Відгуки покупців про Рамка для фото дерев'яна 25х25 багет: DL1507-01 Білий (з глянцевим склом 1-1.5мм, двп з ніжкою) EmojiFrame
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 21 x 30. Колір рамки: Білий
- Недоліки:
- Рамка приїхала з розбитим склом(
- Продавець EmojiFrame
Вітаю! Ви могли її залишите в пункті видачі, і звʼязатися з нами
Ми завжди відповідаємо посилку заново
- Митченко О***Відгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 20 x 20. Колір рамки: Білий
Щира подяка за чудовий сервіс. Замовляю вже не вперше і не одну рамку за індивідуальним замовленням! Дуже терпляча, уважна і розуміюча менеджер. Допомогла підібрати рамки і по розмірам, і по кольорам, що пасували б до роботи, ідеально підійшли до моїх робіт - я задоволена результатом. Було дуже приємно мати з Вами справу, із задоволенням рекомендую вашу майстерню - вже розпитували )) отже чекайте на нових замовників ;)
- Переваги:
- Якісно і в строк виконані замовлення
- Недоліки:
- Нова пошта пошкодила товари при доставці ((
- Митченко О***Відгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 15 x 15. Колір рамки: Білий
- Переваги:
- Якісно і в строк виконані замовлення
- Недоліки:
- Нова пошта пошкодила товари при доставці ((
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 20 x 20. Колір рамки: Білий
Ідеальна гарна рама
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 20 x 20. Колір рамки: Білий
Хорошая рамка
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 20 x 20. Колір рамки: Білий
Рамка якісна, виглядає гарно, зроблена акуратно
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 20 x 20. Колір рамки: Білий
Легка і красива рамочка, дуже стильно виглядає. Є можливості розташувати на стіні або поставити на стіл. Скло легке. Купувала на подарунок. Окрема подяка за дуже оперативну доставку і ретельну упаковку крихкого товару. Все супер, дякую!
- Переваги:
- Легка і красива рамочка, дуже стильно виглядає
- Недоліки:
- Не побачила
- Концур С***Відгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 20 x 20. Колір рамки: Білий
Купила дві таких рамки..чорну і білу....не встигла дістати з пакету, як...крутили їх, щоб поставити...і ніжка взагалі відвалилася в першу годину... дуже незручна ніжка(((( тепер одна картина стоїть, інша лежить. В котрий раз розумію, що краще переплатити, щоб отримати якісний товар* і це ще не було дітей вдома..з ними ці ніжки не протрималися б і 5 хв....
- Переваги:
- Гарна рамочка*
- Недоліки:
- швидко ломається ніжка...не зручна*
- Дякун А***Відгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 25 x 25. Колір рамки: Білий
Чудова рамка! Гарна і якісна!
Дуже вдячна за швидку обробку замовлення, та швидку доставку! Рекомендую! - Татьяна Н***Відгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 20 x 20. Колір рамки: Білий
Понравилась рамочка
- Недоліки:
- Катя Ф***Відгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 15 x 15. Колір рамки: Білий
Чудова рамка!
- Переваги:
- Зроблена якісно
- Илона Ш***Відгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 20 x 20. Колір рамки: Білий
Класна рамочка, кріплення міцно тримають, попереду скло, а не пластик. Виглядає дуже акуратно і стильно
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 15 x 10. Колір рамки: Білий
Гарна рамка, гарний сервіс, все гуд)
- ВалерияВідгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 15 x 15. Колір рамки: Білий
Хорошее качество
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 20 x 20. Колір рамки: Білий
Стильная и аккуратная рамка. Очень удобно, что рамка была изготовлена на заказ по необходимому для меня размеру.
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 15 x 20. Колір рамки: Білий
Дуже вдячна за сервіс, увагу до деталей, широкий асортимент та адекватні ціни. Дуже швидко зв'язались, відправили в тот же день, хоча обіцяли на наступний. Тепер знаю де замовити рамочки знов
- Переваги:
- Чудовий сервіс, відмінна якість
- Недоліки:
- Не знайшла
- Карина М***
Підкажіть будь ласка рамка зі склом чи пластиком?