Картка Rozetka

Оцінка користувачів 4.58/5
на основі 43 відгуки
  • Ярина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий

Хороша, мамі сподобалась. Коли приходять мамині подруги в гості, то відмічають яка у неї гарна поливалка)

• Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Як для лійки має дуже стильний вигляд
    Міцна, практична але маленька. Та я на це розраховувала, тож все чудово

Переваги:
    Акуратний вигляд, зручна.

Добрий день, Ірино!

Щиро дякуємо за ваш відгук про лійку Lechuza Yula! Нам дуже приємно, що ви оцінили її стильний вигляд, зручність та практичність. Дійсно, ця модель має компактні розміри, що робить її особливо зручною для догляду за кімнатними рослинами. Раді, що вона повністю відповідає вашим очікуванням!

Бажаємо вам приємного користування і завжди квітучого настрою !

• Елена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Sadolove. Колір: Біло-сірий

Дуже гарна лійка! Але своїх грошей не коштує. 1 раз впала і тріснула - котик з підвіконня скинув. Дуже засмутилась я. При чому тріщини не видно, а вода витікає десь знизу

Переваги:
    Гарна
    Недоліки:
    Не якісна
  • Тимофій Ч***

Лечуза всегда топ.

Добрий День! Дякуємо за вашу довіру та позитивний відгук! Ми раді, що ви обираєте нашу продукцію і маєте гарний досвід її використання. Ваші слова надихають нас продовжувати забезпечувати високу якість та надійність. Чекаємо на ваші нові замовлення!

• Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все б чудово, але ручка нерухома. Я думав, її можна покласти на бік для більш зручного набору води. Частково це мій провтик, але в будь-якому разі 4. У всьому іншому просто гарна лійка. Ручка відчувається дещо хиткою.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-коричневий

Лієчка стильна і естетично довершена :) Але я все ж її так і не купила: 1) нема упаковки зовсім, через що на абсолютно новій лійці видно невеличкі потертості та подряпини. Ну я розумію, що відсутність упаковки - це екологічно і все таке інше, але ж по факту від цього страждає товар при транспортуванні 2) дорогувато. Але на п.2 я б не заважала, зрештою, якби не п.1 ))

Добрий день,Ольга! Дякуємо вам за ваш відгук.
      Ми приймемо до уваги цю ситуацію та вживемо необхідних заходів для покращення якості пакування та доставки продуції.

• Наталя І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер лейка! Купувалося для дитини... Доня оцінила! Сподобалася!

Переваги:
    Вироблена з якісного матеріалу. Зручного розміру. Приємних кольорів. Вигляд лейки викликає одні позитивні емоції!)))
    Недоліки:
    Відсутні, не виявлені

Доброго дня Наталя,
      Дуже дякуємо за ваш відгук.
      Лійки ТМ Lechuza - це дуже гарне поєднання високої якості, стильного дизайну і користуватись лійками данной ТМ - це справжня насолода.
      Користуйтесь із задоволенням.

• Тамара Р***
    Відгук від покупця. Продавець: TSV TOP. Колір: Білий

Леечка просто супер! Очень приятно держать в руках, удобно поливать растения благодаря носику, объем для меня оказался идеальным. Красивая, удобная, качественная. Пользоваться одно удовольствие!

Переваги:
    Качественная, красивая, удобная
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Дарий П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

не знаю точно что произошло, но в один момент начала протекать сзади, где крепиться ручка к бачку/телу. Визуально никаких повреждений нет, но я подозреваю, что было какое-то падение, при котором нижняя зеленая часть отошла от верхней белой. Заклеил место стыка тупо супер клеем и не течет, но конечно так себе.

Переваги:
    легкая, симпотная, так что можно не прятать по ящикам
    Недоліки:
    начала протекать спустя месяц
  • Виктория Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Красивая, качественная, и удобная лейка!

Переваги:
    Качество, внешний вид!
    Недоліки:

Спасибо за ваш отзыв, пользуйтесь с удовольствием.

• Ирина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий

Радуюсь каждый раз, когда использую.) Качественный пластик.

Переваги:
    - Лаконичный дизайн
    - Удобный носик-излив
    - Легкий вес
    Недоліки:
    - Быстро образуется налет внутри
  • кви

#мояраспаковка
    Лейка отличного качества, не большая но оптимального размера, выглядит очень стильно и элегантно.

• ІННА К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий

#мояраспаковка. Лейка сделана очень качественно, нет никаких изьянов. Лейка небольших размеров, пластиковая, но для комнатных растений идеально. Выглядит стильно и оригинально, Доставка розетки очень быстрая, спасибо.#мояраспаковка
    К покупке рекомендую!

Переваги:
    качество
  • Маргарита

Красивая, аккуратная лейка.

• Яна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прелесть, очень нежная леечка, вместительная, современный дизайн вписывается в интерьер и как декор смотрится отлично.

Переваги:
    Небольшая, яркая и очень симпатичная.
    Недоліки:
    Нет.
  • Ярослав В***

Лійка поцарапана.
    Лійка дуже мала. Коли витягнув з нової пошти товар то посміявся з розміру. Це дітям може предназначено?

Переваги:
    Недоліки:
    Малий розмір
    Поцарапаний
    • Максим В***

а вы на размеры в названии товара не обратили внимания?

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Приятная в руках и легкая леечка, во время полива вода из носика не выплескивается (из-за формы носика самого). Это упрощает процесс с крошечными или труднодоступными горшками.

