- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Honest Food
Не сподобалось. Ні запаха, ні смаку, викинуті гроші. У складі крохмаль і мальтодекстрин.
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Просто білий порошок.
- Продавець Honest Food
У більшості випадків сухе кокосове молоко має м’який або майже нейтральний смак.
Причини:
• під час сушіння аромат стає слабшим
• в складі є носій (мальтодекстрин), який “пом’якшує” кокосовий смак.
Він використовується як натуральний носій та стабілізатор. Потрібний для запобіганню злипанню грудочок, покращення розчинення у воді та щоб стабілізувати жир (щоб порошок не “збирався” в маслянисті частинки)
• продукт створений більше для текстури й вершковості, ніж для яскравого аромату та смаку
Щодо складу продукту. Він зазначений як на етикетці, так і в описі до товару. Клієнт проінформований.
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Honest Food
Це молоко не має кокосового смаку. Розчиняється добре. Треба багато ложити в чашку, щоб відчути саме молоко
- Переваги:
- Добре розчиняється
- Недоліки:
- Немає кокосового смаку.
Треба багато ложити
- Продавець Honest Food
Вітаємо!
Причини:
• під час сушіння аромат стає слабшим
• в складі є носій (мальтодекстрин), який “пом’якшує” кокосовий смак.
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Honest Food
Гарний продукт, цикорій з цим молочком, мммм
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Honest Food
Брала вперше.Дуже сподобалось.Смачно та корисно.Вже готувала смузі з добавками, вівсянку, какао.
- Переваги:
- Зручно
- Мария И***Відгук від покупця. Продавець: Honest Food
Дуже сподобалось
- Вера П***Відгук від покупця. Продавець: Honest Food
Дякую, рекомендую продавця!
- Ліна Я***Відгук від покупця. Продавець: Honest Food
Приємна ціна, легкий аромат кокосу, мені подобається
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: Honest Food
Чудовий товар. Вигідна вартість. Приємне на смак. Я не люблю яскраво виражений смак і аромат кокосу в рослинних сухих або рідких напоях, що замінюють мені молоко. Дуже задоволена замовленням. Обов'язково звертатимусь іще. Дякую
- Переваги:
- Вартість, смак
- Недоліки:
- Не знайшла
- Евгения Х***Відгук від покупця. Продавець: Honest Food
Додаю до кави,чаю, смачно
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Honest Food
Чудовий смак. Свіже.
Швидко розчиняється.
Рекомендую- Переваги:
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Honest Food
Хороший замінник молока, в міру дає смак, для дівчини дуже сподобалося. Брав до цього вершки то вони мені занадто різкі
- Переваги:
- Смак , потім додам фото
- НастяВідгук від покупця. Продавець: Honest Food
Маю непереносимість молока, використовую як замінник.
Хтось писав що нема кокосового смаку, але його тут наче і немає бути- Переваги:
- Подобається смак, ціна
- Юлія А***Відгук від покупця. Продавець: Honest Food
В нього нема характерного смаку і аромату кокоса . Сподіваюсь це не прості сухі молочні вершки . Було б добре, якби продавець пояснив описану мною ситуацію
- Переваги:
- Замінник молока, схоже на нього
- Недоліки:
- Нема аромата і смаку кокоса
- OST
Это даже хороший знак, а не минус. Кокосовое молоко — это в основном жиры + вода, а не аромат кокоса.