- Борисенко О***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Отличное натуральное мыло! Рекомендую!
- Переваги:
- Запах, состав, натуральность компонентов.
- Недоліки:
- Нет.
- Юрий М***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 150 г
Качественная продукция. Заказ выполнен в короткие сроки
- Переваги:
- Очень быстро . Качественная продукция!!!!!!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 150 г
Гарне мило за гарною ціною, відправили швидко.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Прекрасно
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Дякую за вашу роботу за моєю заявкою
- Переваги:
- Ввічливість, небайдужість до інтересів покупця.
- Олександр Ж***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
дуже гарне, якісне, пахуче мило, яке зроблено руками і з любов'ю!
- Переваги:
- справжнє натуральне дігтярне мило
- Христина Г***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Гарна якість мила, не надто їдкий запах дьогтю.
- Переваги:
- Швидка доставка, ціна, якість
- Продавець LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- ОЛЕКСАНДР С***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 150 г
Гарне мило. На мій смак трохи не зручна форма, але це дрібниця
- Продавець LikePrix
- Глущенко С***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Придбала мило.Швидка доставка.Вічливий персонал.
Висока якість продукту.- Переваги:
- Хороша якість.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Товар якісний, прийшов вчасно. Продавець відповідальний
- Недоліки:
- Різкий запах
- Продавець LikePrix
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Провіряйте їхні посилки.Мені замість мила прислали мяч
- Переваги:
- Замовив мило прислали мяч
- Продавець LikePrix
Доброго дня. Вибачте за незручності які Вам створили. Працівники укрпошти переплутали номери накладних і відправили не туди посилки. Ви відмовилися від отримання посилки? Якщо ні то відправте посилку туди звідки прийшла. Ми повторно відправимо Вам мило якщо актуально. Дякуємо за розуміння. Гарного Вам дня)
- Диодор П***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 150 г
Хорошое мыло
- Переваги:
- Хороший запах
- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Обслуживание на высшем уровне!!! Самое лучшее дегтярное мыло которое я покупал.
- Віталій А***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 150 г
- Алексей Г***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Мыло качественное, мне понравилось
- Переваги:
- Хорошо мылится
- Продавець LikePrix
Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Анатолій К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Мило якісне.
- Переваги:
- Запах нормальний.
- Недоліки:
- Швидко закінчується...
- Продавець LikePrix
- Максим З***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 150 г
Супер, дуже допомогає!!!
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 150 г
Оперативно выполнен заказ. Ещё не пользовалась, но пахнет хорошо. Подарила подруге, очень довольна.
- Переваги:
- Мыло лечебное, подходит всей семье.
- Артём Б***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Качественно и быстро
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Дякую виробникові за таке чудове мило. Дійсно має цілющі властивості. Отримала дуже бистро. Дякую Розетці за якісну роботу. Раджу замовляти цей товар.
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Добротне мило, не пересушує шкіру. Без різкого запаху. Використовую для вмивання обличчя
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 150 г
Все сподобалося
- Переваги:
- Оперативно і якісно
- Виктор Д***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Гарне мило для проблемної шкіри. Має підсушуючий та антисептичний ефект. До запаху треба звикнути.
- Переваги:
- Якість продукціі, швидка відправка
- Дзигора В***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Мило сподобалось.Швидка доставка.
- Переваги:
- Натуральні інгрідієнти
- Недоліки:
- немає терміну придатності
- Продавець LikePrix
- СергійВідгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Хороше натуральне мило! Вже користувався, раджу всім!
- Диодор П***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 150 г
Дуже гарне мило
- Переваги:
- Гарно пахне, красиве
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Хороше мило. Виконує свої функції на усі 100%. Шкіру не пересушує
- Переваги:
- Інгредієнти
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Продавець LikePrix
- ГригорийВідгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Отличный продукт. Я три года покупаю дегтярное мыло. Перепробовал всё, что было доступно. Продукт хороший. Из недостатков отмечу упаковку. Отсутствует информация о сроке годности. Предполагаю, что он не бесконечен.
- Переваги:
- Натуральное
- Недоліки:
- Упаковка
- Продавець LikePrix
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Доставили швидко. Чудовий сервіс, менеджер супроводжував з моменту оформлення замовлення.
- Продавець LikePrix
Доброго вечора Владислав. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Можно использовать для всего тела, в том числе и для лица, так как это мыло не сушит кожу и хорошо очищает
- Переваги:
- Натуральный состав, оперативная доставка
- Продавець LikePrix
Доброго дня Людмила. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Анна О***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Дякую за швидке відправлення і гарний товар. Мило дуже гарне і видно що зроблене з натуральних інгредієнтів. Можна вмиватися , не пересушує обличчя. Рекомендую!
- Продавець LikePrix
Доброго вечора Анна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Оперативна доставка
- Переваги:
- Дуже пахуче
- Продавець LikePrix
Доброго вечора Сергій. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Дмитрий В***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Очень хорошо подходит для проблемной кожи ( кожа обновляется, очищается), при этом не сушит кожу. Если есть какие-то покраснения, раздражения на коже - легко с этим справляется.
- Переваги:
- Натуральный состав
- Продавець LikePrix
Доброго вечора Дмитро. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Дмитрий В***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Вага: 100 г
Доставили вовремя. Товар очень хорошего качества.
Чувствуется натуральность продукции.- Переваги:
- Качество товара и своевременная доставка.
- Продавець LikePrix
Доброго дня Дмитро. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.