Відгуки покупців про Туалетний папір Сніжна Панда Extra Care Aroma 4 шари 4 рулони (4820183970640)
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Папір гарної якості, з приємним запахом, помірно м'яка, користуємося постійно. Без акції ціна завелика, приємний бонус- подарунок серветки. Із недоліків- немає упаковки 4 або 8 шт., втулка картонна.
- Переваги:
- Якість, 4 слоя.
- Недоліки:
- Ціна, незмивна втулка.
Представник постачальникаДобрий день, Олено! Дякуємо за відгук та довіру до бренду «Сніжна Панда»!
Тішимося, що Ви задоволені якістю та приємним ароматом паперу.
Нам дуже важливо, щоб улюблена продукція залишалася доступною, тому ми намагаємося якомога частіше влаштовувати приємні акції. Також хочемо зазначити, що формат на 4 рулони у цій лінійці є в нашому асортименті.
Ваші зауваження щодо втулки ми зафіксували.
Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Мені більше подобається саме цей 4шари папір.
- Переваги:
- Папір економічно вигідний , особливо по акції.
Представник постачальникаДобрий день, Світлано! Дякуємо за Ваш відгук! Тішимося, що папір бренду Snow Panda Extra Care виправдовує Ваші очікування. Дякуємо за довіру до нашої продукції!
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Дуже хороший туалетний папір.Користуємось не перший рік(саме нею
- Переваги:
- Якісна
- Недоліки:
Представник постачальникаТетяно, доброго дня!
Дякуємо Вам за лояльність та високу оцінку нашої продукції. Приємно знати, що Ви обираєте туалетний папір «Сніжна Панда» протягом тривалого часу.
Завжди раді бачити Вас серед наших покупців!
- Саша С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Гарний папір
- Переваги:
- Приємний на дотик
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Лада Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Чудовий папір, добре витирає попу. Гарно пахне!
Представник постачальникаВітаємо, Ладо! Вдячні за відгук. Раді, що Ви задоволені якістю нашої продукції та приємним ароматом серії Aroma. Дякуємо, що обираєте "Сніжну Панду"! Приємного користування!
- Вікторія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Гарний папір, подобається якість, аромат, текстура, ціна.
Буду і надалі брати.- Переваги:
- Аромат і якість
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Дуже хороший папір, один з найкращих і ціна доступна, завжди беру тільки його . Рекомендую !
- Переваги:
- Ціна, якість товару
- Недоліки:
- Немає жодних
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Топ 1
- Переваги:
- Не проривається, приємний запах
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Найкращий туалетний папір! Пробували всю лінійку Сніжної панди, цей сподобався найбільше. Плотний, дійсно гарний 4-шаровий папір ( в порівнянні з іншими марками де 4 шари наче 2,5(( ), є легкий приємний аромат. Ціна зі знижкою супер! Рекомендую!
- Переваги:
- Дійсно плотний, якісний папір.
- Недоліки:
- Не знайшли
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Надійність та чуйність!!!
- Переваги:
- 4 шари
- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Дуже приємний на дотик, пахучий, ніжний, цупкий папір, один з кращих і по приємній ціні, беру тільки його, Пробувала всю лінійку але цей найбільше подобається, Велика упаковка, Швидка доставка. Рекомендую!
- Переваги:
- 4-х шаровий, приємна ціна. Український виробник
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Ніжний і якісний. Рекомендую!
- Смірнова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Супер.
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Дуже якісний туалетний папір з ніжним ароматом, приємний на дотик та досить щільний. Доставка дуже швидка. Покупкою задоволена.
- Переваги:
- Чотирьохшаровий, приємний аромат
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Намагаюсь брати саме туалетний папір бренду Сніжна панда, бо це гарантія якості.
- Переваги:
- Надійний та м'який туалетний папір, за класну ціну.
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Будемо раді бачити Ваші наступні замовлення на продукцію нашого бренду!
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Наша улюблена вже багато років. Саме ця, з розовим,на ній гарно видно малюнок. Ще й пахне якийсь час)
- Переваги:
- Запах,малюнок на бумагі
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук! Ми раді, що туалетний папір нашої торгової марки Вам до вподоби. Будемо раді бачити Ваші наступні замовлення на продукцію нашого бренду!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Раніше пробували папір і від інших виробників, й інші види Сніжної Панди, але цього вистачає найдовше.
Якість хороша: мʼякий, має делікатний запах.
Даний туалетний папір і так недорогий, так ще й часто бувають знижки. Тож можна кілька наборів на кілька місяців наперед взяти, і не мати ніяких клопотів.- Переваги:
- Чудове співвідношення «ціна/якість»; надовго вистачає; легкий запах; хороша мʼякість; український виробник; доступна ціна.
