- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Номінальна потужність: 2.4
Чудовий інвертор - на свої кошти , дуже зручне налаштування, відповідає заявленим параметрам . Дякую менеджеру магазину , за постійну підтримку та допомогу в налаштуваннях , а також за підбір акумулятора EASUN 24v, 100aH LiFePo4, в поєднанні з інвертором працює відмінно - завдяки додатково встановленого реле напруги (за порадою менеджера )
- Продавець E-Style
Дякуємо за відгук. Вигідні пропозиції інверторів і аккумуляторів за посиланням посилання
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Номінальна потужність: 2.4
У використанні наразі два тижня, все справно працює, автономність квартири забезпечує. З підключенням проблем не виникло, доволі таки інформативне табло і гнучкі налаштування, можна самостійно виставити силу струму з якою заряджатимуться акумулятори (якщо не помиляюсь від мережі максимум 30А), відключити постійну підсвітку і звукову індикацію натиску клавіш. З недоліків це мабуть шумність вентилятора охолодження, проте вентилятор працює непостійно, вмикається при навантаженнях вище ~500 Вт, або ж при нагріві, якщо навантаження менше. Напругу акумулятора тримає чітко. Менеджер зв'язався одразу, мав терпіння відповідати на мої запитання, надали інструкцію українською мовою.
- Переваги:
- Гнучкі налаштування, простота в підключенні
- Недоліки:
- Доволі гучно працює охолодження
- Продавець E-Style
Вітаємо! Дякуємо за Ваш розгорнутий відгук, Так, силу струму для заряду АКБ від мережі 220 можна встановити 20 або 30А.
Всі наші товари за посиланням: посилання - Сергей Г***
Я вбачаютсь, а як налаштувати на 30 ампер? У мене тільки 20 дає... у налаштуваннях пункту 2 і 11 усе правильно виставленно. Акб залізофосфатні бмс жконг без обмежень на заряд.
- Максим Т***
Доброго дня. Можете інструкцією поділитись на українській мові. Дякую
- Татаржинский Е***Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Номінальна потужність: 2.4
Інвертор прийшов через три дні, все було на місці. Зв'язок з продавцем був постійно, все підказали, дали рекомендації. Працює два дні, поки нарікань немає.
- Переваги:
- Дуже габаритний
- Недоліки:
- Шумний вентілятор
- Продавець E-Style
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, Так, кулери працюють лише під навантаженням інвертора та при заряджанні АКБ.
Всі наші товари за посиланням: посилання
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Номінальна потужність: 2.4
Покупкою задоволений! Продавець дуже швидко відправив замовлення. Працює добре, трохи шумний але тільки коли заряджає батареї і коли велике навантаження на нього. Продавець постійно переписувався зі мною у Вайбері і надіслав інструкцію на українській мові і також софт для інвертора. Софтом також можливе налаштування.
- Недоліки:
- Шумні вентилятори.
- Продавець E-Style
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари за посиланням: посилання
- Костянтин К***Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Номінальна потужність: 2.4
Продавець активно не відписує в чаті
5 зірок інвертору
1 зірка продавцю- Переваги:
- працює добре
- Недоліки:
- немає програмного забезпечення, продавець ігнорує
- Продавець E-Style
Доброго дня. В чаті ми відповідаємо у наш робочий час. Мабуть ви писали не в його межах, або не було зв'язку за відсутності світла. Вибачайте. Нажаль на вашому вказаному номері не було ні вайберу ні ТГ, тому нажаль не має можливості відповісти та надати повну інформацію.
- Денис Г***Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Номінальна потужність: 2.4
Інвертор не 3 кіловатний а 2,4 а від сонця взагалі 1 кіловат. При спробі повернути товар. Продавець сказав надіслати товар поштою йому. Товар надіслав, а продавець його с пошти не забирає, на дзвінкі та смс не відповідає.
