- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Світлопростір. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3
Якісний подовжувач. Продавець чудовий
- Недоліки:
- Не знайшла
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Світлопростір. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3
Користуюсь більше року. Все чудово
- Недоліки:
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Світлопростір. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 7
Все чудово. Швидка відправка. Подовжувач гарний, свою задачу виконує, якісний (не гріється, ніяких сторонніх запахів).
- Недоліки:
- Не виявлені
- Продавець Світлопростір
Пане Богдане, щиро дякуємо за відгук!
Раді, що подовжувач повністю вас влаштовує та працює бездоганно.
Якість і надійність — наш пріоритет. Завжди раді новим замовленням.
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: Світлопростір. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Якісний кабель.
- Продавець Світлопростір
Дякуємо за увагу до нашої продукції і за високу оцінку. Приємного користування)
Мені подобається. Якісно
- Продавець Світлопростір
Дякуємо за покупку, приємного користування!
- Данило Г***Відгук від покупця. Продавець: Світлопростір. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Надзвичайно здивований що прийшов тільки 1 подовжувач хоча у фіскальному чеку доданому до товару чітко видно що замовляли 2. Спроби зв'язатись з продавцем не дали жодного результату
- Недоліки:
- Замовляв 2 одиниці даного подовжувача. Прийшов тільки 1
- Продавець Світлопростір
Добрий день. Прошу вибачення за доставлені незручності. Дійсно, помилилися при пакуванні посилки і відправили 1 подовжувач замість двох. Відправили вам ще один, доставка оплачена. Щодо зв'язку, ви телефонували в часовому діапазоні із 19.49 по 20.23 в кількості 7 разів, а наша компанія працює за графіком 10.00 - 17.00 години, тому у період ваших дзвінків телефонна лінія не була доступна. В такий час можете спробувати написати в месенджер, іноді відповідаємо поза робочими годинами. Бажаю гарного дня і приємного користування вашою покупкою.