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Улюблений папір. Беру неодноразово. Дякую )
- Карина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Найкращий аромат з усієї лінійки
Представник постачальникаДобрий день, Карино!
Дякуємо за Ваш відгук. Нам надзвичайно приємно, що продукція нашого бренду Вам до вподоби.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Приємний на дотик, щільний туалетний папір з ніжним ароматом. Ціна відповідає якості, яка не гірше відомих європейських виробників. Придбали одразу велику упаковку на 16 рулонів- та ще й зі знижкою: так набагато вигідніше і вистачає надовго. Покупкою задоволені.
- Переваги:
- Якість, щільність та розмір рулона
- Недоліки:
- Ціна немаленька- завжди беремо по акції.
Представник постачальникаДобрий день, Ірино!
Дякуємо за позитивну оцінку! Тішимося, що Ви залишилися задоволені якістю паперу та зручністю великого паковання.
Приємно знати, що наш продукт виправдав Ваші очікування.
Дякуємо, що обираєте нас!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Швидко відправили
Представник постачальникаДобрий день,Олено!
Дякуємо за високу оцінку. Бажаємо приємного використання!
- Дмитро І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Постійно купуємо, все подобається, якість топ
- Переваги:
- Український виробник
Представник постачальникаДобрий день, Дмитре!
- КонстантинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Це дуже велика пачка, але дуже вигідна. Вистачає досить надовго . Запах дуже ніжний. Користуються навіть діти. Буду замовляти ще обовʼязково. Сервіс в розетці чудовий. Дякую
- Переваги:
- Якість, аромат
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Костянтине!
Дякуємо за Ваш відгук! Нам особливо приємно, що папір підходить вашим дітям — це найкраще підтвердження його якості та безпечності.
Раді, що Ви оцінили ніжний аромат та вигоду великої упаковки. Дякуємо за довіру!
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Це кращий вибір в категорії ціна якість. Порівнювати є з чим. До цієї покупки користувався Zewa Exclusive з ароматом мигдалю, то Панда якщо і не кращий то точно не гірше зеви. Для мене він приємніший в використанні. До того ж зева після обнови став значно гірший чим був два роки тому. Із за цього і вирішив купити аналог від Панди і не жалкую. Користуюсь уже два тижні. Товаром задоволений.
- Переваги:
- М'який, міцний, приємний на дотик, гарно пахне, розумна ціна, зроблено в Україні.
- Недоліки:
- Для мене немає.
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за відгук і за довіру до нашого бренду! Нам дуже приємно, що туалетний папір Сніжна Панда відповідає Вашим очікуванням.
Будемо раді бачити Ваші наступні замовлення на продукцію нашого бренду!
- Ганна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Ребята, это худшее, чем я пользовалась, клянусь Она расслаивается при использовании, скатывается, отпадают куски. Ужас Я не ожидала такого, начитавшись отзывов.
Плотность в ней на ощупь абсолютно не на 4 слоя.( даже если в ней и 4 слоя, то это очень тоненькие слои))))). И не мягенькая, как тут пишут. Но это уже мелочи по сравнению с тем как она разлагается, скатывается и остается где только можно в момент использования. Я такого не видела еще
И то что здесь ее пытаются сравнивать с аналогами подороже (типа zewa), что мол нет никакой разницы.. и эта даже лучше... - ну это полный бред, не ведитесь
А я наивная так обрадовалась, что наши переплюнули всех и тоже делают теперь классную бумагу. Думала потестить несколько наших производителей и остановиться на чем то. Но так как в отзывах пишут, что это самая лучшая - я передумала
Единственное, что понравилось, так это рисуночек и запах. Но не на этом стоит делать акцент. Это должно быть приятным бонусом к хорошему качеству продукта.
Практически никогда не пишу отзывы, но тут не удержалась, простите- Переваги:
- Запах и мишутки. И всё!
- Недоліки:
- Да абсолютно всё в ней ни о чем. Кроме рисунка и запаха.
Представник постачальникаДобрий день, Ганно!
Щиро дякуємо Вам за такий детальний відгук. Нам дуже прикро читати, що Ви отримали настільки неприємний досвід із нашим продуктом — це зовсім не те враження, яке ми прагнемо дарувати покупцям.
Туалетний папір Snow Panda Extra Care Aroma виготовляється з чотирьох шарів 100% целюлози та постійно тестується на якісні показники. Ми справді самі здивовані описаною ситуацією, адже заявлені властивості продукту підтверджені регулярними тестами. Водночас ми добре розуміємо, що індивідуальний досвід може бути іншим, і Ваш відгук для нас дуже важливий.
