Відгуки покупців про Ківш RINGEL EXPERT 16 см 1.6л з кришкою (RG 4018-16)

Оцінка користувачів 3/5
  • Виктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий з зеленим. Місткість: 1.6

Не вклали в посилку

Переваги:
    Не знаю
    Недоліки:
    Не вклали в посилку
    • Виктор К***

Все є, просто недодали в магазині

• Андрей З***

Хороший, недорогой и удобный в использовании.

• Тетяна

На жаль, майже через 2 роки не витримало одне кріплення ручки (інше виглядає, що теж вже не в найкращому стані) та додатково стало протікати в тому місці. Використовувалась тільки для нагрівання води в домашніх умовах на газовій плиті, тому дивно що від такого щось сталось із кріпленням. Гарантії як розумію на товар вже немає.
    Якби не ця поломка, то був би дуже добрий товар. Але як розумію проблеми із ручками є типовими для цієї категорії товарів всіх виробників.

Переваги:
    Зручність у використанні, наявність поділок об'єму, протрималось майже 2 роки.
    Недоліки:
    Через якийсь час роз'їлось кріплення ручки від води
  • Береза Е***

менше тиждня користуємось. поки лише гріли воду - все ок, а варто було почати готувати страви - дно пішло плямами. дуже погано. не рекомендую та готова повернути.

Переваги:
    зручна конструкція з носиком та отворами на кришці, силіконові вставки
    Недоліки:
    погана якість сталі
  • Альона
    Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий з зеленим. Місткість: 1.6

Дуже задоволена товаром і швидкою відправкою. Ківш такий як я і очікувала, все відповідає опису. Якість на вищому рівні. В мене весь посуд для приготування від Рінгель, і я дуже задоволена якістю. Ківш виправдав всі очікування.

Дякуємо за відгук! Приємного користування продукцією RINGEL!

• Светлана С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий з зеленим. Місткість: 1.6

До ковшу претензій немає
    Варю, грію, тушу - все ок
    Всім задоволена, дякую

Переваги:
    Висока якість, співвідношення ціна/якість
    Недоліки:
    Не знайшла

Дякуємо за відгук! Приємного користування продукцією RINGEL!