- Ушакова И***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 15
Дякую за товар та доставку! Товар якісний. Все швидко та зручно.
- Переваги:
- Якісний товар
- Недоліки:
- Швидкість використовування набагато більша, ніж вказана на упаковці. Але-ж куди дінешся…)
- Продавець StarLight
Ірино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Антон М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 15
Гарний наповнювач. Відправка була вчасною і швидкою.
- Продавець StarLight
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 15
Заказом доволен
- Переваги:
- Товар качественный, соответствует описанию.
- Продавець StarLight
Дякуємо за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!
- Инна Я***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 3.8
Быстро перезвонили и отправили.
- Переваги:
- Качество
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 3
Спробували багато-цей найкращий! Дякую за швидку доставку!
- Катерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 10
Крутий наповнювач. Добре поглинає аромат. Швидка доставка. Товар доставили в цілому вигляді.
- Переваги:
- Аромат та поглинання
- Недоліки:
- Швидко закінчується (3 тижні)
- Продавець StarLight
- Зеновія Ш***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 10
Прийшов не той товар, який я замовляла, на пошті родичі забули оглянути, але зв'язалися з менеджером і знайшли гарне підходяще рішення.
- Переваги:
- Лояльність та швидкість роботи служби підтримки
- Недоліки:
- Прийшов не той наповнювач, який замовляли
- Продавець StarLight
Зеновія, ми дякуємо Вам за зворотній зв'язок та ще раз вибачаємось за незручності. Будемо раді бачити Вас в подальшому у нашому магазині. Слава Україні!!!
- Алена Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 3.8
Нормальний
- Продавець StarLight
Ганна, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 5
Проблему вирішено
Товар отримала швидко. Замовляла KOTIX 5л. Після оформлення замовлення виявилося, що 5л. закінчилися. Менеджер зателефонував і запропонував заміну. З доплатою відправили KOTIX 10л. Все супер. Дякую за вашу працю. Рекомендую.
- Переваги:
- Порадувала знижка. Дешевше не знайшла. Компетентні менеджери.
- Диана М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 3.8
Все добре
- Переваги:
- Сервіс
- Продавець StarLight
- АртемВідгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 7.6
Доставка вчасна. Ввічливі менеджери. Котик задоволений)
- Деннис А***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 3.8
Добре швидко доставили, замінили на більш якісний варіант. Спілкування з підтримкою порадувало.
- Переваги:
- Швидко і якісно. Заміна на більш дорогий і якісніший продукт
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 3.8
Все супер. Дякую
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 3.8
Благодарю за силикогель. Порадовала быстрая отправка ₽
- Антон П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 10
Товар получили, всем довольны
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 15
Рекомендую к покупке.
- Переваги:
- Товар качественный, соответсвует описанию.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- Продавець StarLight
- Лара Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 3
Наша Киця не перебірлива і користується будь яким силикагелевим наповнювачем. Досить дрібна фракція. Нас задовольняє
- Переваги:
- Дуже дрібна фракція, добре впитує вологу
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Продавець StarLight
Лариса, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Петр П***Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 10
Хороший товар,доставлен во время
- Переваги:
- 100
- Продавець StarLight
- Владимир Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 10
Проблему вирішено
Заказал котикс 10 литров. Оплатил 1055 грн. ОНЛАЙН!!!! Прислали две пачки по 5 литров иного производителя без согласования. Все бы ничего но эти две пачки я мог купить у себя в доме за 810 грн! Прошу вернуть разницу или довыслать мне еще упаковку! Что это за лохотрон!!! Розетка, это как????
- Переваги:
- Никакого - дурят людей
- Недоліки:
- Только они и есть!
- Володимир Л***
Питання вирішили доволі швидко. Різницю мені повернули.
Претензії знято! - Продавець StarLight
Доброго дня! Так різниця по вартості товару виникли у звязку з стрімким рістом цін. Різницю перевели, дякуємо за замовлення!
- Ирина Л***Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 5
Звонили мне на тему замены этого наполнителя другим. Я отказалась. И все равно прислали другой. Зачем тратите мое время? Я ведь приехала за нии специально... ждала доставку. Еще и предоплату берете...это кошмар. Ждите обратно ваш наполнитель...
- Продавець StarLight
Доброго вечора! Вибачте за помилку пакування на складі! Гроші вже поверненні на Ваш рахунок, приносимо вибачення за незручності!
- Ирина Ш***Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 5
Замовила наповнювач, наш котик сприймає лише Котікс. Продавець вислав наповнювач іншого виробника ще й ароматизований, без погодження по телефону. Наш кіт такий наповнювач взагалі не сприймає. Від товару відмовилися. Товар оплачувала перед відправкою онлайн. Чекаю повернення коштів
- Переваги:
- Недоліки:
- Вислали інший товар без погодження
- Ирина Ш***
Продавець швидко відреагував на повернення товару, кошти повернули випраному обсязі
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 5
Запропонували інший наповнювач гірший по якості по телефону
- Переваги:
- Наповнювач
- Недоліки:
- Не той який замовляли
- никитаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 15
Товар хороший, но мое создание представляет себя султаном на горе бриллиантов и независимо от того насколько наполнитель уже грязный может в нём искупаться(((. Поэтому приходилось менять его чаще, что разумеется уже теряет смысл.
