- АнатолийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 8
Класс
- Переваги:
- Крапкий
Представник постачальникаАнатолію, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що туалетний папір Zewa Exclusive Ultra Soft Вам сподобався. Це наш 4‑шаровий папір, створений для максимального комфорту та м’якості, тож приємно знати, що він відповідає Вашим очікуванням. Дякуємо, що обираєте Zewa!
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 8
Ок!
Представник постачальникаОлеже, вітаємо!
Щиро дякуємо Вам за відгук! Раді чути, що туалетний папір Zewa Exclusive Ultra Soft залишив у Вас позитивне враження. Це наш 4‑шаровий папір, створений для максимальної м’якості та комфорту, із приємною текстурою та надійною щільністю, щоб кожне користування було комфортним і приємним для всієї родини. Дякуємо, що обираєте продукцію Zewa та знаходите час поділитися своїм досвідом!
- Татьяна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Нравится
Представник постачальникаТетяно, вітаємо!
Щиро дякуємо Вам за відгук! Нам приємно знати, що туалетний папір Zewa Exclusive Ultra Soft Вам подобається. Ця лінійка створена спеціально для тих, хто цінує максимальну м’якість та комфорт у щоденному користуванні. Zewa Exclusive Ultra Soft — це 4‑шаровий папір, виготовлений із високоякісних волокон, завдяки чому він поєднує ніжність і надійну міцність. Ми приділяємо особливу увагу текстурі та щільності, щоб кожен рулон забезпечував приємні тактильні відчуття та був комфортним для всієї родини. Раді, що продукція Zewa робить Ваш щоденний догляд приємнішим. Дякуємо, що обираєте Zewa і знаходите час ділитися своїми враженнями!
- Репік Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Хороший папір
Представник постачальникаЛарисо, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір чотиришарового паперу Zewa Exclusive Ultra Soft. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Бажаємо приємних покупок!
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Представник постачальникаОксано, вітаємо!
Дуже дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви високо оцінили якість чотиришарового паперу Zewa Exclusive Ultra Soft. Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Бажаємо приємних покупок!
- Галина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Реально дуже хороший папір. Навіть до попи не клеїться взагалі, як у трьохшаровому) Використання економне. Ще й бонус до нього - паперові рушники, а я саме шукала, які замовити цього разу
- Переваги:
- Цупкий, але мʼякий, ніжний, приємний на дотик, не липне шматочками до попи, економний у використанні бонус у вигляді паперових рушників
- Недоліки:
- Ціна))) але ж маю бонус!
Представник постачальникаГалино, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви високо оцінили якість чотиришарового паперу Zewa Exclusive Ultra Soft. Ми раді, що він відповідає вашим очікуванням — м’який, щільний, приємний на дотик та економний у використанні. Також приємно чути, що бонус у вигляді паперових рушників став для вас корисним і своєчасним доповненням до покупки. Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Бажаємо приємних покупок!
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Представник постачальникаНаталіє, вітаємо!
Щиро дякуємо за високу оцінку та вибір чотиришарового паперу Zewa Exclusive Ultra Soft. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Бажаємо приємних покупок!
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Відмінна якість ,гарно розчиняється ,і доволі міцний . Користуємся уже довгий пе ріод
- Переваги:
- Все
Представник постачальникаСергію, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір чотиришарового паперу Zewa Exclusive Ultra Soft. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Бажаємо приємних покупок!
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 8
Папір гарний, цупкий.
З побажань: поверхню паперу зробити б трішки більш гладшою.- Переваги:
- Див. вище
- Недоліки:
- Див. вище
Представник постачальникаОлександре, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш вибір та високу оцінку Zewa Exclusive Ultra Soft. Для нас важлива Ваша думка! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення.
- Євген З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 8
Гарний папір.
Представник постачальникаЄвгене, вітаємо!
Дуже дякуємо за Ваш вибір та високу оцінку Zewa Exclusive Ultra Soft. Для нас важлива Ваша думка! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
О'К!!!
