Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Корм Hill's Prescription Diet Canine Gastrointestinal Biome Mini Digestive Fibre Care сухий для собак дрібних порід із захворюваннями ШКТ 1.0 кг

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Відгуки про товар продавця ZooWorld
  • Наталя З***
    Відгук від покупця. Продавець: ZooWorld. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Наша собачка вибаглива але їй цей корм подобається. Добре впливає на ЖКТ. Собачка себе добре почуває на цьому кормі.

Переваги:
    Покращує ЖКТ
  • Ірина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ZooWorld. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг

Хороший корм, моєму собаці підходить

Переваги:
    Лікувальний, немає розладів від нього
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг

Завжди беру моїй крихітці, все чудово і головне не хворіє !

• Ирина Г***

Рекомендація ветеринара. Собака звикла їсти корм класу холістик, тож цей їй не дуже подобався, хоч він приємно пахне, як на мене) Але, все ж таки, його їла і з часом все налагодилось.
    Як лікувальний корм, то кажуть, що найкращий! Тож, собака здорова! Рекомендую

Переваги:
    Лікує
    Недоліки:
    Не помічено
  • Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: BaksPetBarsik. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Мені все сподобалося. Дуже дякую

Переваги:
    Дуже порядна та чудова фірма. Швидке реагування та відправка
    Недоліки:
    нема
  • Виктория М***
    Відгук від покупця. Продавець: Panda-Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Дякую, вчасно прийшов. Але коробку можна запакувати кращі!!