- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: AltStore. Колір: Чорний із сірим
Плохой штатив, который содрал мне 3 пленки на ~2000грн
Настоятельно не рекомендую покупать этот ширпотреб.
— Острые грани
— Шаткая конструкция
— Постоянные наклоны под весом телефона- Недоліки:
- Качество во всех смыслах
- КирилоВідгук від покупця. Продавець: AltStore. Колір: Чорний із сірим
прийло те що на фото,
якщо я замовив Yunteng VCT 5208 то я його і очикую, а не Yulupai 3388 - Олександра Л***Відгук від покупця. Продавець: NandK
Штатив гарний, але мені прийшов без пульта(
- Переваги:
- Приємна комунікація з продавцем
- Недоліки:
- Не вся комплектація прийшла
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: AZERA SHOP
Кріплення телефону прийшлось допрацьовувати суперклеем ( не зрозуміло навіщо ставлять пластик - поставили б звичайний болт )
А саме не зрозуміле - пульт ))) з виходом/ входом мініюсб а пробводочок мініюсб і юсб в якому це телефоні є вхід/вихід - юсб ))) - Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Lily dreams shop. Колір: Чорний
Добрий день. Штатив нажаль приїхав поломаний
- Продавець Lily dreams shop
Доброго вечора. В понеділок вам зателефонує наш менеджер
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Visim. Колір: Чорний
Пластик поламався за кілька місяців
- Станіслав Б***Відгук від покупця. Продавець: Lily dreams shop. Колір: Чорний
На пошті втявив відламане кріплення однієї з ніжок, але поломка не критична, тому не повертав.
Зважаючи на інші відгуки я так розумію це стандартна ситуація.
Не дуже зручний зажим для телефону.
Поки виконує свою функцію.- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Якість, дефекти з пакування.
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Kredo Lot VV
Швидка відправка
- Переваги:
- Якісний трипод
- Недоліки:
- Запах дуже сильний пластиковий
- Продавець Kredo Lot VV
Дякуємо Вам за позитивний відгук
- Анастасия Д***Відгук від покупця. Продавець: Magasiner
Брала на подарок) все понравилось, человек доволен)
- Продавець Magasiner
Раді, що Ви залишились задоволені нашим товаром! Нам важливо, щоб наші клієнти були щасливі з покупками.
- Лариса Ш***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Не держит телефон. Плохое крепление.
- Переваги:
- Нет.
- Недоліки:
- Плохое крепление.
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: Brok Tech. Колір: Чорний
Отримала штатив, прийшла посилка без пульта. Оскільки товар потрібен був терміново, тому забрали.
- Недоліки:
- Без пульта, хоча входить у комплект
- Дмитрий В***Відгук від покупця. Продавець: Brok Tech. Колір: Чорний
соответствует описанию. Свою работу выполняет. Хорошо держит. Не жалею о покупке
- Переваги:
- соответствует описанию
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Не можу порівняти з іншими штативами, бо тільки цей був, але не дуже. Займає багато часу налаштувати висоту і кут. Сам штатив досить легкий, тому під великим нахилом телефон переважає і він падає. Окремі частини пластику зламалися через декілька років.
- Переваги:
- Міцно тримає телефон.
- Недоліки:
- Не зручний, легкий, не якісний пластик
- Продавець My Generation Market
Катерина, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Олександра Б***Відгук від покупця. Продавець: Boa. Колір: Чорний
Отличный штатив, прекрасно справляется со своей задачей.
- Светлана Д***Відгук від покупця. Продавець: BuyOK. Колір: Чорний
Повністю відповідає опису та фото. Зручний
- Переваги:
- Легкий, Все працює
- Продавець BuyOK
Дякую за ваш відгук!