Представник постачальникаСергію, вітаємо! Дякуємо за високу оцінку Zewa Exclusive Ultra Soft! Для нас важлива Ваша думка.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Вигідна упаковка. Гарна знижка. Якісний папір. Багатошаровий.
- Переваги:
- Якість=ціна. Багатошаровий, м'який.
- Недоліки:
- Не помітив.
Представник постачальникаВолодимире, вітаємо!
Дуже дякуємо за високу оцінку Zewa Exclusive Ultra Soft! Для нас важлива Ваша думка! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення.
- Сергій Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Пользуемся бумагой Zewa уже много лет. Но эта бумага на привычную Zewa вообще не похожа. Она жёсткая, как-будто колючая. По ощущениям неприятная. По плотности очень тонкая - рвётся легче чем трёхслойная Zewa. Линия отрыва не везде прорезана до конца, а иногда её нет вообще. Дети вместо этой бумаги предпочли пользоваться самой простой, обычной туалетной бумагой. Сказали, что она им мягче
- Переваги:
- Ой
- Недоліки:
- По всем свойствам — большой минус
Представник постачальникаСергію, вітаємо! Дякуємо за відгук! Для нас важлива Ваша думка. Прикро, що у Вас склалося таке враження. Радимо спробувати п'ятишаровий туалетний папір Zewa Just 1, що дає відчуття бездоганної чистоти. Також має неймовірне поглинання, завдяки чому використання паперу буде меншим.
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Непоганий папір із характерними для всього туалетного паперу середньої цінової категорії перевагами та вадами - білий, досить мʼякий, проте тонкий (аж ніяк не чесні чотири шари) та з дуже маленькими аркушами відриву. Жадібність відомих виробників туалетного паперу просто зашкалює
- Переваги:
- Білий, достатньо мʼякий, недорогий туалетний папір
- Недоліки:
- Тонкий, дуже маленька незручна площа аркушів
Представник постачальникаВікторе, вітаємо! Дякуємо за відгук! Для нас важлива Ваша думка! Радимо спробувати п'ятишаровий туалетний папір Zewa Just 1, що дає відчуття бездоганної чистоти. Також має неймовірне поглинання, завдяки чому використання паперу буде меншим.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Добре!
Представник постачальникаОлександре, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук!
- Галина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Туалетний папір самий кращий не тонкий на довго вистачає і ціна хороша…
Дякую)
Представник постачальникаГалино, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!
- ДжекВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Подделка
- Маргарита С***
Підробка туалетного паперу? Це смішно)
Представник постачальникаВітаємо! Нам прикро, що у Вас склалося таке враження. Надішліть, будь ласка, свої контактні дані та детальний опис проблеми з фото товару на пошту [email protected] для того, щоб з вами зв’язався представник бренду для подальшого вирішення питання.
Представник постачальникаМаргарито, вітаємо! Нам прикро, що у Вас склалося таке враження. Надішліть, будь ласка, свої контактні дані та детальний опис проблеми з фото товару на пошту [email protected] для того, щоб з вами зв’язався представник бренду для подальшого вирішення питання.
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Сама бумага норм, но линия отрыва часто отсутствует или очень плохо прорезана , соответственно неудобно отрывается
- Переваги:
- Плотная
- Недоліки:
- линия отрыва часто отсутствует или очень плохо прорезана , соответственно неудобно отрывается
Представник постачальникаКатерино, вітаємо!
Дякуємо за відгук, нам важлива Ваша думка.
- Вера М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 8
Очень довольна и всегда постараюсь покупать!
- Переваги:
- Отличное качество и дизайн бумаги !
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук!
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 8
Папір не викликає подразнення шкіри. Приємний на дотик.
Представник постачальникаНаталія, вітаємо!
Дуже дякуємо за позитивний відгук!
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Ок!
- Недоліки:
- Немае
Представник постачальникаСергію, вітаємо! Дякуємо за високу оцінку товару ТМ Zewa!
