Відгуки покупців про Павербанк HP для ноутбука Acer з штекером 3.0*1.1 mm та USB-C 87W 11400mAh 40Wh Notebook Essential Power Bank 3TB55AA

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Девайси Че. Ємність батареї: 11400. Колір: Чорний

Павербанк купувала саме для HP ноутбука. Все підійшло, працює. Вистачає підзарядити ноутбук 1 раз. Мені вистачає. Окрема подяка консультанту: все добре пояснив, підказав, що краще докупити. Тому швидко все підключила, задоволена на 100%

• Надія К***

На перевірку,яка тривала майже 3 місяці виявився крутий гаджет. Але особлива подяка маркету! Консультанти - кращі з тих, з ким спілкувалася останні роки! Дякую за технічну підтримку і вірною громадську позицію!

Переваги:
    Якість від бренду
    Недоліки:
    Треба підбирати дуже уважно по всіх параметрах
    • Продавець  Девайси Че

З підбором ми допомагаємо, тому все відносно легко :-)
      Дякую за відгук!

• Надія Г***

Зарядка для ноутбука Acer підійшла, це просто порятунок для віддаленої роботи під час відключень світла. Перед цим обійшла всі магазини і ніде не було нічого підходящого. Буду рекомендувати вас, все чудово!

Переваги:
    Ввічливий сервіс, підходящий товар
  • Роман Ф***

Якісний павербанк

Переваги:
    Заряджає ноутбук 2 рази