- Солопенко Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Конструктивно наче добрий сучкоріз на ділі розчарував, на самому початку користування, не зробивши навіть десятка зрізів гілок на молодих деревах, з товщиною 30мм, лезо надщербилося, не зрозуміло з якої причини, якби був м'який матеріал його б просто зам'яло, а по факту відсутній шматочок рішучого леза...
- Переваги:
- Конструктивно добре зроблений, в руках тримати зручно
- Недоліки:
- Не якісний матеріал леза, м'який і крихкий метал
- Світлана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гілкоріз добротний, міцний,чоловіку сподобався.Зручний в користуванні.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Віталій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Клас! Надійний, зручний! Сире дерево 5см ріже, виноградний кущ обрізав - 7см у кореня зрізав)))
- Переваги:
- надійний, зручний
- Віталій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний сектор, гострий ніж, якісно зроблений
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное качество,режет как по маслу.
- Переваги:
- Дешиво и сердито
- Артур С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Непоганий метал, досить довго тримає заточку
- Переваги:
- Незамінний у саду або на винограднику
- Виталий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купил себе такой сучкорез, этот бренд мне понравился! Соотношение цены и качества очень хорошее,
Сам не садовод, а для домашнего сада в 50 деревьев думаю это лучший инструмент Просто каждый инструмент имеет своё назначение, и если правильно пользоваться не переплачивайте, это лучший выбор- Переваги:
- Острый и качественный, добротный...
- Володимир М***Продавець: Rozetka
Очікував кращу якість
Купив даний інструмент для обрізки троянд
При обрізці лезо сікатора деформувалось, гарна заточка сікатора але зроблено з м'якої сталі.
Для обрізки троянд не рекомендую !
О от з обрізкою винограду, смородини і гілок яблуні, груш підійде чудово- Переваги:
- Гострий сікатор
Чудово тримати і працівати в руках
Не тяжкий - Недоліки:
- Для обрізки троянд не рекомендую
- Игорь Ц***Продавець: Rozetka
Инрумент удобен и практичен в использовании. Ручки с каучук не обольшего диаметра, не скользят в руках, лезвие острое имеет специальное покрытие против коррозии.
- Переваги:
- Рез до 40 мм.
- Віталік С***Продавець: Rozetka
Заказал себе этот сучкорез садовый Bradas V-Series 600 мм. Очень доволен покупкой! Сучкорез имеет нескользящие комфортные ручки, острый и высококачественный нож. Отлично справляется с срезанием веток деревьев, качественный и надежный, удобный в использовании. По цене как на меня доступный! РЕКОМЕНДУЮ к покупке!
- Переваги:
- Высококачественный нож, нескользящие комфортные ручки, острый, качественный и надежный, удобный в использовании, доступный по цене.