопродукция

Оцінка користувачів 4.97/5
на основі 34 відгуки
  • Борисенко О***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г

Отличное натуральное мыло! Рекомендую!

Переваги:
    Запах, состав, натуральность компонентов.
    Недоліки:
    Нет.
  • Юрий М***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 150 г

Качественная продукция. Заказ выполнен в короткие сроки

Переваги:
    Очень быстро . Качественная продукция!!!!!!
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 150 г

Гарне мило за гарною ціною, відправили швидко.

• Олександр М***

Прекрасно

• Тетяна О***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г

Дякую за вашу роботу за моєю заявкою

Переваги:
    Ввічливість, небайдужість до інтересів покупця.
  • Олександр Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г

дуже гарне, якісне, пахуче мило, яке зроблено руками і з любов'ю!

Переваги:
    справжнє натуральне дігтярне мило
  • Христина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г

Гарна якість мила, не надто їдкий запах дьогтю.

Переваги:
    Швидка доставка, ціна, якість
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• ОЛЕКСАНДР С***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 150 г

Гарне мило. На мій смак трохи не зручна форма, але це дрібниця

• Глущенко С***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г

Придбала мило.Швидка доставка.Вічливий персонал.
    Висока якість продукту.

Переваги:
    Хороша якість.
    • Продавець  LikePrix

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г

Товар якісний, прийшов вчасно. Продавець відповідальний

Недоліки:
    Різкий запах
    • Продавець  LikePrix

• Денис С***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г

Провіряйте їхні посилки.Мені замість мила прислали мяч

Переваги:
    Замовив мило прислали мяч
    • Продавець  LikePrix

Доброго дня. Вибачте за незручності які Вам створили. Працівники укрпошти переплутали номери накладних і відправили не туди посилки. Ви відмовилися від отримання посилки? Якщо ні то відправте посилку туди звідки прийшла. Ми повторно відправимо Вам мило якщо актуально. Дякуємо за розуміння. Гарного Вам дня)

• Диодор П***

Хорошое мыло

Переваги:
    Хороший запах

• Денис В***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г

Обслуживание на высшем уровне!!! Самое лучшее дегтярное мыло которое я покупал.

• Віталій А***

• Алексей Г***

Мыло качественное, мне понравилось

Переваги:
    Хорошо мылится
    • Продавець  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Анатолій К***

Мило якісне.

Переваги:
    Запах нормальний.
    Недоліки:
    Швидко закінчується...
    • Продавець  LikePrix

• Максим З***

Супер, дуже допомогає!!!

• Людмила М***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 150 г

Оперативно выполнен заказ. Ещё не пользовалась, но пахнет хорошо. Подарила подруге, очень довольна.

Переваги:
    Мыло лечебное, подходит всей семье.

• Артём Б***

Качественно и быстро

• Галина К***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г

Дякую виробникові за таке чудове мило. Дійсно має цілющі властивості. Отримала дуже бистро. Дякую Розетці за якісну роботу. Раджу замовляти цей товар.

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г

Добротне мило, не пересушує шкіру. Без різкого запаху. Використовую для вмивання обличчя

• Роман Д***

Все сподобалося

Переваги:
    Оперативно і якісно
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  LikePrix

• Виктор Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г

Гарне мило для проблемної шкіри. Має підсушуючий та антисептичний ефект. До запаху треба звикнути.

Переваги:
    Якість продукціі, швидка відправка

• Дзигора В***

Мило сподобалось.Швидка доставка.

Переваги:
    Натуральні інгрідієнти
    Недоліки:
    немає терміну придатності
    • Продавець  LikePrix

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г

Хороше натуральне мило! Вже користувався, раджу всім!

• Диодор П***

Дуже гарне мило

Переваги:
    Гарно пахне, красиве

• Вікторія

Хороше мило. Виконує свої функції на усі 100%. Шкіру не пересушує

Переваги:
    Інгредієнти
    Недоліки:
    Поки не знайшла
    • Продавець  LikePrix

• Григорий
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г

Отличный продукт. Я три года покупаю дегтярное мыло. Перепробовал всё, что было доступно. Продукт хороший. Из недостатков отмечу упаковку. Отсутствует информация о сроке годности. Предполагаю, что он не бесконечен.

Переваги:
    Натуральное
    Недоліки:
    Упаковка
    • Продавець  LikePrix

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г

Доставили швидко. Чудовий сервіс, менеджер супроводжував з моменту оформлення замовлення.

• Продавець  LikePrix

Доброго вечора Владислав. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г

Можно использовать для всего тела, в том числе и для лица, так как это мыло не сушит кожу и хорошо очищает

Переваги:
    Натуральный состав, оперативная доставка
    • Продавець  LikePrix

Доброго дня Людмила. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Анна О***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г

Дякую за швидке відправлення і гарний товар. Мило дуже гарне і видно що зроблене з натуральних інгредієнтів. Можна вмиватися , не пересушує обличчя. Рекомендую!

• Продавець  LikePrix

Доброго вечора Анна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Сергей Б***

Оперативна доставка

Переваги:
    Дуже пахуче
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора Сергій. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Дмитрий В***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г

Очень хорошо подходит для проблемной кожи ( кожа обновляется, очищается), при этом не сушит кожу. Если есть какие-то покраснения, раздражения на коже - легко с этим справляется.

Переваги:
    Натуральный состав
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора Дмитро. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Дмитрий В***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г

Доставили вовремя. Товар очень хорошего качества.
    Чувствуется натуральность продукции.

Переваги:
    Качество товара и своевременная доставка.
    • Продавець  LikePrix

Доброго дня Дмитро. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.