Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Блокнот із Powerbank бездротовою зарядкою Universal щоденник із флешкою ​​16 Гб Синьо-жовтий

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця ladybug
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: ladybug. Колір обкладинки: Чорний

Дуже вдячна магазину за оперативне оформлення замовлення та миттєву відправку! Якість товару чудова, вигляд неймовірний, в комплекті коробка на магніті з окремою вирізкою для ручки, також по розміру коробки вклали подарунковий пакет. Дуже дякую!

Переваги:
    Супер швидка доставка, якість товару, обслуговування
    Недоліки:
    Жодних
    • Продавець  ladybug

Добрий день! Щиро вдячні Вам за відгук! Бажаємо завжди приємних вражень від інтернет-покупок

• Оксана Х***
    Відгук від покупця. Продавець: ladybug. Колір обкладинки: Чорний

Спасибо большое Анечка за то,что посоветовали модель,за быструю отправку,за прекрасный современный подарок,дай Бог вам успехов и процветания! Благодарю от всей души,думаю именинник будет доволен,как и я )

• Продавець  ladybug

Доброго дня! Щиро дякую Вам за відгук! Бажаю гарного користування!

• Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: ladybug. Колір обкладинки: Синій

Брав на подарунок дівчині, їй дуже сподобався блокнот.

• Продавець  ladybug

Щиро дякуємо Вам за відгук!

• Новодворская Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: ladybug. Колір обкладинки: Блакитний з жовтим

Подарила невестке. Она счастлива

• Продавець  ladybug

Щиро дякуємо Вам за відгук!

• Лариса Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ladybug. Колір обкладинки: Чорний

Брала на подарунок, дуже задоволені!

Переваги:
    Флешка, зарядка, змінні листи, гарне пакування
    Недоліки:
    За рахунок того що товстий коли пишеш вкінці листка не зручно руку тримати
    • Продавець  ladybug

Доброго дня! Щиро дякуємо за відгук!

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: PRESENT. Колір обкладинки: Темно-сірий

Дуже практичний блокнот, на подарунок просто супер, Продавець дуже ввічливий, приємно було спілкуватися, все розповіла, відправили дуже швидко. Як на мене, одні з найкращих, тих хто продає такі блокноти на ринку
    Тому рекомендую

Переваги:
    Практичний блокнот, стан супер, на подарунок зайде на всі 100%
    • Продавець  PRESENT

Доброго дня! Дуже дякую за відгук.Гарного користування)))

• Дарья Р***
    Відгук від покупця. Продавець: PRESENT. Колір обкладинки: Темно-сірий

Брала на подарок, блокнот выглядит великолепно. Подарочная коробка супер, добавляет элегантности. Единственное что смутило это надписи на китайском, сзади инструкция тоже на иностранном языке. Но это видно на фото товара, я не досмотрела этого нюанса при покупке

Переваги:
    Подарочная упаковка, дизайн блокнота, встроенная зарядка
  • Tatyana
    Відгук від покупця. Продавець: PRESENT. Колір обкладинки: Темно-сірий

Блокнот супер!!! Купила на подарок мужу, теперь себе такой хочу!)

• Продавець  PRESENT

Доброго дня! Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що Вам сподобався блокнот, є такі ще сині та червоні. Будемо раді бачити в нашому магазині знову))) Гарного Вам користування))

• Татьяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: PRESENT. Колір обкладинки: Темно-сірий

Очень ответственный продавец, все детально объяснила , как им пользоваться и как достать флешку, однозначно рекомендую

Переваги:
    Стильный, удобный, отличный подарок для мужчины который явно будет выглядеть престижно и респектабельно с такИм девайсом
  • Олег
    Відгук від покупця. Продавець: PRESENT. Колір обкладинки: Темно-сірий

Сам пользуюсь больше года (получил в подарок). В данном же случае уже я брал на подарок.
    Отдельное спасибо продавцу (Анне), так как пошли на встречу и оперативно передали "подарок" в день заказа (на секундочку: 29 декабря)

Переваги:
    Блокнот отличный.
    Недоліки:
    не обнаружил
    • Продавець  PRESENT

Доброго дня! Дякуємо за відгук! Гарного користування. Будемо раді Вас бачити в нашому магазині ще.

• Ирина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: PRESENT. Колір обкладинки: Темно-сірий

Хочу з'ясувати причину чому не заряджає...

Переваги:
    Поки, що не бачу
    Недоліки:
    Вчора забрала блокнот, але він не заряджає, зовсім не підключається ні бездротово, ні через шнур
    • Продавець  PRESENT

Доброго дня. При спілкуванні з Іриною, допомогли розібратися як правильно підключити. Всі зарядки працюють в належному режимі. Гарного Вам користування

• Ирина К***

Все з'ясували, блокнот працює! Супер продавець! Відповідальний і вічливий, ставлю 5⭐⭐⭐⭐⭐
      Дуже рада, що все з' ясувалось і не довелося робити повернення) гарний блокнот, рекомендую!

• Екатерина К***

Ежедневник супер!

Переваги:
    Беспроводная зарядка. Разные кабели в комплекте для разных входов.
    • Продавець  PRESENT

Доброго дня! Дякуємо за відгук! Користуйтеся з задоволенням. Чекаємо в нашому магазині ще!

• Яна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: PRESENT. Колір обкладинки: Темно-сірий

Огромное Спасибо за заказ!!!
    Приятный менеджер, супер быстро оформили, и доставили!!!!
    А блокнот вообще бомбический, очень стильный, и Мега функциональный. Подарок впечатляющий!
    Рекомендую и товар и магазин для заказа!!!

Переваги:
    Очень быстро ответили, оформили!
    Супер сервис!
    Недоліки:
    НЕТ
    • PRESENT

Доброго дня! Дуже дякую Вам за відгук! Приємного користування! Чекаємо в нашому магазині ще))
      І з прийдешніми Вас святами!!!

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: PRESENT. Колір обкладинки: Темно-сірий

Впервые захотелось написать отзыв о покупке! Покупала на подарок. Очень довольна покупкой!!! Стильный, качественный, солидный, с множеством функций блокнот! Зарядные подходят под любую модель телефона, беспроводная зарядка включается мгновенно, флешка в застёжке, которая идеально закрывает блокнот на магните..... Короче всё продумано до мелочей!
    Отдельная благодарность Анечке!Впервые встречаю такого ответственного продавца! Внимание до мелочей, пунктуальность, вежливость, на связи 24/7, мгновенная отправка... Всё на высшем уровне!!!
    Большое Вам спасибо!!!

Переваги:
    Качество самого блокнота, ответственный продавец
    Недоліки:
    НЕТ!!!
    • PRESENT

Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Дуже приємно, що Вам сподобався блокнот, Гарного користування! Чекаємо в нашому магазині ще!