- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість рулонів в упаковці: 10. Колір стрічки: Білий
На фото стрічка з перфорацією. Прийшла без перфорації. Не підходить под мій Етикет-пістолет, пістолет MX-5500
- Недоліки:
- Не відповідає заявленому на фото.
Вітаємо Вибачаємось за незручності. Вже скоро оновимо інформацію
- Загребельный Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість рулонів в упаковці: 10. Колір стрічки: Малиновий
Отлично!
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Buromax
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість рулонів в упаковці: 10. Колір стрічки: Білий
Все ок
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість рулонів в упаковці: 10. Колір стрічки: Білий
Хороші цінники, рекомендую!
- Переваги:
- Якість, ціна, колір.
- Недоліки:
- Нема.
- Лифоненко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість рулонів в упаковці: 10. Колір стрічки: Білий
Все понравилось. Цена отличная, ценники качественные)
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Не нашла)
- Алексей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість рулонів в упаковці: 10. Колір стрічки: Білий
Лента, как лента, нареканий нет, вставил - работает, все отлично, краска не плывет, приклеивается намертво! Рекомендую
- Переваги:
- Нормальная лента
- Представитель бренда
Дуже вдячні за відгук! Приємного користування продукцією BUROMAX!
Відгуки про товар у інших продавців