- Продавець E-Style
Доброго дня. Інвертор 3 киловатний (3 кВт пікове навантаження). 2,4 кВт номінальна потужність. Все це вказано в описі та характеристиках товару. Загальна потужність сонячних панелей дійсно не повина перевищувати 1 кВт. Повернення заберемо, не хвилюйтесь. Кошти повертаються в день отпимання повернення, або наступного дня... Дякуємо за розуміння.
- Михаил Д***
Уважаемый E-Style, мощность любых устройств ВСЕГДА указывается по предельному номиналу, а не по пику. Зачем вводить людей в заблуждение?
- Вася І***Відгук від покупця. Продавець: KOAOK. Номінальна потужність: 3
Після приєднання заземлення котел (циркуляційний насос) запрацював.
Окремо випробував кавоварку, чайник. Навантаження виростало до 75%. Роботою інвертора задоволений.- Переваги:
- Вартість, ттх, збірка
- Недоліки:
- Англ мова меню, але перекласти не проблема
- Ярема Б***
Привіт. Які акуми підʼднали? LiFePo4 чи гелеві?
- Роман Р***
Але на фото інвертор не Easun? Чи я щось плутаю?
- Вася І***Відгук від покупця. Продавець: KOAOK. Номінальна потужність: 3
Тим часово приєднав газовий котел. Поки що газовий котел proterm видав помилку f_04. Оцінки поки що не даю, бо дуже сподіваюсь що є нюанс у налаштуваннях інвертора. Якщо розрекламований інвертор з чистою синусоїдальною хвилею не забезпечить газовий котел енергією (циркуляційний насос) то можна його відправити в смітник
- Переваги:
- Вартість, гнучкість налаштувань
- Недоліки:
- Газовий котел поки не працює. (Циркуляційний насос)
- Вася І***
Можливо не приєднаний контур заземлення впливає на роботу насоса...
- Олександр
Контур заземлення необхідно обов'язково під'єднати, впливає не на роботу насосу а на іонний датчик полум'я в газовій камері.
- Виктор М***
Добрый день, для того что бы котел работал нормально, ему нужен чистый ноль, тоесть ноль который в розетке у вас дома, или в месте где вы его хотите подключить. И тогда проблема должна уйти
- Роксолана Ш***Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Номінальна потужність: 2.4
Дуже оперативно зі мною зв'язались , товар надіслали в той же день коли був замовлений , все як і в описі, приїхав без дефектів дуже добре упакований , одразу мені надіслали інструкцію українською мовою а також запропонували свою допомогу якщо виникнуть питання по встановленню чи налаштуванню інвертора , дівчина яка дзвонила уточнювати деталі дуже привітна та компетентна працівниця, відповіла на всі мої питання
Замовляю на розетці перший раз, покупкою та обслуговуванням дуже задоволена
Дякую Вам ❤️- Переваги:
- Все чудово
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Продавець E-Style
- Олег м***Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Номінальна потужність: 2.4
Нет диска с программой, где скачать программу?
- Продавець E-Style
Здравствуйте. С Вами свяжется менеджер - передаст программу и инструкцию к ней. Диск сейчас в комплекте не идет.
- Євгеній Ч***
Можете поділитись ПЗ?
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Номінальна потужність: 2.4
Все пришло как в описании. Отзывчивые продавцы помогли с подключением. Рекомендую.
Дякуэмо за відгук. Також є в наявності 5,5 кВт з WiFi за посиланням посилання
- Андрей Ф***Відгук від покупця. Продавець: E-Style. Номінальна потужність: 2.4
Где можно скачать программу для управления инвертором?
- Переваги:
- Работает как часы (солнечные)
- Недоліки:
- нет CD диска с программой.
- Продавець E-Style
Здравствуйте. Благодарим за обратную связь. Диск сейчас с этим инвертором не идет в комплекте. Менеджер свяжется с Вами для передачи программы и инструкции к ней.