- Илья З***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Black
Великолепный звук
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Black
Приехали достаточно быстро, все исправно и работают хорошо. Настроил приложение, подключил к телефону. пока все замечательно.
- Переваги:
- Работают хорошо.
- Недоліки:
- не замечено
- Продавець SIMCO
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Purple
Доброго вечора навушники прийшли швидко, звук шикарний,радує що поклали заповнений гарантійний талон
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: White
Дякую все працює
Швидко доставили
Є гарантія, все працює
Упаковка якісна
Брали дитині на подарунок, все супер- Переваги:
- Шумоізоляція гарна
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Purple
Дуже гарні навушники, якісне звучання.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Blue
Навушники працюють добре. Дякую.
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Purple
Купувала ці навушники в подарунок сестрі - і вони повністю виправдали очікування. Заряду вистачає дуже надовго, звучання чисте, насичене і приємне у всьому діапазоні. Сестра дуже задоволена, а я тепер теж думаю купити собі такі. Тому рекомендую.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: White
Мені все подобаеться
- Переваги:
- Просто бомба. я пользовался старимі JBL и зараз спробував ці. просто небо и земля
- Юрий D***
а які перед тим були не 510ВТ бо в мене 510ВТ. і все супер окрім звуку чуть не хватає, докупив маленькі хокко то вакумні то вони звучать трішки голосніше ну я якість норм, але великі наушникиjbl. це одне з найкращих хочу 720 під великі амброшури. різниця велика між 510-720. ?
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Blue
Меня все устраивает
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Пока нет
- Продавець SIMCO
- Перепелица Ю***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Black
Никому не советую!
Через месяц ломается место соединения, где "ухо" крепится к дужке, там очень тонкая пластмасска вокруг провода, это место поворотное и именно от этого и ломается. Через месяц на правом, через два на левом наушнике. Теперь их только выбросить!
Почему делают самый важный элемент наушника таким хрупким и тонким, мне не ясно.
Наушники по такой цене прослужили в три раза меньше, чем те, которые в два раза дешевле.- Недоліки:
- Не продуманная конструкция наушников. Ломается место соединения наушника с дужкой. Прослужили два месяца.
- Продавець SIMCO
Добрий день! Нам дуже шкода, не знаємо як так трапилось. JBL багато зусиль вкладає в розробку і якість, навушників з подібною конструкцією продається дуже багато не один рік.
- Перепелица Ю***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Black
Дочке очень понравились наушники. Она в них и дома, и на улицу. Качество звука и прочее оценить не могу, потому что это ее "личная вещь" и ее "нельзя трогать"))) Родители подростков меня поймут... Дочь довольна, да и ладно!!!
- Слава К***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Black
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: White
Швидке обслуговування. Якісні навушники. Всім задоволені
- Виктор Б***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: White
Отлично.
Главное что ребенок доволен))).
Спасибо.- Продавець SIMCO
- Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Black
НАУШНИКИ ПРОСТО ПУШКА,10/10
- Переваги:
- Хороший звук
- Тимур К***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Black
Очень хороший и качественный звук . Я как поклонник метала спокойно могу услышать все инструменты в песне, также хочу отметить очень удобный форм фактор наушников и хорошую шумоизоляцию. Ни разу не пожалел о своём выборе и деньгах . Рекомендую
- Переваги:
- Качество звука
Шумоизоляция
Хорошая батарея которую хватит на долго - Недоліки:
- Жалко что тут аукс с 2,5 на 3,5 мм
Первое время не очень удобно носить но когда разносиш всё прекрасно
- Анастасия И***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Black
10/10
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: White
Хорошие наушники. Оригинал.Спасибо.
- Переваги:
- Звучание
- Елена Ш***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Purple
Навушники для мене супер.
Дуже зручні, боялася що будуть тиснути на голову,але дарма.
Не скажу що дуже розбираюся в усіх нюансах,але навушників було багато і різних, на цей час ці є найкращими.- Продавець SIMCO
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Blue
Я дійшла до сервісного центру та представництва JBL і купуючи товар у даного продавця ознайомтеся детально не тільки з товаром а з Законами про права споживачів і якщо ви купуєте товар то у вас є 14 днів і у сервісний центр повинен звертатися продавець а не ви і компенсація за транспортні послуги теж є. Особисто я не рекомендую даного продавця, тому що я займалася вирішенням даного питання а не він. Він повинен був займатися питаннями свого товару і те, що він говорив нажаль було не правдою в моєму випадку. Гроші мені він повернув лише після того як я надала акт і вибачень не було. Також компенсував витрати до СЦ і назад. Я тепер знаю та - даного товару. В навушниках класні баси, батарея але є мінуси, що ж певною операційною системою вони можуть працювати не ідеально.