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 8
Быстрое оформление
- Переваги:
- Качественно и удобно
Представник постачальникаСвітлано, добрий день,
Дякуємо за високу оцінку якості нашого паперу!
- Лілія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 8
Дуже хорошої якості папір, на дотик ніжний, економний! Рекомендую!
Представник постачальникаДобрий день,
Дякуємо за високу оцінку продукції ТМ Zewa. Приємного досвіду використання.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 8
Папір якісний, не викликає подразнення шкіри. Приємний на дотик.
- Переваги:
- подобається якість, не викликає подразнення шкіри
- Недоліки:
- Не знайшли
Представник постачальникаНаталіє, вітаємо,
Щиро вдячні за ваш відгук. Приємного використання!
- Ольга Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Оперативно.
- Переваги:
- Цена и качество.
Представник постачальникаОльга, добрий день,
Дякуємо за ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Цена качество,
- Переваги:
- цена.
- Недоліки:
- нет.
Представник постачальникаСергіє, добрий день,
Дякуємо за ваш відгук.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 8
Раніше цей папір дісно був м'який. Але останньою покупкою цього товару не задоволена, більше його купувати не буду. Цього разу бумага не ультра софт, а ультра наждак просто ((( доволі жорстка. Від колишньої м'якості та якості, нажаль, не залишилось і сліду.
- Переваги:
- Не жалишилось, крім красивих зображень пір'їнок
- Недоліки:
- Доволь жорстка
- Антон
Така ж сама ситуація. 4 слої дотримано, але на вид і якість наче обухівський папір...
Представник постачальникаТетяна, добрий день,
Нам важлива ваша думка. Приносимо вибачення за ситуацію, що склалася. Надішліть будь ласка ваші контактні дані нам на пошту [email protected] для того, щоб з вами зв’язався представник бренду для подальшого вирішення проблеми. Дякуємо!
- InessВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 8
Гарний папір, якісний.
- Переваги:
- Якісний, відповідає опису.
- Недоліки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаВітаємо,
Дякуємо, що обрали Zewa. Приємного використання!
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 8
Бумага отличная)доставка быстрая,рекомендую
Представник постачальникаОлена, добрий день,
Дякуємо, що обрали Zewa. Приємного використання.
- Любов Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 8
Випише взяла цей папір, хотілося б щоб був трохи міцніший, а так доволі мʼякий, відрив нормального розміру, приємний дизайн.
Представник постачальникаДобрий день,
Дякуємо за ваш відгук. Ми удосконалюємо якість нашого паперу для м'якого і комфортного використання.
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 8
нормальная бумага , комфортная , экономная - нареканий нет
Представник постачальникаЮрій, добрий день,
Нам важлива ваша думка. Приємного використання.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 8
Супер, легкий і щільний папір. Вистачає на довго
- Таня Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Zewa розчарувала. Жахлива якість, тонка, відчуття, що один шар дешевої бумаги а ніяк не чотири.
- Переваги:
- Недоліки:
- Тонка
Відчувається як одношарова
- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Ужасно расстроена! До этого брала just 1, суперская бумага. Но там производство Россия. Поэтому сейчас решила взять эту, и расстроена . Бумага тонкая, жёсткая, расслаивается. Выброшенные деньги!!! Не берите эту бумагу!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Тонкая,жёсткая, ужасное качество!!!
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Отстой!!! Тонкая!! Не советую покупать именно эту упааовку. Покупала другую Зева, то там намного толще.
- Переваги:
- Недоліки:
- Тонкая. Просвечивается
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 16
Пришла ужасная бумага. Мало того, что она тонкая и грубая....у неё ещё и листы разслаиваются. Пользоваться невозможно. Выброшенные деньги. И где здесь 4 слоя.? Лритензии к изготовителю... К Розетке вопросов нет. Больше никогда не буду брать... Чистый розвод.
- Недоліки:
- Один сплошной брак