- Аліна Л***Відгук від покупця. Продавець: Marmotik. Кількість сторінок: 44. Колір обкладинки: Рожевий
Неймовірно приємно було отримати альбом такої якості,все дуже сподобалось,відповідь продавця швидка та будьте впевнені що у випадку якоїсь проблеми вас швидко зорієнтують і допоможуть,пакування якісне,а не «тупо кинули в пакет» і за рахунок цього його можна сміло замовляти на подарунок,дякую Юлії за чудову працю
- Продавець Marmotik
Аліна, щиро вдячні Вашому відгуку. Дуже приємно! Заповнюйте альбом з задоволенням
- Інна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Marmotik. Кількість сторінок: 44. Колір обкладинки: Молочний
Дуже гарний, відмінної якості альбом. І сервіс на висоті! Я дуже задоволена. Дякую)
- Продавець Marmotik
Інна, щиро дякуємо за відгук!
Заповнюйте з задоволенням
- Аліна Т***Відгук від покупця. Продавець: Marmotik. Кількість сторінок: 44. Колір обкладинки: Синій
Альбом дуже гарний,зручно кріпити фотографії,можна купувати як для дівчинка так і для хлопчика. На сторінках яскраві малюнки ,по змісту альбома нічого зайвого. Мені дуже сподрьався.
- Переваги:
- Краса,якість.
- Недоліки:
- Не дуже зручно перегортати сторінки.
- Софія П***Відгук від покупця. Продавець: Marmotik. Кількість сторінок: 44. Колір обкладинки: Синій
Альбом отримали, він дуже красивий вже не терпиться його заповнити
- Переваги:
- Доступна ціна, швидке оформлення замовлення і доставка
- Недоліки:
- Продавець Marmotik
Щиро вдячні за відгук! Дуже раді, що сподобався альбом. Заповнюйте з задоволенням