- Переваги:
- Хорошо впитывает
- Недоліки:
- Даёт кошке ощущения невероятных богатств.
- samozzvanceva
Цей відгук зробив мій день
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Домашній улюбленець справляє потреби з задоволенням. Під час процесу на морді кота чітко простежується емоція естетичного задоволення від процесу та контакту з діючою речовиною.
- Переваги:
- Запиовав кота про враження від наповнювача, рубає лебідя ніби нічого не розуміє
- Недоліки:
- Не виявлені
- никончук м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Норм. Одобрено!
- Дмитрий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 15
Берем вже третій раз. Дуже задоволені якістю гідрогеля. 15 літрів вистачає на 4 місяці +-. Запаху немає. А в кого він є , то переставайте кормити дешевими кормами, і все буде добре )
- Переваги:
- Ціна, якість
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: ZFD. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 15
Отличный продукт. Отправили сразу же не смотря на обстоятельства. Шерстяной доволен.
Одно отличие от 10кг упаковки - здесь фракция крупнее (если кому-то это вообще важно).- Переваги:
- Недоліки:
- не обнаружены
- Продавець ZFD
Ми щиро вдячні Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи.
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3
Кіт у шоці, копається там, як у квітнику і ходить туди, як на екскурсію
Я у приємному шоці, бо він РЕАЛЬНО впитує запахи , раніше всі розуміли і чули, коли кіт ходив у туалет, зараз же треба не забувати перевіряти) все чисто, кристали працюють на ура!) Я ще маю алергію и всі ці пильні наповнювачі або дуже різкий запах під час прибирання - дуже погано впливали саме на мене. Такий наповнювач є моїм спасінням в цьому плані. От би ще ціна так не кусалась . Вистачає 1 упаковки на 2 - 2,5 тижні, але при усіх його плюсах - не бійтеся заплатити більше ніж інші варіанти.
П.С. Перша упаковка у нас закінчилась раніше ніж 2 тижні , тому що коту ну дуже подобалось туди ходити, нові шуршання для нього і ще й новий туалет йому купили, більший, тому в кота був максимальний інтерес. Потім пройшло і ходить туди рідше.
Я дуже хотіла щоб нам підійшов наповнювач, але щоб настільки - навіть не сподівалась)
Дякую, рекомендую від щирого серця- Переваги:
- Прибирає запах, рідше чистим туалет, не розповсюджує пил та цікавий для кота )
- Недоліки:
- Вистачає не на 3 тижні, а на 2, тому й ціна трохи завелика з цього погляду.
- Инна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 15
Наполнитель хороший ,но его не хватает на столько дней как написано.
- Переваги:
- Хороший
- Недоліки:
- Очень завышена цена
Представник постачальникаДобрый день, Инна, спасибо за Ваш отзыв.
Цена средняя на рынке.
- Владимир Э***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 15
Досыпал в старый наполнитель. Зверушка пришёл - понюхал, погрёб и начал гонять по квартире как Шумахер. Через пару минут пришёл - навалял кучу и закопал. С довольным лицом пошёл спать. Никаких проблем с запахом и привыканием нет (но это у него, как у других -не знаю)
- Недоліки:
- Не обнаружено пока.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 15
Наполнитель конечно отличный. Но то ли у меня кот много гадит, то ли что, но всей упаковки мне хватило не на 150 дней, как указанно, а с натяжкой на 60 (тоесть 2 месяца). Но к качеству и магазину притензий никаких.
- никончук м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
Гуд
- Віктор Г***
Заказчик остался доволен )))))
Котэ одобряэ!
- НАТАЛЬЯ М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Гарний наповнювач. Але поглинаюча здатність наразі сталв гірша, ніж була торік....
- Переваги:
- Комкує, стримує запах
- Недоліки:
- З роками якість стала гірше, ціна....
Представник постачальникаДобрий день, Наталя, дякуємо за Ваш відгук.
ціна середня на ринку, також методика виготовлення не змінювалась.
- Алексей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
Прекрасное изобретение человечества, насколько упростился уход за животными. Этот наполнитель, из всех что мы перепробовали наиболее долго держится, для кошки хватает на 7-9 дней, после чего необходимо менять. Летом его хватает дольше чем в зимнее время. Для себя понял, что обьем 3.8л - идеальный вариант как по цене, так и по емкости наполнения. Удобно рассчитывать количество на недели и месяцы. Из недостатков только лишь цена, но и она ничто по сравнению с теми радостями, которые приносят нам маленькие, пушистые создания, которые для нас лишь часть жизни, но для которых мы - целая жизнь.
- Переваги:
- Хорош
- Недоліки:
- Дорог
- КсенияПродавець: ZFD. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 15
Всё отлично, вместо одного мешка на 15 литров прислали четыре пакета по 3,8. Так даже удобнее и чуть больше по объему. Спасибо!