- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 80 г
Котики люблять
- Федір Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 80 г
Киця задоволена...
- Олена Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 80 г
Замовляли упаковку з 24 шт. а прислали з 12 шт.
- Дарія М***
Так це пакування саме з 12 штучок складається.
- Лідія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 80 г
Корм доставлений вчасно.
Коти їдять, але не можу сказати, що із задоволенням.- Переваги:
- Вчасно доставка.
- Недоліки:
- Коти не відповіли мені, що їм не подобається
Представник брендуВітання. Коти знатні гурмани, їхні смакові вподобання можуть змінюватись впродовж життя. Комусь з них може смакувати корм з лососем, і зовсім не подобатись з куркою, і навпаки. Саме тому кількість смаків котячого корму у рази перевищує кількість позицій у лінійках кормів для собак. Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів. Обирайте те харчування, яке найбільше до вподоби вашому чотирилапому другу.
- Ирина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 80 г
Часто замовляю. Моїй хутряній дуже подобається.
- Светлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 80 г
Кішечка їсть із задоволенням. Думаю смачний корм, гарної консистенції, шматочки як натуральні.
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 80 г
Брала вперше для своїх пухнастиків. Корм зацінили -дуже сподобався
- Переваги:
- З рибкою -ням
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 80 г
Котики їдять с задоволенням
- Переваги:
- Швидка доставка і корм хороший.
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 80 г
Котики їдять із задоволенням.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 80 г
Чудовий корм для котиків
- Переваги:
- Корм собачці подобається
- Недоліки:
- не знайшла
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 80 г
Бажаю команді велику кількість вдячних клієнтів та процвітання
А головне Перемоги України!- Переваги:
- швидко звязалися, швидко доставили, якість корму відмінна
- Недоліки:
- відсутні
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 80 г
Хороший корм, кішка їсть залюбки
- Ксения Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 80 г
До цього брали інші смаки "Селекшн" та звичайні "Чотири лапи", кіт їв, все ок. Після одного пауча саме цього корму почав блювати. Тварина погано себе почувала, відмовлялася від їжи, ходила квола. довелося везти до ветеринара. Зі строком придатності все гаразд. Ми з котиком обурені
Представник брендуДобрий день, Ксенія. Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії Кормотех за номером 0 800 50-36-03 У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Це найшвидший спосіб зареєструвати ваше звернення. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.
- Наталия Р***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Вага 1 шт: 80 г
Спасибо огромное за оперативность. Дети довольны..
- Переваги:
- Цена/качество
- Ілля П***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 80 г
Раніше завжди користувалися ноунейними брендами кормів, бо вважали що немає сенсу переплачувати за корм. Все ж таки нас вмовили спробувати саме цей бренд і я дуже цьому задоволений! Усі проблеми які коли небудь були пропали зовсім безслідно і тепер моя киця радіє кожному прийому їжі а потім радує і мене своїм гарним настроєм!
- Переваги:
- Приємна консистенція. Доступна ціна
- Влада Х***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 80 г
З самого початку, як тільки нам подарували кошеня, ми використовували Клуб 4 Лапи. Тепер наша Юмі вже доросла киця але ми все ще залишилися з єдиним фаворитом, адже те як цей корм дбає про фізичний стан та загальне здоров'є нашої улюбленці - просто вражає! Якщо ви хочете купувати вперше і замислюєтесь чи варто - 100% варто!
- Переваги:
- Приємна консистенція. Доступна ціна
- Тома Ж***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 80 г
Радує що можу отримати якісний корм, який добре підтримує стан здоров'я мого улюбленця, за таку низьку ціну. Дякую.
- Переваги:
- Приємна консистенція. Доступна ціна