Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Акумуляторний, бездротовий, ручний пилосос для дому та автомобіля Sthor

Оцінка користувачів 4.55/5
  • Тетяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

Мені дуже подобається він , простий , зручний . Брала для машини , бо маленькі діти і крихти постійно в авто. Достатньо мощний для машини. Придбала ще один на подарунок другу

Переваги:
    Ціна, якість
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

Купували, щоб прибирати крихти підся дитини на дивані та в автокріслі, а також котячу шерсть по важкодоступних кутках. З завданням справляється. Заряду вистачає на хвилин 20 роботи, а заряжається потім півдня. Не замінить справжній потужний полосос, лише як допоміжний засіб.
    Покупкою задоволена.

Переваги:
    З завданням справляється
    Недоліки:
    Довго заряджається
  • Герман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

Зручний та компактний, добре витягувати з кутків

Недоліки:
    Поки не помітив
  • Андрей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

Купили в грудні перевірили в квартирі, працював нормально.
    Зарядили та поставили на полицю до весни.
    Через п’ять місяців дістали включили не працює.
    Поставили зарядити після чого включається на 3 секунди з малою потужністю та затухаючи виключається.
    Дуже розчаровані бо за призначенням не працював зовсім.

Переваги:
    Перестав працювати через півроку
    Недоліки:
    Перестав працювати через півроку
    • Продавець  Take-it

Прикро, що у Вас стався такий досвід. Можливо тут було якесь пошкодження або це заводський брак, що вкрай рідко, але може трапитись. Якби Ви виявили це раніше, Ви б могли поеврнтуи товар нам, але на жаль гарантійний строк вже вийшов.

• Євгенія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

Гарно тягне, зручний у використанні. Купували для авто, свою роботу виконує відмінно.

Переваги:
    Гарно тягне, зручний у використанні
    Недоліки:
    Не помітили
  • Павел П***
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

Ни каких проблем нет. Работает, что от него и требуется. Из плюсов - удобно хранить в сумке. Не думаю, что в этой ценовой категории можно требовать чего-то большего.

Переваги:
    Работает. Есть сумка
  • Тарас Д***

Для машины подойдёт

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

Пилосос сподобався, для прибирання в автомобілі супер, чоловік задоволений.

Переваги:
    Компактний, зручна сумка.
  • Анастасія Г***

дуже крутий!

• Марія О***
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

На вигляд дуже симпатичний, стильний,гарно що є чохол, багато насадок усіляких. Але потужності ніякої зовсім . Кришки хліба з лінолеума не всмоктують навіть. З доріжки взагалі не пилососять нічого.

Переваги:
    Чохол. Велика кількість насадок.
    Недоліки:
    Зовсім не потужний. Мінімальне сміття не прибирає .
  • Жанна
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

Брали на подарунок для автомобіля, все сподобалося!

Переваги:
    Для авто підходить
  • Виктория С***

Пилосос придбала на подарунок. Сподобався

Переваги:
    Зі своїми функціями впорався
    Недоліки:
    Бажана більша потужність
  • Лілія Є***

Відмінний пилосос.

Переваги:
    Легкий ,зручний і компактний
  • Олена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

Покупкою задоволена. Особливо в "експрес прибиранні", пилосос стає в нагоді. Потужність та характеристики відповідають дійсності, прекрасно прибирає дрібне сміття, довге волосся, що дуже радує. Сподобається дітям, яких не можна заставити прибрати свою кімнату, а з цим пилососом це для них "заходить". Рекомендую.

Дякуємо, що обрали нас!

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

всі свої задачі виконує=)

Переваги:
    Все чудово
    Недоліки:
    поки не виявив
    • Продавець  Take-it

Дякуємо за Ваш вибір!

• Олег С***
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

В целом, для своих задач вполне хорош за такую цену. Хотелось бы емкость аккумулятора побольше. Да и разряжение тоже.