Переваги:
    Удобная, компактная, не выплескивает воду
  • ІННА
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий

Качество лейки хорошее, приехала хорошо запаковано, но сама пластмасса была грязная. Правда всё отмылось. Очень красиво выглядит. Размер маловат, визуально по фото кажется на много больше. Дно не силикон, все пластмасса. Рекомендую, мне нравится.

• Максим Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий

чудова лійка, класно вписується в інтер'єр
    у мене всього кілька горщиків з квітами тому я наповнюю лійку менш ніж на третину, щоб вода не лишалась і не псувалась
    але якщо води зовсім мало як для однієї квітки наприклад то наливати незручно, треба набирати більше води а лишок виливати пізніше...

Переваги:
    гарний дизайн, зручна ручка, зручний носик, вдала місткість якщо у вас достатньо квітіів
    Недоліки:
    при зовсім малій к-ті води наливати не дуже зручно
    • Джен

Вода не псується, а відстоюється. Поливати ліпше відстояною (і бажано кімнатної температури), так-то

• Мария Д***

Хорошая лейка

Переваги:
    красивый дизайн, удобно поливать
  • Караван А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Качественно и симпотно выглядит, не скользит.

Переваги:
    Не скользит, симпотичный.
  • Юлия М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий

Класна лійка, цудовий вигляд. Але хотілось би трохи більшу місткість.

Переваги:
    Дизайн
  • Ольга Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже мила лійка для квітів. Прийшла надійно запакована

Переваги:
    Якісний пластик, естетичний вигляд
  • Эдди
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий

«Розетка», у вас там что, на складе людей больше не осталось, одни роботы? Зачем вы мне отправляете грязный, пыльный товар и куда вы смотрите при отправке? Мне заняться больше нечем, как ходить специально на почту и смотреть на ваши грязные лейки?

Переваги:
    Под пылью не успел разглядеть.
    Недоліки:
    Прислали грязный товар. Мой первый отказ от посылок магазина.
      Эксперт Rozetka

Добрый день! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества работы нашего магазина и недопущения подобных ситуаций в будущем.

• machinebun
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий

Лейка классная, выглядит красиво и компактно. Однако, пришла грязная и так и не отмылась

Переваги:
    Качественный товар
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Баранник А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий

Лейка пришла в плохом состоянии, очень грязная и поцарапаная! Совершил ошибку, не открывал коробку при получении. Отношение к работе очень плохое!

Переваги:
    Если бы не халатность продавца, лейка достойная.
    Недоліки:
    Халатность продавца! Царапины, грязь!
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Александр! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества работы нашего магазина и недопущения подобных ситуаций в будущем.

• Нина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Спасибо. Товар доставлен вовремя и был хорошо упакован. Лейка понравилась. Немного дороговато, но это из-за того, что товар заграничный. Зато такую лейку не стыдно поставить на видное место. Сделано с любовью. :))

Переваги:
    Красивая, легкая, удобная.
    Недоліки:
    Нет.
  • Инна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень красивый дизайн. Пластик хорошего качества. Удобная. Не большая, но вместительная.

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Дороговато
  • Юля И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень симпатичная, можно использовать как вазу. Практичная, удобная, помещается на подоконнике, объем 1,7 л.

Переваги:
    Удобная, симпатичная
  • Iuliia L***

Небольшая, удобная , симпатичная

• Ярослав П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий

Товар отличный. Внешне очень даже симпатично выглядит, а значит можно не прятать в чулан после каждого использования. Хороший пластик. Лейка достаточно вместительная. Изготовлено в Германии.

Переваги:
    Внешний вид, большой объем,
  • Евстратенко Л*** Николаевна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

С виду маленькая, а вместимость очень хорошая для цветов в квартире. Пластик действительно очень хорош (уже падала и испытание прошла на 5+. Покупала перед Новым годом по скидке, совсем не жалею о своей покупке. Рекомендую покупать !!!

Переваги:
    хорошая, удобно входит рука в середину, чтоб помыть внутри, хороший, удобный носик.
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий

Дуже засмучена. Товар приїхав у жахливому стані. Замовляла 2шт на подарунок. Часу на повернення цих і пошук нового вже немає. Дуже неприємно.

Переваги:
    Лійки виглядають маленькими і охайними, не віриться, що їх об'єм 1,7
    Недоліки:
    Самі лійки привезли в товстому шарі пилюки, потерті і подряпані. Зверху в коробці лежала плівка, самі лійки обгорнені не були. Носик однієї поклали у ємність іншої. Вигляд неподарунковий взагалі
  • Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий

Сложно говорить о достоинствах и недостатках леек. Они все выполняют свою функцию почти одинаково. А эта мне понравилась внешне.

Переваги:
    Красивая и удобная
  • Олександр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий

Класна лійка. На перший погляд здається маленькою, хоча об‘єм 1,7 л, що досить зручно.

Переваги:
    Дизайн, якість.
    Недоліки:
    Дорогувата.
  • Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже якісна і симпатична лійка, яку запросто можна залишити на видному місці. Пластик міцний, без сторонніх запахів. За кілька місяців користування не затерся, не змінив колір. Довгий носик - зручно.

Переваги:
    Красива річ, мило виглядає в інтер"єрі
    Недоліки:
    Малувата. Шкода, що немає більшого об"єму такої ж