Картка Rozetka

Відгуки покупців про Двохдіапазонний USB 3.0 Wi-Fi 6 1800Mbps (AX) адаптер 2.4/5GHz (U3-AX1800)

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Відгуки про товар продавця PCliX
    Відгук від покупця. Продавець: PCliX

ввімкнув в роз'єм USB все як положено, в мене на комп'ютері немає роз'єму для диска тому потрібна силка

Недоліки:
    не світиться признаків життя не подає
    • Богдан К***

Переписую відгук тому що все чудово працює, зі мною звʼязався продовець і ми разом вирішили проблему, намікань на поломку не має, рекомендую до покупки

• Павло П***
    Відгук від покупця. Продавець: PCliX

Використовував з роутером TP-link AX1800 Wi-Fi 6. Встановив дрова на вінду, заміряв швидкість.
    Через провід Ethernet швидкість ~ 600-700 Mbit/s
    Через стандарт ac (Wi-Fi 5), що вбудований в мій старенький ноут ~ 270-300 Mbit/s
    Через цей адаптер вийшло 350-400 Mbit/s
    В інтерфейсі дійсно показує тип підключення ax, і швидкість upload помітно зростає, але download зростає лише трошки при переході з ac на ax.

Можу рекомендувати якщо ваш пристрій не підтримує ac. Якщо ж пристрій підтримує стандарт ac, то приріст ви не відчуєте. Простого оновлення роутера має бути достатньо.

Також була проблема з тим, що час від часу зникало з'єднання. Не знаю з чим це пов'язано, але потім пройшло.

Переваги:
    Хороша швидкість, особливо якщо ваш пристрій не підтримує ac. Збірка непогана, нічого не хитається
    Недоліки:
    Може спонтанно від'єднуватися час від часу
    • Максим

Яку швидкість з'єднання показує? Та який USB у вас: 2.0 чи 3.0 на не новому ноуті? Бо схоже на швидкість USB 2.0, у якого обмеження 480Mbits/s.

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: PCliX

Чудово працює з роутером Huawei WIFI AX2 2 Gen White Wi-Fi 6.
    Такої швидкості по повітрю не мав ніколи.
    Через коридор і стіну - Download 207 Mbps, Upload 224 Mbps

• Ольга М***

Підкажіть, будь ласка, а де Ви взяли драйвери?

• Володимир Л***

Драйвера на пристрої, при підключенні пошукайте в новий диск на кшталт юсб, і там софт - рекомендую перед встановленням його записати кудись на комп, бо можуть злетіти дрова і як диск він вже не підключається

• Ніна К***

Добре працюють

• Владимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: Shopyy

Только начал работать. единственное, пришлось поискать драйвер, а то минидиск в наше время, это конечно сильно

Переваги:
    Работает
    Недоліки:
    Поиск драйверов - тот еще квест
    • Богдан К***

можете дати силку драйвера?

• Роман М***

посилання Ссылка на сайт производителя

• Александр

полноценный USB 3, у многих адаптеров поддержка есть но не распаян

Переваги:
    MT7921au
    Недоліки:
    отсутствие радиатора на чипе (сильно греется под нагрузкой)