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: SSShop. Колір: Чорний
Рекомендую
- Недоліки:
- Прийшов без чохла
- Іван Л***Відгук від покупця. Продавець: Kredo Lot VV
Чохла нема в комплекті
- Продавець Kredo Lot VV
Доброго дня. В цій моделі не передбачено чохла
- Марія Ш***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Користуюсь вже майже 1.5 роки, але вийшов з ладу приблизно через 3 тижні з моменту придбання. Брала за середню ціну і читала подібні відгуки, тому багато очікувань не було. З нижньою частиною штативу все добре й досі. А ось з верхньою кожного разу треба грати в конструктор і потім не дихати на нього. Пощастить, якщо телефон протримається хоч хвилину) Таке враження, наче всі гайки і болтики там просто як декор. Що крутиш, що ні - нічого не тримається і розпадається саме по собі. Мабудь скоро перейду на скотч, на жаль.
- Переваги:
- Виконує свою фукнцію
- Недоліки:
- Швидко ламається
- Продавець My Generation Market
Марія, нам дуже шкода, що товар Вам не підійшов і виникли складнощі під час експлуатації. Можливо (за статистикою покупців) деякі фіксатори потрібно затягувати більш сильніше і тоді елементи верхньої частини зафіксуються більш надійно. А також, потрібно перевірити чи всі гайки та гвинтики на своїх місцях. Дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: СЕМЬ-Я. Колір: Чорний
Спасибо за новый классный товар... Не рекомендую, оценка 1. С таким успехом можно было взять б/у в хорошем состоянии.
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: СЕМЬ-Я. Колір: Чорний
Розламався через місяць
- Переваги:
- Недоліки:
- Зажими
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Чорний
штатив для телефону супер
- Продавець InTrend
Доброго дня, Оксана! Дякуємо за довіру до компанії In Trend та покупку нашого товару! Дякуємо за ваш відгук - для нас важлива ваша думка!
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Чорний
хороший штатив
- Продавець InTrend
Євген, доброго дня! Дякуємо за довіру до компанії In Trend та покупку нашого товару! Дякуємо за ваш відгук - для нас важлива ваша думка!
- Алена М***Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Чорний
Для начала мне его уже прислали бракованным , но я сама виновата не проверила на почте , одна ножка вылетала полностью Через месяц использования сломалось крепление для телефона Этот штатив , не советую
- Переваги:
- Никаких
- Недоліки:
- Он разваливается
- Продавець InTrend
Доброго дня, Олена! Ви мали право звязатись з нами впродовж 14 днів з приводу повернення товару. Найближчим часом наш менеджер звяжеться з вами для вирішення цього питання
- Луїза Л***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Для смартфона подошёл идеально, огонь))
- Продавець My Generation Market
Луїза, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Григорій С***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Гарний штатив для аматорів, більш серйозніше ніж телефон я думаю він не витримає. Все що стосується фотографування з телефону - все фантастично.
- Переваги:
- Висота
- Недоліки:
- Можливо вони і є, але я дуже рідко користуюсь ним і не помітив щє (в експлуатації декілька місяців)
- Продавець My Generation Market
Григорій, дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Светлана О***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Все ужасно, развалился через пол года использования полностью
- Переваги:
- Недоліки:
- Все
- Продавець My Generation Market
Светлана, благодарим за обратную связь, нам очень важно знать мнение наших покупателей.
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: СЕМЬ-Я. Колір: Чорний
Штатив може бути хіба як підстраховка на випадок повної відсутності альтернатив. Якість - жахлива. Ледь тримається в купі. Розчарований. Навіть попри те, що за таку ціну не очікував професійного обладнання. Але... Дуже не дуже(
- Недоліки:
- дуже неякісний пластик
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: NandK
Замовлення прийшло без затискним тримачем для смартфона і дистанційним пультом Bluetooth для смартфонів на iOS і Android.
- Продавець NandK
Здравствуйте. Завтра свяжемся с Вами для решения данной ситуации
- ЛіліяВідгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Під час першого ж регулювання, коли тільки відкрили, відлетіли пластмаски, які вгорі регулюють висоту, одну паличку з трьох ледве дістали - заїдає. Не рекомендую.
