Відгуки покупців про Сітчасте зарядне пристрій Hoco C12Q Smart QC 3.0 type-C чорний

Код:  367172055
Оцінка користувачів 2.91/5
  • Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Вихідний роз'єм: USB

Підробка скоріше всього бо дуже повільно заряжала, покористувалася місяць десь і потім перестала заряжати

• Юрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: WinMart. Колір: Black

Дякую

• Скандаленко С***
    Відгук від покупця. Продавець: X-mart. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

два місяця і зарядка не працює !

Переваги:
    Недоліки:
    не відповідає характеристикам
  • ВЛАДИСЛАВ Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Вихідний роз'єм: USB Type-C

Це не швидка зарядка

Переваги:
    Якісний шнур
    Недоліки:
    Не заряджає швидко телефон
    • Продавець  SH Group

Добрий день. За весь час продажу цього товару, нарікань не було. Ми перевірили цей товар на смартфоні та функція швидкої зарядки працює. Можливо Ваш пристрій не підтримує цю функцію.

• Валентин С***
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black

3A выдает. Но в комплекте micro USB кабель, а не type-c. Видео распаковки есть.

Переваги:
    Недоліки:
    Положили шнур micro USB...
  • Юлия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Dragon. Колір: White

Всё ок, товар отправлен быстро.
    Работает.
    Спасибо.

Переваги:
    Быстрая зарядка
  • Юрий В***
    Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Вихідний роз'єм: USB Type-C

Зарядка посередня. Нормально пропрацювала три місяці, а потім стала заряджати повільно більше 800 Ма не видає. Щоб зарядити телефон з акумулятором 4150 мАг з 50% заряду, треба 2 годи. Ставлю на нову зарядку 2 А, за півгодини до 100%.

Переваги:
    Ніяких. Мабуть добре, що ще продовжує заряджати, хоч і дуже повільно.
    Недоліки:
    Вистачило на 3 міс нормальної зарядки
    • Продавець  SH Group

Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода дізнатися, що зарядка перестала нормально працювати після трьох місяців використання. Ваші зауваження щодо її повільної роботи дуже важливі для нас. Ми передамо цю інформацію нашій команді для аналізу якості продукції. Якщо у вас є питання або потреба в допомозі, будь ласка, звертайтеся. Сподіваємося, що ви знайдете у нас більш надійний варіант у майбутньому!

• Сергей Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White

провода не было в коробке.

• Сергій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: WinMart. Колір: Black

Доброго дня!Вчора отримав на Новій пошті, цей зарядний пристрій, пропрацював 1год, і погас, перестав заряджати, тобто вже не працює.Як мені його замінити?

Недоліки:
    Не справний
  • Марина О***
    Відгук від покупця. Продавець: ALAL. Колір: Black

Отличная зарядка
    Радует что на телефоне включается функция "быстрая зарядка", на старой (оригинальной) зарядке такого не было

• Продавець  ALAL

Добрий день, Марина! Велике дякуємо за відгук, нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо продовжувати вас радувати нашим сервісом.

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: DEEPORTAMENT ELECTRONICS. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Для mi 9t pro підходить, рекомендую

Переваги:
    Бистра зарядка