Відгуки покупців про Набір коригувальних бюстгальтерів 3 в 1 безшовний ліфчик із м'якою чашечкою Ahh Bra розмір XXXL
- Ирина О***Відгук від покупця. Продавець: 7k shop. Розмір: XL. Колір: Чорний з білим
Для маленькой груди я думаю былиб отличные топы.
- Переваги:
- Мяхкие не давит
- Недоліки:
- Грудь совсем не держут
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: 7k shop. Розмір: L. Колір: Чорний з білим
Доброго дня, продавець товару веде себе дуже дивно, скоріше за все не змогли до мене дозвонитись. Але я підтвердив замовлення товару на сторінці ПЕРЕПИСКА Rozetka, завтра вже 5-й день, як я очікую товар... продавець починає в мене визивати сумніви, мягко кажучи...
- Переваги:
- поки не бвчу
- Недоліки:
- продавець товару дуже дивний
- Ната Б***Відгук від покупця. Продавець: 7k shop. Розмір: L. Колір: Чорний з білим
Як за такі кошти ,норм .
- Переваги:
- Якість гарна
- Недоліки:
- Незнайшла
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: 7k shop. Розмір: XL. Колір: Чорний з білим
Разные на ощупь, по-разному тянутся, разные по размеру (белый +1см=черный+1см=беж). Заказывала XL, прислали ХХL, поддержка слабая, но для дома можно, учитывая, что в свете происходящих событий на ночь не снимается. За месяц носки (и стирок соответственно) резинка под грудью растянулась больше, чем на 2 см. В черном - кармашки под вкладыши (разные модели?)
Одновременно заказывала L, его и получили. По модели все одинаковые, по размеру - разница приемлема, на ощупь разные, но ребенка все устраивает))
Думаю, если угадать с размером, неплохая вещь за свою цену.- Переваги:
- В них можно спать
- Недоліки:
- Белый-черный-беж, каждый следующий почти на 1см шире
- Инна Ф***Відгук від покупця. Продавець: 7k shop. Розмір: L. Колір: Чорний з білим
Заказывала L. Если черный и бежевый более - менее одинакового размера, то белый вообще наверное на размер меньше.
- Недоліки:
- Один из трёх маленький