- Переваги:
- Є
- Недоліки:
- Є
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Blue
Продавець некваліфікований. В товарі не розбирається. Дані навушники не повноцінно працюють з IOS та не працюють якісно в Зумі та у Вайбері. Не переключаються автоматично. Компанія Розетка себе повела теж не коректно. Не рекомендую всім купувати товари не у компанії Розетка. Потім будете мати багато часу на вирішення проблем і оплачувати самостійно в Сервісний Центр. Я розчарована персоналом у компанії Розетка. Вони навіть повідомлення пишуть та видаляють.
- Переваги:
- Їх не багато. Перевага це тільки звук.
- Недоліки:
- Багато
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Blue
В навушниках дуже гарні баси а ось блютуз не дуже якісний і є чимало багів. Якщо ви готові до багів то купуйте їх. Менеджера з продажу товарів в даній компанії не дуже кваліфіковані і навіть не знають відповіді на питання, мені приходилося говорити вірні відповіді. Також коли звертається до менеджерів з проблемою то вони морозяться. Даний магазин особисто я не рекомендую. Навушники не співпрацюють зі старим блютуз-зʼєднанням, тільки з новим. Я знайшла переваг 80% і недоліків 20%. Коли мені дзвонять то навушники не працюють відразу на блютузі, мені приходиться налаштовувати все в ручну. У мене таке відчуття, що мені вислали бракований товар і мені дуже шкода, що за 2399 грн я отримала брак.
- Переваги:
- Підʼєднання до ноутбуку та телефону одночасно.
- Недоліки:
- Не якісний блютуз і т.д. Приходиться налаштовувати все в ручну.
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Black
навушники чудові. замовляла навушники такого плану вперше і дуже задоволена, що не прогадала з вибором. в них зручно, звук чудовий як на мене. є регулювання для зручного носіння, не спадає з голови. приємно було ще те, що продавець був дуже приємним у спілкуванні, все уточнив, сказав звідки буде їхати і скільки днів приблизно. рекомендую!
- СергейПродавець: SIMCO. Колір: Black
Пришли самые дишманские наушники JBL в жизни не поверю,что так могли ошибиться на складе
- Максим Я***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: White
Гарні навушники
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black
За свою ціну навушники цілком хорошої якості, прийшли швидко.
- Переваги:
- Звук гарний, заряд тримає довго, також не тисне на вуха. Подобається шумоізоляція
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black
Дитина дуже задоволена,звук саме те що очікували.
- Недоліки:
- Не виявили
- Зоряна Ш***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black
Відмінно
- Переваги:
- Всі
- Заец К***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black
хорошие
- Богдан Д***Відгук від покупця. Продавець: Gadget_XL. Колір: Black
Прийшли швидко, працюють норм. Дякую)
- Володимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Blue
Звук норм.Свою ціну виправдовують.Батарея супер
- Переваги:
- Тримає заряд,звук
- Недоліки:
- Невиявив
- Євгеній Ф***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black
Быстро отправили качество супер )
- Ростислав І***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black
Чудові навушники, покривають все вухо, тільки сильно жме, якість звуку добра, є баси та шумоізоляція. З покупки пройшло більше тижня, ще ні разу не заряджав, користуючись кожен вечір і заряджені були на 70%.
- Переваги:
- Комфорт, шумоізоляція, якість та добре тримають батарею.
- Недоліки:
- Сильно жме на череп, вушка слабо прикріплені при неправильному русі можуть легко зламатися (такий досвід з jbl вже був) та самі вушка не можна прикріпити, щоб вони не гойдались в різні сторони.
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black
Є недолік, це з'єднання навушника та дужки в місці повороту - його треба зробити залізним, або композитним щоб не зламалось. Мав попередню модель - так там відірвався навушник - і їх тільки викинути. Хоча сенс лишати це тут немає - це ж все одно не донесуть до виробника
- Кирило С***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black
Класные уши,рекомендую
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black