Відгуки покупців про Генератор бензиновий зі стартером та мідною обмоткою POTTAL PLG12500E 2,5 кВт

Оцінка користувачів 4.75/5
на основі 4 відгуки
  • Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: DushStyle

Чудовий генератор, працює рівно та відносно тихо. Важкенький) із мінусів не має сітки на заливну горловину, ну то таке )

• Продавець  DushStyle

Дуже дякуємо вам за відгук!

• Жека Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: DushStyle

Тянет холодильник без проблем и полностью освещение в доме, телевизор.зарядка пускового аккумулятора есть,проверено мультиметром + дополнительно есть выход 12 вольт для зарядки ещё одного А.Б. и других электроприборов

Переваги:
    Заводиться вручную отлично и от стартера тоже
    Недоліки:
    Неудачное месторасположение поддона для аккумулятора
    • Продавець  DushStyle

Дякуємо Вам за відгук!

• Віталій М***
    Відгук від покупця. Продавець: DushStyle

Генератор відповідає очікуванням. Насосну станцію 1,2квт.,та пральну машину тягне. Електростартером не користувався так як ще не встановив АКБ. заводиться вручну легко,за першим або другим разом. в роботі звук помірний. Покупкою задоволений. Окремо хочу подякувати менеджеру Тетяні за конструктивні поради. УСПІХІВ ВАМ.

Переваги:
    Електростартер,АКБ,моторне масло, в комплекті.
    Недоліки:
    Вага.
    • Продавець  DushStyle

Дуже дякуємо Вам за відгук та замовлення! Вагу генераторів не слід вважати недоліком. Якісні генератори не можуть бути легкими, бо повністю зроблені з металу та 100% міді.

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: DushStyle

Запустив, трішки обкатав, пробую підключати свої електроприлади, поки все добре

Переваги:
    Запуск стартером за ті самі гроші, що і в аналогічних виробників, але приємний бонус.
    Недоліки:
    Розхід бензину, але я так розумію це в усіх
    • Роман

скільки споживає?

• Олександр Г***

За споживання бензину точно не скажу, бо я його ще не загружав повністю,але те, що я бачу 1л/год може трішки менше, але це десь половина його можливостей.