- Переваги:
- Магазин швидко відправив
- Недоліки:
- Неякісний, все тримається ніби на соплях. Висота менше ніж вказано в описі.
- Продавець My Generation Market
Лілія, дякуємо за зворотній зв‘язок.Товар ретельно перевіряється перед відправкою, всі ніжки та всі фіксування.Такий випадок може вийти при необережному використанні. Наш менеджер з Вами зв‘яжеться для урегулювання ситуації.
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Чорний
зачем менеджеру связываться со мной, товар этим не улучшить (кстати, прошла неделя и никто так и не связался в "ближайшее время", просто ремарка)
- Продавець InTrend
Добрый день, Дмитрий! Наш менеджер связался с вами и согласовал условия возврата
- Дмитро Г***
менеджер связался, предложили товар вернуть, всё вежливо, культурно, от общения с менеджером самые приятные впечатления
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Чорний
слово профессиональный из названия и характеристик нужно бы убрать, хлипенький, без уровня, пульт как из детского кукольного набора, такое конечно себе качество, этих денег не стоит
- InTrend
Добрый день, Дмитрий! Нам очень жаль, что товар не оправдал ваших ожиданий - в ближайшее время наш менеджер свяжется с вами для уточнения всех деталей и урегулирования этого вопроса
- Варвара С***Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Чорний
Использую пока что только как штатив для телефона - очень успешно. Пульт управления, наверное, самая простая в подключении и использовании вещь в мире
С камерой ещё не пробовала, но штатив не выглядит достаточно устойчивым для нее...
Крепления из дешёвого некачественного пластика, немного туго управлять рычагами и тд, но это не такая уж проблема.- Переваги:
- Есть дополнительное крепление для телефона и блютус управление съемкой
- Недоліки:
- Дешёвый пластик
- InTrend
Добрый день, Варвара! спасибо за ваш отзыв - для нас ценно ваше мнение!
- Денис А***Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Чорний
Прислали по Новой Почте штатив в незапечатанной упаковке, весь в царапинах (будто б/у), в первую минуту использования откуда-то изнутри выпал винтик, который теперь непонятно куда деть. Голова штатива не фиксируется по вертикальной оси. Не советую брать у этого продавца
- InTrend
Денис, добрый день! Перед отправкой весь товар тщательно проверяется - в ближайшее время наш менеджер свяжется с вами для урегулирования этого вопроса
- ДавидВідгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Некачественная сборка, уже через 3 минуты регулировок отлетели кусочки пластика из креплений.
Инструкция – четверть страницы A4, написано на очень корявом Английском (и на Китайском).
Ссылка для скачивания приложения на Андройде - не работает. Поскольку приложения невозможно скачать – пульт на Андройде работать не будет.
Из плюсов – несмотря на то что отлетели кусочки пластика, штатив стоит)- Недоліки:
- Некачественная сборка, нет приложения для Android
- My G*** Market
Давид, благодарим за обратную связь. Для того, чтобы подключить пульт достаточно просто соединиться со смартфоном по блютузу, никаких приложений скачивать не нужно.
- Давид
В инструкции написано:
"Android mobile phone ... we need to install android camera software."
Когда попытался подключить пульт к Bluetooth было написано (на экране телефона) что нужно приложение, вот и подумал, что без него никак.
Проверил сейчас, пульт работает.
Спасибо.
- Алёна Б***Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Чорний
Рассыпался по частям в первый же день Не советую , это разочарование
- InTrend
Алена, добрый день! Наш менеджер свяжется с вами для урегулирования этого вопроса
- Алёна Б***
Менеджер сказал отправить штатив по почте , я отправила - а посылка лежит ждёт на почте 4 день никто не забирает, вот и все решение вопроса)))))
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Хороший штатив. Пультик работает.
- My G*** Market
Максим, благодарим за обратную связь, нам очень важно знать мнение наших покупателей.