Картка Rozetka

Відгуки покупців про Батарея аккумуляторная Vitals ASL 1820P SmartLine

Оцінка користувачів 3.94/5
на основі 23 відгуки
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 2

Кілька тижнів тому перестав працювати... Поставив на зарядку, зарядився до третьої поділки і усе. Більше не заряджається. Блимає помилка на зарядці.
    Користувався від сили декілька разів. Один раз відправляв по гарантії, але не полагодили. Як був високий саморозряд, так і залишився. Не рекомендую!

Переваги:
    Недоліки:
    Саморозряд, недовговічний.
  • Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 2

Уже залишав відгук на даний акумулятор, що він має дуже швидкий саморозряд. Продовжу історію. Відправляв по гарантії. Сподівався що замінять на інший, але він повернувся з ремонту... Майже за три з половиною місяці після повного заряду акумулятор повністю саморозрядився до 1,9 Вольт і зарядний пристрій не хотів його заряджати (блимав червоний індикатор на зарядному пристрої і захист не давав заряд). Добре, що раніше придбав на Розетці такий самий акумулятор, але на 4А/год з яким взагалі не було проблем. На декілька секунд запаралелив їх щоб "оживити" проблемний. Потім зарядив його і на 4А/год у зарядці до повного. Через два місяці він знову саморозрядився до 9,4В і зарядний пристрій знову не хоче його заряджати (блимають усі лампочки). На 4-х амперному напруга за цей самий час є 20,1В і усі чотири поділки заряду.

Переваги:
    Компактний. Підходить до багатьох інструментів лінійки.
    Недоліки:
    Дуже швидкий саморозряд, який перебиває усі плюси.
  • Віталій H***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

При проботі просто переставали працювати, а заряд показує ще три поділки. Коли ставиш на зарядку вони не заряджаються. Якість акумумяторів низька, а ціна доволі не мала.

Переваги:
    Ємність відповідає заявленої.
    Недоліки:
    Здох перше один, потім через два тижні другий. Не прослужили навіть року.

Вітаємо. Шкода, що склалася така ситуація. Для її успішного вирішення зверніться, будь ласка, до офіційного сервісного цетру Vitals. Ми Вам допоможемо!

• Ростислав

така сама ситуація, вистачило лише на два цикли заряду

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 2

Купив у червні. Акумулятор уже два рази саморозрядився за цей час, на відміну від 4-х амперного, який іще повністю заряджений навіть більш тривалий час і яким я навіть трохи працював. При навантаженні переходить у захист і швидко розряджається. Зберігається не підключеним. На мою думку, такий швидкий саморозряд не є нормою. Як його можна замінити з мінімальними витратами на справний?

Переваги:
    Легкий
    Недоліки:
    Дуже швидкий саморозряд батареї. Сподіваюсь, що це проблема тільки мого екземпляру.

Доброго дня. Шкода, що сталася така ситуація. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, на гарячу лінію бренду Vitals: 0 800 30-14-00. Ми Вам допоможемо!

• Виталий П***

Жду уже десять дней

• Руслан Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 2

Заказал батарею на 2А. Продавцом выступала сама Rozetka. Прислали быстро, забрал в ихнем отделении. Радует, то, что доставка бесплатная. Батарея новая, запечатанная. Была полностью заряженная. Качество на вид хорошее. Как долго держит заряд, пока не тестил. В общем, покупкой очень доволен.

Здравствуйте. Спасибо за Ваш отзыв!

• Єгор Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Один из двух акумов начал глючить через пол года. Зарядка выбивает ошибку, за несколько часов заряд не растет - буду сдавать в сервис. Сдох в самый неподходящий момент.

Переваги:
    Честная емкость
    Недоліки:
    За пол года одна батарея начала глючить.
  • Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 2

Раніше купив на 4 А/год, але він виявився заважкий для шуруповерта. Тому по акції взяв на 2 А/год. Три поділки з 4-х із коробки. Підходить до багатьох інструментів цієї серії.

Переваги:
    3 роки гарантії, не був розпакованим.
    Недоліки:
    Сподіваюсь, що не буде.
  • василь к***

#мояраспаковка

Переваги:
    гарантія. доступна ціна
    Недоліки:
    поки не знайшов
  • Игорь
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Хороший акб,держит долго пластик хороший,ёмкость пока не замерял

Недоліки:
    Пока нету

Спасибо за Ваш отзыв! Приятного пользования.

