- Милена Г***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Небесний
реально хороший и удобный в использовании качественный и такого же цвета как на фото
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Небесний
Хороше співвідношення ціни і якості
- Крістіна Н***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Небесний
Заказывала на подарок. Все понравилось, спасибо!
- Переваги:
- Красивый, качественный
- Недоліки:
- Не выявлено
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Небесний
- Переваги:
- Фотоальбом якісний , вмісткий. Доставка від магазину швидко, красиво запаковано.
- Крістіна П***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Небесний
Якість зараз поїхала з України, але коли була можливість замовляла щоб мені передали
- Дмитро Ц***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Шоколадний
Альбоми чудової якості, відправили швидко. Рекомендую)
- Назар М***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Небесний
Якісний товар за класною ціною. Виглядає супер!
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Жовтогарячий
Альбом прийшов в крафтовій подарунковій упаковці. Все сподобалось.
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Глиняно-білий
Красивий та зручний фотоальбом.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Теракотовий
Фотоальбом якісний, класно доповнює сам фотоапарат по стилю.
Магазин відповів швидко, доставили без проблем- Переваги:
- Є різні кольори, приємний на дотик
- Недоліки:
- Ярина О***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Глиняно-білий
Отримала цей альбом разом в комплекті з чехлом для камери, приємне обслуговування та крутий товар
- Переваги:
- Швидкий та якісний сервіс
- Симонова Л***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Теракотовий
Очень красивый и удобный альбом для сохранения instaxфото-воспоминаний. Обязательно возьму ещё
- Переваги:
- Любовь с первого прикосновения
- Недоліки:
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: BeTechno. Колір обкладинки: Коричневий
Фотоальбом гарний.
Дякую - АлёнаВідгук від покупця. Продавець: BeTechno. Колір обкладинки: Блакитний
Заказала пару альбомов. Очень довольна. Отличное качество, менеджер быстро все отправил. Очень рекомендую к покупке.
Спасибо за хорошую продукцию)- Переваги:
- Отличное качество быстрая отправка
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: BeTechno. Колір обкладинки: Жовтогарячий
Альбом качественный, красивый, все как на фото. Доставили быстро.
- Переваги:
- Миниатюрный
- Недоліки:
- Діана К***Відгук від покупця. Продавець: BeTechno. Колір обкладинки: Блакитний
Купляла на подарунок, отримувачці дуже сподобався, гарна якість та колір!
- Переваги:
- Матеріал, міцність
- Недоліки:
- Не помітила
- Анжела К***Відгук від покупця. Продавець: BeTechno. Колір обкладинки: Білий
Гарної якості ,швидка доставка .дякую
- Яна Д***Відгук від покупця. Продавець: BeTechno. Колір обкладинки: Білий
Крутий товар, зручний, швидко прийшов
- Сніжана Г***Відгук від покупця. Продавець: BeTechno. Колір обкладинки: Білий
Гарний альбом, за невеликі кошти
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: BeTechno. Колір обкладинки: Блакитний
Яскравий колір, чудова якість!!! Швидко доставили
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: BeTechno. Колір обкладинки: Блакитний
Якість хороша, колір гарний)
- Недоліки:
- Не помітила
- Карина А***Відгук від покупця. Продавець: BeTechno. Колір обкладинки: Блакитний
Гарний альбом.
Сервіс теж чудовий, все швидко відправили. - Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Snail shop. Колір обкладинки: Коричневий
Ціна(трохи завелика) , але якість супер
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: BeTechno. Колір обкладинки: Жовтогарячий
Чудовий альбом. Якість відмінна, приємний на дотик і міцний, одразу видно що прослужить довго. Товаром і магазином повністю задоволений, рекомендую
- Переваги:
- Якість матеріалів та збірка
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: BeTechno. Колір обкладинки: Блакитний
Дуже якісний альбом: приємний на дотик, колір не змивається, ячейки міцні. Розмір ячейок підходить для розміщення фото в «нормальній» орієнтації, а не боком (як в деяких альбомах), що теж вагома перевага.
Доставила швидко, спілкувались приємно :)- Переваги:
- Якість, орієнтація ячейок
- Недоліки:
- Не знайшла
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: BeTechno. Колір обкладинки: Коричневий
Замовлення виконано вчасно та якісно. Рекомендую.
- Переваги:
- Великий вибір
- Недоліки:
- Не має
- Marina Z***Відгук від покупця. Продавець: BeTechno. Колір обкладинки: Блакитний
Альбом сподобався. Класно, що можна обрати колір під фотоапарат
- Переваги:
- Гарний альбом, приємний колір, компактний за розміром і вміщує 80 карток)
- Недоліки:
- Поки не помітила недоліків
- VictorВідгук від покупця. Продавець: BeTechno. Колір обкладинки: Жовтогарячий
Швидко, гарно - Рекомендую!
- Переваги:
- Всё було Good
- Денис Г***Відгук від покупця. Продавець: BeTechno. Колір обкладинки: Блакитний
Нормальний. Час покаже.
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: BeTechno. Колір обкладинки: Коричневий
Качественный альбом
- Переваги:
- Original
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Snail shop. Колір обкладинки: Блакитний
Відправили швидко, до товару додали стікери Стітча,
Товар відповідає опису і фотографіям