Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Оцінка користувачів 4.59/5
  • Відгуки про товар продавця EVO+
  • Полина
    Відгук від покупця. Продавець: EVO+. Колір: Рожево-сірий

Хороший стул, качественный,без запаха пластика,быстро доставили,ребёнку удобно
    Покупкой довольны

Переваги:
    Качество, удобный
    • Продавець  EVO+

Добрий день. Щиро дякуємо! Бажаємо приємного та тривалого користування.

• Алёна М***
    Відгук від покупця. Продавець: EVO+. Колір: Рожево-сірий

Удобное, практичное.

• Ганна К***

Просто неймовірна річ!

Добрий день, Ганно! Дякуємо за відгук! Бажаємо тривалого користування!

• Сергей О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожево-сірий

Вес ребенка 31 кг, стул стоит на паркете, при попытке подьехать или отехать от стола колеса блокируются и стул стоит как вкопанный. Без нагрузки он ездит, с ребенком на нем - нет. Возможно брак, возможно такое качество

Переваги:
    Эргономика
    Недоліки:
    Колеса не ездят
    • Сергей О***

Оказывается это функция которая не отключается, сори за кипишь :)

Добрий день, Сергій! Коліщата автоматично блокуються під час навантаження на крісло від 25 кг. Це необхідно, щоб забезпечити статичне становище дитини під час занять.

• Король А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожево-сірий

За свої гроші дуже крутий варіант

Переваги:
    Якісний пластик,є змінний чохол
    Недоліки:
    Не виявили

Доброго дня, Алла! Дякуємо Вам за відгук!

• Янкевич О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Класне, якісне дитяче крісло.
    Зауважень 0.
    Низкуватий для менших діток (але це не можна віднести до недоліків, скоріш особливість, яку треба враховувати при купівлі).
    Раджу.

Переваги:
    Матеріал; З'єднання; Процес складання.

Доброго дня, Олег! Дякуємо за покупку, раді, що крісло Вам сподобалося!

• Алина Т***

Якісний товар!

Доброго дня, Аліна! Дякуємо Вам за відгук!

• Алёна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Все хорошо. Это уже второе кресло, заказали для второго школьника который пошел в первый класс. Регулируется спинка, высота. Чехлы съемные, что очень удобно для стирки

Недоліки:
    Нет их

Доброго дня, Олена! Дякуємо Вам за відгук, користуйтеся кріслами із задоволенням!

• Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний

Гарне крісло для маленького школярика. Класно,що знімається чохол,гарна якість

Добрий день, Юлія! Дякуємо Вам за відгук, користуйтеся кріслом із задоволенням!

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний

Чудове крісло ! Дитина задоволена!

Добрий день, Тетяна! Ми раді, що наше крісло Вам сподобалося, користуйтеся ним із задоволенням!

• Алексей З***

Кресло норм.

Недоліки:
    По какой-то причине газ лифт не фиксируется , при поднятии кресла нижняя часть отщелкивается!

Доброго дня Олексій! Дякуємо Вам за відгук. Для вирішення питання зв'яжіться будь ласка з Сервісним центром постачальника за тел.: +38 063 503-03-22, і ми Вам обов'язково допоможемо.

• Юлія О***

Гарне,зручне крісло.

Переваги:
    Проризинені колеса
    Недоліки:
    Хотілося щоб вище підіймалося. Низькувате.

Добрий день Юлія! Дякуємо за Ваш відгук. Для вирішення питань з регулюванням крісла по висоті Ви можете звернутися в наш Сервісний центр за тел.: +38 063 503-03-22, і ми Вам допоможемо.

• Надія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Крісло чудової якості, ще й легко складається. Донька, 11 років, склала його сама. Є єдиний нюанс - воно досить низьке. Нам ще на рік- два вистачить. На початкову школу буде ОК

Переваги:
    Якість, легкість зборки, вигляд, акційна ціна, чохли, що знімаються.
    Недоліки:
    Низьке

Добрий день Надія! Дякуємо Вам за відгук і за вибір наших меблів! Для того, щоб вирішити питання з регулюванням висоти крісла, Ви можете звернутися в наш Сервісний центр, і ми допоможемо підібрати більш високий газ-ліфт.

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Крісло чудове, хороша якість, дитині сподобалось. Питання до постачальників, скажіть будь-ласка, чи є можливість щоб колесики на кріслі при навантаженні не самоблокувались, а вільно крутилися, щоб крісло могло їздити коли на ньому сидить дитина?

Переваги:
    Чудова якість

Добрий день Богдан! Дякуємо Вам за відгук. Крісло укомплектоване колесиками, які блокуються при навантаженні на ньому вище 20 кг. Для того, щоб на кріслі можна було переміщатися по кімнаті, коли на ньому сидать дитина, необхідно встановити інші колеса. Ви можете звернутися в Сервісний центр постачальника за тел.: +38 063 503-03-22, і ми Вам допоможемо.

• Юлька Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожево-сірий

Чудове крісло! Гарно упаковане. Якісна, міцна пластмаса, тішить наявність чохлів, що полегшить догляд. Детальна інструкція і легка збірка, справились з донечкою за 15 хв. без будь-яких інструментів. Легко і тихо ковзає по ламінату за рахунок прорезинених коліс. Єдина не відповідність з описом це висота крісла. Зазначено 50 см, а по факту 47 см. Але це нам особо ролі не відіграє. Задоволені і дорослі, і малеча.

Переваги:
    Хороша якість, легка збірка
    Недоліки:
    Не повна відповідність опису

Вітаємо, Юлія. Дякуємо за Ваш відгук! Щодо максимальної висоти сидіння крісла, то її слід заміряти від підлоги і до найвищої (випуклої) частини сидіння - це його середина, тоді виходить 50 см. Користуйтесь кріслом із задоволенням!

• Юлька Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожево-сірий

Переваги:
    Хороша якість, легка збірка
    Недоліки:
    Не повна відповідність опису
  • Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожево-сірий

Якісні матеріали, дуже гарно встають, не люфтять, пластик товстий. До того ж дуже легко збирати.
    Також сподобались чохли, легко буде прати, бо такий колір, що хочеш не хочеш, буде маратися.
    Висота заявлена 50 см, але я поміряв - виходить 47. Наче й низько, але для дитини - наче й нормально.
    В цілому дуже задоволений і я, і дитина :)

Переваги:
    Якісні деталі, легка збірка
    Недоліки:
    Трохи наче низькуватий

Добрий день, Сергій. Дякуємо за такий розгорнутий відгук! Параметри крісла можуть трішки відрізнятися в залежності від партії. Користуйтесь кріслом із задоволенням!