Відгуки покупців про Груша в'ялена (цукат) 1 кг
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000. Упаковка: Паперовий пакет
А мы ни в первый раз покупаем в этом магазине грушу и вкус её очень нравится, и именно разумной сладостью. Поистине, на вкус и цвет...... Поэтому угодить всем просто не возможно.
- Продавець НАТАЛ
Ольга, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000. Упаковка: Паперовий пакет
Смачна, свіжа, мяка
- Переваги:
- Дуже смачна, солодка
- Продавець НАТАЛ
Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500. Упаковка: Паперовий пакет
Згодна з попереднім коментарем. Ніяка. Те ж саме з в'яленим персиком, вони однакові взагалі на запах і смак. Можливо, якась партія бракована, але чи то проблема покупця? Інші продукти з замовлення, які встигла спробувати, якісні
- Даня К***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500. Упаковка: Паперовий пакет
Не смачна , має дивний солонуватий смак , не раджу
- Переваги:
- Недоліки:
- Все
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500. Упаковка: Паперовий пакет
Смачна, солодка
- Переваги:
- Смачна, солодка
- Продавець НАТАЛ
Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500. Упаковка: Паперовий пакет
Смачна
- Продавець НАТАЛ
Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного!