Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Килимок Heat-Set 6100A Cream овал 70х110 см Бежевий+Кремовий

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Малеева Н***
    Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.8 x 0.5. Основний колір: Бежево-червоний

Симпатичный коврик за разумную цену.

Переваги:
    Красивый, компактный.
  • Тетяна Є***
    Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.8 x 0.5. Основний колір: Кремово-бежевий

Дуже сподобався

Переваги:
    Гарний
    Недоліки:
    Не має
  • Олексій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.6 x 0.8. Основний колір: Кремово-бежевий

Гарні якістни ковріки дуже м'яки хороши кольори топ за своі гроші прикро те що на Новий поште загубили вантаж тому була відстрочка с доставкою але знайшли и приїхали до мене Продавцю респект доставка підкачала але виправилась взагалі дякую

Переваги:
    Якістни, оригінальні дуже сподобалися
  • Вікторія

Швидко та чітко. І товар дуже сподобався, краще ніж на фото. Вдалий подарунок для моєї старенької мами. Дуже вдячна!

Переваги:
    М'який, гарний, недорогий
  • Ромчик К***
    Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.6 x 0.8. Основний колір: Бежево-червоний

Дуже якісні та оригінальні коврики

Переваги:
    Ціна і якість
    Недоліки:
    Наразі все ок
  • Светлана М***

Нормальный но цена дорогая.