Картка Rozetka

Відгуки покупців про Генератор інверторний Zipper ZI-STE1000INV 1 кВт бензин

Оцінка користувачів 5/5
  • -
    Відгук від покупця. Продавець: LightOnStore

Рік користування, все ок.

Переваги:
    Працює
  • Дмитрий Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LightOnStore

Очень понравился, всё качественно, компактно, тихо. Напряжение и частота в норме. Нагрузку ещё не давал, обкатываю. Цена хорошая.

• Алексей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: LightOnStore

Супер генератор, продавец тоже хороший, нам для тату салона где из нагрузок блок питания для телефона и софт бокс на 30ват 220в
    В самый раз!

Переваги:
    Тихая работа, легкий вес, малое потребление бензина
    Недоліки:
    Логотип, но мы заклеили стикерами
  • Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LightOnStore

Приємний продавець у спілкуванні,надіслав інструкцію користування.Що до генератора, то проходить зараз обкатку, сподіваюсь що буде працювати довго і без нарікань.

• Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: LightOnStore

Чудовий генератор, тихенько працює, попросив продавця перевірити перед відправкою він все зробив, рекомендую, логотип бренда такий собі але задачу свою виконує, як що що він 4-х тактний тобто просто бензин заливати без масла.

• Алексей К***
    Відгук від покупця. Продавець: LightOnStore

Товар чудовий за свою ціну. Продавця рекомендую.
    На мою думку мені вислали бувший у вжитку не стабільно працюючий з перебоями генератор. Продавець замінив агрегат. Новий працює як годинник.

Переваги:
    Легкий,тихий, компактний
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Євген
    Відгук від покупця. Продавець: LightOnStore

Після користування генератором почався світитися весь час індикатор overload, і не видавати напруги. Зв'язався з продавцем, що радує весь час дуже швидко і оперативно відповідає. Описав свою проблему, сказали відправити їм все перевірять. Після відправки , за пару днів вони все полагодили і відправили назад за свій рахунок. За ремонт також нічого не платилося. Тепер все працює. Дякую.

• Георгій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LightOnStore

Мені дуже сподобався підхід продавця! Людина висилає коротку і зрозумілу інструкцію, правила користування і тд. Доукомплектували одразу замовлення маслом по проханню, це дуже круто!
    Правда через критичну необхідність прийшлося скористатися генератором без обкатки і з середнім навантаженням одразу після розпаковки, заправки бензину і масла, і малюк в принципі впорався нормально, й досі нам служить вірою і правдою, в планах придбання як мінімум ще одного такого, бо він супер компактний, тихий, економний і легкий!
    Дуже вдячні за апарат!

Переваги:
    Якість, ціна, підхід до клієнтів, економність, компактність
    Недоліки:
    Відсутні
  • Юлия

Не відповідає заявленій потужності

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: LightOnStore

Приємно здивувало відношення продавця який погодився перед відправкою протестити генератор. Заправили масло та бензин та записали відео з його запуском та роботою. Також надали консультації з його правильного використання.
    По прибуттю здійснив обкатку та почав використовувати за призначенням. Поки без нарікань.

Переваги:
    Тихий, економний, ціна
    Недоліки:
    Поки не виявив
  • Виктор М***
    Відгук від покупця. Продавець: LightOnStore

Замовив данний екземпляр, продавець ввічливий, відправив швидко, прислав невеличку інструкцію з використання/обкатки. Вже обкатаний, досить економний та тихий. Поки нарікань немає.

Переваги:
    Економний, тихий, компактний та не дорогий.
  • Євген
    Відгук від покупця. Продавець: LightOnStore

Зв'язалися досить швидко, відповіли на всі питання. Зробили відправку в день замовлення. Вічливий продавець. Генератор на вигляд якісний, пройшов обкатку наче все працює.