Щоб ми могли детальніше розібратися, будемо щиро вдячні, якщо Ви надішлете фото упаковки з датою виробництва та приклад проблемних аркушів на нашу електронну адресу: [email protected]. Це допоможе нам провести внутрішній аналіз і зрозуміти що сталося, бо поки ми самі й не знаємо про що казати, бо таке в нас вперше. Сподіваємось, Ви дасте нам шанс виправити враження від нашої продукції. Заздалегідь дякуємо за світлини на пошту!
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Гарний папір.
Представник постачальникаДобрий день, Вікторе!
Дякуємо за відгук та оцінку продукції нашого бренду.
- Галина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
ДЯКую вам за квелиту і за бистру доставку!!
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Кращого паперу не зустрічав. Пишаюся тим, що він виготовлений в Україні.
- Переваги:
- Відносно не дорого і якісно.
- Недоліки:
- Вже став дорожче. Але все одно дешевше за інші, навіть гіршої якості.
Представник постачальникаДоброго дня, Сергію!
Щиро дякуємо за Ваш теплий відгук. Раді, що туалетний папір Aroma бренду Snow Panda Extra Care виправдав Ваші очікування.
Вдячні за довіру до українського бренду — це надихає нас ставати ще кращими!
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Чудовий папір, надовго вистачить ще й по акції, треба брати
- Переваги:
- Велика кількість, доступна ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Дмитре!
Дякуємо за відгук та за те, що скористалися акційною пропозицією!
Раді, що туалетний папір Aroma бренду Snow Panda Extra Care залишила приємне враження — зручний формат, вигідна ціна та перевірена якість.
Дякуємо, що обираєте нашу продукцію!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 8
Всім дуже подобається, особливо діткам, м'якенький і з ніжним ароматом туалетний папір, великий рулон.
- Переваги:
- Ціна по акції
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Ольго!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що туалетний папір Aroma бренду Snow Panda Extra Care сподобався усій родині — особливо приємно знати, що продукт підходить навіть для діток.
Ми й надалі дбатимемо про комфорт і якість у кожному рулоні!
- ЯнВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 8
Ця упаковка має 8 рулонів, це дуже вигідно, папір має 4 шари, запах ніжний. Вистачить надовго, доставка дуже швидка. Рекомендую
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за відгук та рекомендацію. Раді, що продукція бренду Snow Panda Extra Care виправдала Ваші очікування — і за якістю, і за вигідним форматом.
Нехай користування буде лише комфортним!
- Полина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 8
Ніжний, приємний аромат від цієї бумаги, не виникає проблем з алергією, має 4 слої , вигідно використовувати. Упаковка по ціні виходить дуже недорого. Рекомендую
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Поліно.
Дякуємо за відгук і довіру! Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість нашої продукції.
Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!
- Ирина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 8
Вперше купила 4 слойний папір, дуже економно використовувати, запах дуже приємний, не потрібно користуватися освіжувачем повітря, рекомендую
- Переваги:
- Якість, запах
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Ірино!
Щиро дякуємо за Ваш відгук.
Ми щиро раді, що Ваш досвід використання чотирьохшарового туалетного паперу бренду Snow Panda Extra Care був позитивним і виправдав очікування.
Приємно, що Ви відзначили аромат і економічність у використанні.
Обіцяємо й надалі тішити Вас якісною продукцією нашої торгової марки!
- Ббббб Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Я эту бумагу беру много лет, других альтернативных вариантов ей нет, по соотношению цена-качество лучшая, перепробовал все практически бумаги. Остаётся только ждать когда акция, тогда беру много паков сразу
Представник постачальникаДобрий день!
Щиро дякуємо, що Ви з нами вже багато років! Раді, що туалетний папір Snow Panda Extra Care Aroma відповідає Вашим очікуванням як за якістю, так і за вартістю.
Обіцяємо й надалі тішити Вас нашою продукцією!
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Гарна бумага за свої кошти, чесні 4 шари паперу, і ще в великих упаковках такіж рулони бумаги як і в 4/8. Бо деякі фірми зменшують в розмірах рулони..(великі упаковки). А коли акції то взагалі треба брати 2-3 упаковки)
- Переваги:
Представник постачальникаДобрий день, Олексію!
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що туалетний папір Snow Panda Extra Care Aroma виправдовує Ваші очікування — і за якістю, і за ціною та зручним форматом рулонів у великих упаковках.
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Рекомендую!
- Переваги:
- Один з найкращіх туалетних папірів і за приємною акційною ціною.
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Олено!
Дякуємо за відгук та рекомендацію! Раді, що продукція нашого бренду Вам до вподоби.