- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Uniservis4u. Колір: Жовтогарячий. Довжина кабелю: 50
За два місяці не постійного використання (для газонокосарки) відійшов контакт, треба міняти розетку
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: TimeLighting. Колір: Жовтогарячий. Довжина кабелю: 20
Очень тонкий кабель. Не обратил внимания - не рекомендую. Газоноксилка поплавила.
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: TimeLighting. Колір: Жовтогарячий. Довжина кабелю: 50
Використовував літо 2023 року,як подовжувач для електричного тримеру (потужність 1.1 кВт),по закінченню сезону,замінив ,вилку,та розетку,бо через неякісний матеріал проводу,пропала напруга,замінив запрацювало.
Сезон 2024- надоїло по пів метра,відрізати і шукати обрив,колись 2 години різав то метр ,то 50 см поки знайшов проблему,відрізав метрів мабуть 5 поки знайшов обрив.Через 2 тижні теж саме кіно....одрізав ще метрів 7, кабелю +замінив , і вирішив на сезон 2025 купити інший подовжувач,бо немає часу гаяти на пошуки обриву кабелю.- Переваги:
- Дешева вартість
- Недоліки:
- Вже замінив 15 метрів проводу з 50 метрів,ламкий.
- Костянтин С***Відгук від покупця. Продавець: TimeLighting. Колір: Жовтогарячий. Довжина кабелю: 20
Дуже погано, пів року в роботі і не працює. Нікому не раджу купляти!!!
- Продавець TimeLighting
Доброго дня. Нам шкода, що ви зіткнулися з таким негативним досвідом. Гарантійний термін товару складає 24 місяці. Ви можете його повернути і, після перевірки, якщо виявиться несправність, ми зробимо заміну, або повернемо вам кошти.
- Александр Р***Відгук від покупця. Продавець: TimeLighting. Колір: Жовтогарячий. Довжина кабелю: 20
работает, для перфоратора и прочего подходит. Если обогреватель какой подключать или другой мощный потребитель, лучше брать кабель большего сечения. Если не каждый день использовать, то и сматывать не тяжело.
- Переваги:
- недорого и работает))
- Недоліки:
- за эти деньги нету
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: TimeLighting. Колір: Жовтогарячий. Довжина кабелю: 30
Використовувати виключно для підключення газонокосарки. Колір дуже вдалий, але після ~7 використань струм більше не проводиться.
- Продавець TimeLighting
Доброго дня.
Нам шкода, що Ви зіткнулися з таким негативним досвідом. Гарантійний термін даного товару складає 12 місяців - Ви можете його повернути, і, після перевірки, якщо виявиться несправність, ми повернемо вам кошти.
- Оксана Ю***Відгук від покупця. Продавець: TimeLighting. Колір: Жовтогарячий. Довжина кабелю: 20
Брала на дачу для побутових потреб. Із заданим завданнями справляється відмінно. Інтимивно користуюсь більше місяця. Покупкою задоволена.
- Продавець TimeLighting
Дякуємо за Ваш відгук. Приємно дізнатися, що Ви залишилися задоволені.
Звертайтесь, будемо раді бачити Вас як нашого клієнта знову!
- Валентин Б***Відгук від покупця. Продавець: TimeLighting. Колір: Жовтогарячий. Довжина кабелю: 30
Уже нет контакта
- Продавець TimeLighting
Доброго дня. Гарантія на цей товар 1 рік. Звертайтесь. Гарного дня.
Нормальный удлинитель. Только не понял в чем сакральный смысл со стороны розетки ограничитель поставить? Часть вилок просто не влазит. Пришлось выломать и тогда вилка встала
- Переваги:
- Хватило
- Недоліки:
- Странная розетка