- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Трошки надоїдливий запах,пере добре
- Віталій Н***
Трошки?два рази ставили на полоскання,потім півтора дня одяг сохнув на балконі,сморід,не можливо відкрити двері на балкон,потім ще раз поставили на стірку без порошку і додатково включили на полоскання,знову другий день сморід на балконі,страшно подумати що вони там напхали в той порошок,думаєм чи не викинути одяг після такої "стірки",не кажучи про порошок.
Представник брендуОксана, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Віталій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Що сталося з порошком? ніколи такого не було,ще коли не відкрили,сморід хімії був не тільки у ванній,а й по квартирі,думали що десь на складі стояв,і вивітряється,як тільки відкрили і постірали,це жах,одяг смердючий навіть після другого полоскання,а порошок винесли на балкон,і там сморід страшний,що вони там змінили і добавили? дуже розчаровані,ще й 8.1 кг взяли.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Неочікувано смердючий
Представник постачальникаВіталій, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Тетяна Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 4.05 кг
Постійно беру цей порошок, і він був з нормальним запахом, але останній якій я придбала ну просто жах, смердить на всю хату, скоріш за все добавили якусь смердючу хімію. Розчарована.
- Переваги:
- Пральний
- Недоліки:
- Смердить якоюсь хімією
Представник постачальникаТетяна, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Хороший пральний порошок.
Ціна також приємна
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Дуже задоволена, буду ще брати! Рекомендую!
- Переваги:
- Виводить плями!
- Недоліки:
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталья Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Очень сильный химический запах, который не вымывается из вещей. Даже после повторного полоскания аромат остаётся. Пользоваться неприятно, считаю покупку неудачной.
- Переваги:
- Недоліки:
- Ядовитый запах
Представник постачальникаНаталiя, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Антоніна Ц***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Порошок жахливо смердить, продавець запропонував іншу упаковку, але запевнив, що це оригінал і хороший порошок.
- Переваги:
- Велика упаковка
- Недоліки:
- Смердить аж паморочиться в голові.
- Мороз Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Порошок супер
Представник постачальникаТамара, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Світлана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 4.05 кг
Порошок, як завжди, на висоті.
Швидка доставка- Переваги:
- Недоліки:
- Трішки зависока ціна
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Перевірений роками. Тільки їм користуємося.
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
По якості прання нарікань немає, але доволі стійкий різкий запах. Трохи дратує. Раніше користувалася Persil "Свіжість від Сілан", то він має нейтральний запах.
- Переваги:
- Якість прання на високому рівні
- Недоліки:
- Стійкий різкий запах
Представник постачальникаОльга, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Віта Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Пере добре, але доводиться декілька разів ставити на додаткове полоскання. Дуже погано виполіскується.
- Переваги:
- Добре пере
- Недоліки:
- Дуже погано виполіскується
Представник постачальникаВіта, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Багато років користувались саме цим пральним засобом із за приємного нейтрального запаху. Але виробник змінив окрім пакування, нажаль, склад прального засобу. Тепер дуже різкий не приємний запах. По якості прання ще не відомо, тільки отримали, одне прання, начебто норм.
- Недоліки:
- Виробник змінив формулу
Представник постачальникаОлександр, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Антоніна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Дуже багато років користуюся
Задоволена і міняти не хочу
Представник постачальникаАнтоніна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Олег Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Все Ок!
Представник постачальникаОлег, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Якісний порошок
Представник постачальникаЮрій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олексій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Якість на належному рівні, постійно саме цим порошком цього виробника, користуюсь.
Всім вдачі та мирного неба над головою!- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаОлексій, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Чудовий порошок
- Переваги:
- економний
- Недоліки:
- брала по акції, то взагалі, все супер
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергей Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Відправили швидко.
- Переваги:
- Ціна і якість продукції буде видно пізніше
Представник постачальникаСергій, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- КрістінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Улюблений порошок
Представник постачальникаКрістіна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Замечательный порошок
- Недоліки:
Представник постачальникаОлена, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 2.7 кг
Порошок справляється з різними забрудненнями. Навіть при температурах від 20°. Для різних тканин.
- Недоліки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаВалентина, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Павлина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Дуже хороший пральний порошок
Представник постачальникаПавлина, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Катерина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Чудовий порошок, швидка доставка
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Уляна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 2.7 кг
Задоволена.
- Переваги:
- Ціна , добра якість
- Недоліки:
- Не виявила.
Представник постачальникаУляна, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 4.05 кг
Дякую за швидку доставку. Ціна актуальна і товар був у наявності.
- Переваги:
- Порошок не тільки для кольорового прання, що для цієї марки і в такій упаковці, рідкість в торгових мережах.
- Недоліки:
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Янина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Гарний порошок, користуюся тільки ним, Доставка без переплат, швидка, сьогодні замовила, завтра вже отримала.
Представник постачальникаЯнина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Євгенія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Порошок справляється,на довго вистачає
Представник постачальникаЄвгенія, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Ок
Представник постачальникаРоман, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Анатолий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Купую стабільно. Цілком влаштовує.
- Недоліки:
Представник постачальникаАнатолiй, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Задоволена порошком. Чудово справляється! Беру не перший раз
- Переваги:
- Велике упакування
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник постачальникаОксана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Хороший порошок
- Недоліки:
Представник постачальникаРоман, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Порошок інший, ніж брали раніше.
Більш легкий, додали наповнювача пластівцями. Аромат теж інший, менший.
Представник постачальникаЮлія, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Чудовий порошок!
Представник постачальникаЮрiй, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Вага: 8.1 кг
Замечательный стиральный порошок скидка..
Рекомендую!- Переваги:
- Цена/качество
- Недоліки:
- Не нашла
Представник постачальникаОлена, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Переваги:
- Надовго вистачає
- Недоліки:
Представник постачальникаРоман, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!