- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: GoToCoffee
Смачний
- Артур Л***Відгук від покупця. Продавець: Great Coffee. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 100
Добрий день, я сьогодні отримав товар, був не приємно здивований якістю шоколаду, таке враження, що він зберігався в не відповідних умовах(темп., вологість), на поверхні шоколаду сірий наліт. На деяких плитках зірвана пломба.Головне смак, він відрізняється від попереднього, у гіршу сторону, я купую не вперше, можу порівняти. Купив 8 шт., напевно, більше не буду купувати у цьому місці.
- Продавець Great Coffee
Доброго дня, дякуємо за відгук!
Дуже шкода це чути, але хочу повідомити що терміни в шоколаду хороші, можливо був порушений температурний режим в зв"язку з доставкою товару
Візьмемо до уваги
- Константин Т***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Шоколад хорошего качества, без сахара, вкусный.
- Переваги:
- Хороший шоколад
- Антон Ш***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Вже декілька разів замовляв у цього продавця. Все чудово: швидка доставка, термін придатності із запасом. Моя оцінка відмінно!
- Переваги:
- Смачний шоколад!
- Ярослав Щ***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Ужасный шоколад, не знаю, откуда здесь такие лестные комментарии. Сам вкус неплохой, но после шоколада ужасно тошнит, а если съесть на голодный желудок, омерзительное послевкусье, с обычными магазинными шоколадами такого нет
- Виктор
Возможно это у вас такая реакция на стевию,типа пищевой аллергии,не всем она подходит,а в магазинах большая часть шоколада с обычным сахаром,поэтому на него такой реакции и нет,ну это так,просто предположение,возможно я и ошибаюсь,в любом случае будьте здоровы и ешьте то,что вам приносит удовольствие.
- Антон Ш***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Купую не перший раз, шоколад дуже смачний, відправка дуже швидка
- Переваги:
- Дуже смачний
- Алексей Ф***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Шоколад очень вкусный. По составу подходит для диабетиков. Естественно, в разумных количествах.
- Переваги:
- Вкусный, хороший состав
- Мироненко Л***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Неперевершений смак
- Марина Ш***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Смачний шоколад, я постійний покупець, продавцю Mokko - вдячність за якісну продукцію та відмінну роботу співробітників.
- Переваги:
- Смачна продукція
- Ганна Н***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Гіркий та смачний
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Молодцы. Связались быстро, доставка вовремя. Сам шоколад отличный. Спасибо ))
- Переваги:
- Цена и качество , отличный шоколад, вместо сахара - стевия, что делает шоколад менее каллорийным, для тех кто не ест сахара, просто находка.
- АлександраВідгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Очень вкусный шоколад
- Переваги:
- Без горчинки, приятный вкус.
- Недоліки:
- Отсутствуют.
- Юрій Д***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Отменный вкус шоколада меня покорил.
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
- Сергей А*** ОсиповПродавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Пожалуйста, пишите состав
- M o*** k k o
Здравствуйте! Состав: какао масса, масло какао, подсластитель: мальтоза, обезжиренный какао-порошок, эмульгатор подсолнечниковый лецитин, натуральный аромат ванили, подсластитель: гликозид стевии.