• Єгор Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Отличные акб с хорошей ёмкость. Изначально брал под дисковую пилу, сейчас посмотрел всю серию - буду менять инструмент.

#моєрозпакування

Переваги:
    честная ёмкость, качественная электроника и банки, хорошая сборка, индикатор
    Недоліки:
    не
  • Игорь О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Все супер пока что..Дальше посмотрим

• Анастасія

#моєрозпакування
    Дякуючи попереднім коментарям, замовила акумулятор і зарядний окремими замовленнями. Але обидва пристрої прийшли нові, запаковані. Батарея прийшла зарядженою.

Переваги:
    акційна ціна
    Недоліки:
    відсутні
  • Павел
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 2

Аккуратно и качестено собран, из хорошего пластика. Долго держит заряд.

Переваги:
    Дешевле аналогов по цеху. А качестено не хуже.
    Недоліки:
    Отсутствуют
  • Тарас
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 2

Нажаль не додають в комплекті до Шуруповерта, не дочитався і прийшлось купувати окремо, а офлайн важко найти навіть у великому місті, тому купуйте одразу.

Переваги:
    Запас енергії/не надто важкий
  • Александр И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Хороший аккумулятор. Корпус качественно сделанный.

Переваги:
    4 Ампера
    Недоліки:
    Тяжеловат
  • Александр И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 2

Хороший аккумулятор. Индикация красным.

Переваги:
    Качественный пластик
    Недоліки:
    Пока не заметил
  • Сергей Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Батарея на 4 Ам год. Підключав до лобзика Vitals Master AEf 1880Pa Smart Line і до шабельної пили Vitals Professional ATz 1825Pp BS Smart Line. Пряцює.

Переваги:
    Універсальна батарея для серії Vitals Smart Line. Прогумований корпус
    Недоліки:
    Поки не знайшов. Пошукаю ще
      Представитель бренда

Вітаємо! Дякуємо Вам за відгук! Якщо у Вас виникнуть питання з приводу роботи батареї, ви завжди можете звернутися до офіційного сервісного центру Vitals. посилання

• Ростислав
    Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Після двох циклів заряду-розряду перестав заряджатись. При повністю розрядженому акумі показує три поділки заряду і не заряджається. Третій тиждень на діагностиці в сц.

Переваги:
    нема
    Недоліки:
    низька якість
  • Микола Р***
    Продавець: SorMak. Ємність: 4

На сайті товар є, а фактично його у продавця нема.

• Олександр
    Продавець: Rozetka. Ємність: 2

За багато років покупок у Розетці траплялося різне, але я зараз я просто шокований! Замовив 22 жовтня кущоріз, аккумулятор і зарядне. Кущоріз доставили окремо. До зарядного питань немає, а коробка аккумулятора була відкрита. Ну ладно, буває. Але я почав роздивлятися і побачив не тільки сліди на контактах, але і міцні подряпини на корусі, а також сліди від направляйок інструменту! Тобто аккумулятором активно користувалися, а потім вирішили напарити! Такого хамського відношення до багаторічних клієнтів я не очікував! Відмовився від замовлення. Дякую тобі, розетко!

Переваги:
    Не знаю
    Недоліки:
    Не можу оцінити якість виробника через недобросовісність продавця
    • Максим В***

так вы его перезаказали?

• Олександр П***

Да, перезаказал. Прислали запечатанный аккумулятор и распечатанное бу- шное зарядное к нему. Хорошо, что теперь я заказывал каждую позицию отдельно, разными посылками. Аккумулятор забрал, зарядное перезаказал в третий раз!!!

• Hazmat п*** природу
    Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Подойдёт ли етот акум к этой пиле Аккумуляторная цепная пила Vitals AKZ 3602a (83155T)

Представитель бренда

Здравствуйте нет. К данной модели пилы подходит аккумулятор Vitals ASL 3640a.

• Владимир А***
    Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Чем отличается от Vitals ASL1840 t-series (90219N) ?

• Мазур В***

Я заметил что плюсовая клема с противоположной стороны. Прошу уточнить представителя изготовителя. Спасибо.