Картка Rozetka

Відгуки покупців про Диня Канталупа сушена (цукат) 1 кг

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Відгуки про товар продавця НАТАЛ
  • Руслана К***
    Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500. Упаковка: Паперовий пакет

Це щось неймовірно смачнюче, таку диню я ще е куштувала, просто суперова,смак не переказати ,продавець супер, швидко зібрали, швидко відправили,ви не пошкодуєте це щось

Переваги:
    Смачне,корисне
    Недоліки:
    Просто немає
    • Продавець  НАТАЛ

Руслана, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Світлана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000. Упаковка: Паперовий пакет

Зробила вже друге замовлення. Швидко відправили. Дуже задоволена якістю продукту. Приємно здивована подарункам. Щиро дякую. Приємні ціни, хороша якість.

• Продавець  НАТАЛ

Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного!

• Артемій
    Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 250. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock

Все смачно, недорого, швидка доставка

• Продавець  MAXIRA

Дякуємо за відгук, будемо раді вашим новим замовленням!

• Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock

Якість є.
    Але (!!!) ніяка це ні диня.
    Гарбуз!!!

Переваги:
    Корисно.
    Недоліки:
    Гарбуз замість дині
  • Владислав А***

Невероятно вкусно, выраженный привкус дыни, мягкие - супер

• Продавець  MAXIRA

Дякуємо вам за такий теплий відгук!
      Нам дуже приємно, що диня вам сподобалась. Вона дійсно має яскравий смак, бо обираються тільки стиглі плоди та дбайливо висушуються, без втрати аромату. Хай смакує!