Переваги:
    Товар дошел быстро, к доставке претензий нет. Легкий, компактный, цена. Удобен для уборки в автомобиле.
    Недоліки:
    Не хватает мощности для уборки в комнате. Так, чуть пропылесосить по быстрому. Емкости аккумулятора хватает где-то на 20 мин. Хотя, за все требуется платить.
    • Продавець  Take-it

Дякуємо за ваш відгук!
      Даний пилосмок належить до категорії портативних девайсів для дрібного прибиранння, треба розуміти шо він не може повноцінно замінити стаціонарний домащній пилосмок для прибирання будинку, але з дрбіними задачами він цілком справляється. Щодо акумулятора - 20-30 хвилин це нормальний середньостатистичний показник в даному ціновому сегменті

• Юрій К***

Загалом задоволений покупкою.

Переваги:
    Продовжуючи трубка, ціна.
    Недоліки:
    Чисто моя придирка (потужності іноді не хватає щоб прибрати пил з деяких щілин чи поверхностей)
  • Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

Покупал в барбершоп, для уборки волос там где трудно применить пылесосы помощнее. Всё работает, пока нареканий нет. До этого купил 2 блек энд декер такого же типа, сгорели одновременноо через 8 мес.

Переваги:
    Работает, справляется с тем что мне нужно убрать, низкая стоимость.
    Недоліки:
    Пока не увидел
  • Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

Нормальний пилосос, відпрацьовує всю свою вартість

Переваги:
    Різні насадки, легко чистити
    Недоліки:
    Мінусів поки не знайшов
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

Працює ок, допомагає в прибиранні важкодоступних місць куди не дістає робот-пилосос
    Справляється з шерстю, піском та крихтами

Переваги:
    Компактний, легкий
    Недоліки:
    Не такий потужний як великий пилосос
  • Олена І***
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

Дуже зручний пилосос. Працює справно.

Переваги:
    Гарно справляється із своєю задачею.

Дякуємо за Ващ вибір!

• СТАНИСЛАВАС Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

Не розумію звідки хороші відгуки, пилосос просто сміття, не здатен зібрати нічого ващого за пил або муку.

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Дуже слабка тяга.
    • Продавець  Take-it

Дякуємо за ваш відгук!
      Хочемо відповісти, що пилосмок даної потужності цілком задовольняє потреби більшості покупців для більшості побутових цілей, таких як: невеликі прибирання вдома, він гарно справляється з пилом, дрібним сміттям та підходить для прибирань у авто. Ви можете придбати якусь дорожчу модель - ціна буде в декілька разів вищою, але потужність там буде майже такою самою (адже це все категорія портативних пилосмоків). При цьому, потрібно розуміти, що категорія портативних пилосмоків не може повноцінно замінити стаціонарний домашній пилосмок.

• Олеся
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

Дуже зручний пилосос, покупкою задоволена. Отримала на другий день після замовлення. Потужності цілком вистачає, це справжній помічник в прибиранні будь якого приміщення та автомобіля. Рекомендую дуже!

Переваги:
    Потужність, швидкість прибирання, компактність, достатньо простий у використанні та обслуговуванні…
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Take-it

Дякуємо, що обрали нас!

• Анастасія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

Дуже швидко доставили. Користуюсь кілька днів для швидкого прибирання пилу та шерсті з полиць, досі не заряджала. Пил всмоктує не так добре, як звичайний великий пилосос, скоріше підходить для шерсті, крихт, піску. Пилосос сподобався) За свою ціну топ.

Переваги:
    Час роботи, простота використання, невелика маса, компактність
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Олена

Саме те, що треба

Переваги:
    Зручний, легкий
  • Роман К***

Рекомендую.

Переваги:
    Якість
  • Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

Покупкою задоволена. Співвідношення ціна-якість-очікування-реальність збігається). Звісно, потужність його не дорівнює звичайному пилососу, але я і не очікувала. Також буде справедливо відмітити, що потужність все ж більша за своїх бездротових попередників. Шкода тільки, що швидко розряджається, автівку пилисосила в 2 етапи). Дуже дякую за приємний цінник із знижкою. В цілому, покупкою задоволена, дякую.

Недоліки:
    Швидко розряджається
  • Екатерина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

В мене двоє дітей, тому взяла собі у машину, та буває користуюсь вдома. Добре всасує невелике сміття, крихти печива/чіпсів/булок і т.п., пісок, невеликі бумажки, складно справляється з більш крупним сміттям, та за таку ціну робить свою роботу, шикарный комплект. Чоловікам буде просто, а мені складно відкривати його, щоб викинути сміття, треба сильно нажати на кнопку, та заважають нігті.

Переваги:
    Компактний, ціна, достатньо потужний
    Недоліки:
    Складно відкривати щоб викинути сміття
  • Олег Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

Непоганий для невеликої уборки, але погано тягне з авто-ковроліна волосся, котячу шерсть.

Переваги:
    Ціна, розміри
    Недоліки:
    Слабка тяга, поки що незрозуміло де брати змінний фільтр. Корпус в місцях зчеплення(де виймати фільтр) з пластику який слабше ніж потрібно - пішов маленький скол.
    • Продавець  Take-it

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук!
      Щодо фільтру, то в цій моделі пилосмоку він є багаторазовим, його вистачає на тривалий, немає необхідності шукати новий.
      Такі поверхні як ковролін, розраховані вже для звичайних стаціонарних пилососів, тому дійсно ефективність нашого пилососа може бути трохи нижчою, але для інших поверхонь та завдань для автомобільного пилосмока, він виконує свою роботу.
      Контейнер для сміття закривається щільно, це зроблено для того, щоб не було щілин і сміття не випадало. Контейнер потрібно знімати акуратно, щоб не пошкодити пластик!

• Олійник В***
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

Чудовий пилосос і чудовий продавець.Птлосос зі своєю роботою справляється на відмінно.Тільки хвилююся з приводу фільтра,чи надовго його вистачить?!Де можна придбати, якщо прийдеться його замінити?

• Продавець  Take-it

Доброго дня Вікторія) дякуємо вам за відгук) Стосовно фільтру то в цій моделі пилососу він є багаторазовим, його вистачає на багато років. А якщо з ним щось трапиться то зверніться до нас за номером телефону який вказаний на коробці, допоможемо)

• Ригіна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

Пилосос сподобався. Шерсть тварин (собака шпіц) збирає гарно. Єдине, що не врахувала при покупці, що зарядка від розетки, а не через USB. В гаражі розетки немає, тому маємо носити пилосос додому, щоб зарядити. Але то мій промах. Дякую Вам

Переваги:
    Гарно впорався із шерстю песика
    Недоліки:
    Зарядка лише від розетки
  • Дина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

Добрий день. Замовляла пилосос, прийшов швидко, комплектація, як в описі. Користувалась вже багато разів, достатньо потужний, проблем з ним не виникало.

Переваги:
    Потужний, компактний
    • Продавець  Take-it

дякуємо за відгук)

• Віталій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

Був скептично налаштований але працює краще ніж очікував, потужний та компактний із поставленими завданнями справляється повністю.

Переваги:
    Ціна, якість, потужність
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Take-it

Дякуємо за відгук, ми раді що вам сподовася цей пилосос, адже ми завжди обираємо найкращий товар щоб дарувати радість нашим клієнтам)

• Дмитрий Б***

Спробували роботу

Мусор як в нього, так і з нього, переглянули фильтр, він з зазорами між усіма сторонами

Переваги:
    Гарно викидає мусор
    • Продавець  Take-it

Дякуємо за Ваш відгук! Шкода, що у Вас виникла така проблема. Звертаємо Вашу увагу на те, що в даній моделі пилососу гумовий ущільнювач фільтру має не круглу форму, а форму єліпса, і тому якщо його неправильно встановити можуть бути зазори.

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Take-it

крутой пылесос, выглядит прикольно, мощный

Переваги:
    внешний вид, мощность