- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Fit Bike Store. Об'єм: 0.125
Норм масло. Масляное.
- Константин П***Відгук від покупця. Продавець: Fit Bike Store. Об'єм: 0.125
Файне мастило за свої гроші. Гарний обʼєм вистачить на довго. Після нанесення мастила проїхав вже 400 км. Всім рекомендую.
- Переваги:
- Ціна та якість
- Костянтин К***Відгук від покупця. Продавець: Fit Bike Store. Об'єм: 0.125
Хорошее масло
- Переваги:
- Долго не смывается водой
- Недоліки:
- Пока нет
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Fit Bike Store. Об'єм: 0.125
Занадто рідке, але змащує
- Переваги:
- Змащує
- Недоліки:
- Рідке
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: Fit Bike Store. Об'єм: 0.125
Виникла неприємна ситуація: спочатку мені прислали партію мастила неналежної якості ( грудочками всередині), а один з флаконів був без кришки. Це виявилося браком, імовірно, підробкою.
Однак, після того, як я зв'язався з продавцем, він повівся дуже відповідально. Ми швидко знайшли спільну мову, і мені безкоштовно надіслали нову, якісну партію товару. Дякую продавцю за оперативне вирішення проблеми!
Товар можу рекомендувати, але раджу бути уважними при отриманні: оригінальне мастило, яке мені прислали на заміну, було з білою кришкою, а підробка — з чорною. Обов'язково перевіряйте це.- Переваги:
- Продавець оперативно вийшов на зв'язок, визнав проблему з неякісною партією товару і запропонував її замінити.
- Недоліки:
- Спочатку прислали неякісний товар. У змазці були грудочки, а один флакон був пошкоджений (без кришки). Це свідчить про наявність підробок або бракованих партій.
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Fit Bike Store. Об'єм: 0.125
Таке рідке, якого я ще не бачив. Скільки б я не наносив оливи на кожну ланку - хватає максимум на 30 км. Перед кожною поїздкою треба змащувати, бо починає шелестіти ланцюг. Флакони з чорними кришками, без ніяких дат виробництва, хто виробник, без штрих коду і таке інше. Пальонка конкретна.
- Переваги:
- Недоліки:
- Усі
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Fit Bike Store. Об'єм: 0.125
КАРОЧ не заказуйте це, вони тупо продають копію під видом оригіналу, фото на товар недійсні 1 флакон прийшов без кришки, як таке може бути????
У мого знайомого ж оригінал і оригінал по вигляду більший від цієї я навіть не знаю чи тут є заявлені 125міліграм- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Тупо підробка
І один флакон прийшов без кришки
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Fit Bike Store. Об'єм: 0.125
Додаю фото цієї бадяги
- Переваги:
- Які можуть бути переваги?
- Недоліки:
- Суцільні
- Никита К***Відгук від покупця. Продавець: Fit Bike Store. Об'єм: 0.125
Прислали другое
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: MarkaBC. Об'єм: 0.125
Смазка отличная
- Святослав Я***Відгук від покупця. Продавець: MarkaBC. Об'єм: 0.125
Все добре. Згідно опису.
- Переваги:
- Недоліки:
- Немн
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: FixBC. Об'єм: 0.125
Масло отличное
- Переваги:
- То что надо для цепи,цена умеренная
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: MarkaBC. Об'єм: 0.125
Товар приїхав надійно запакований. Під ковпачком була неушкоджена пломба. Чат ГПТ сказав, що товар 100% оригінал
- Егор Х***Відгук від покупця. Продавець: FixBC. Об'єм: 0.125
Все добреэ
- Сергей Ч***Відгук від покупця. Продавець: MarkaBC. Об'єм: 0.125
Хорошее масло, написано made in Franse.
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: FixBC. Об'єм: 0.125
В принципе ещё толком не проверял в погодных условиях и езды, но уже знаю что норм смазка за свои деньги
- Переваги:
- Да за свои деньги норм смазка
- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: MarkaBC. Об'єм: 0.125
Смазывает норм
- Стефан Ф***Відгук від покупця. Продавець: FixBC. Об'єм: 0.125
В принципі непогане мастило. Не скажу, що воно всесезонне і не змивається дощем, але пісок налипає не сильно. Повністю розчарував дозатор, він розрахований хіба щоб змащувати колісні пари в вагонах - перевернув, вилив весь вміст пляшки за 10 секунд, викинув пляшку). Після ропечатування пляшка стає негерметичною - якщо не поставити її вертикально, то буде сочитись. Довелось набрати мастило в шприц 5-ку з аптеки і змащувати вже з нього, як в старі добрі...
- Недоліки:
- Дозатор не для змащування ланцюгів
- Александр Я***
Дозатор замаскований у кришечці. ))
Сам гадав, як буду змащувати, потім відкрутив частину кришечки і побачив його.
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: MarkaBC. Об'єм: 0.125
Згидиться. Норм.
- Переваги:
- Недоліки:
- Бутилочка зроблена непродумано для користувача...
- Микола К***
Вийшла помилка при написанні відгука.
"Згодиться" - Микола К***
"ГОДИТЬСЯ"
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: FixBC. Об'єм: 0.125
Мастило ще не використовував.
Але в мене є питання, ніякого дозатору немає, як його наносити на ланцюг ??? - просто поливаючи з бутилки, щоб його вистачило на декілька разів і знову купувати???- Переваги:
- Не знайшов поки що
- Недоліки:
- Немає дозатору
- Дмитрий Б***
Просто открутите кончик, и получите дозатор.
- ТИМОФЕЙ П***Відгук від покупця. Продавець: FixBC. Об'єм: 0.125
Один из двух флаконов был вскрыт и
Наполовину пуст,кто-то решил отлить половину ёмкости.Больше здесь заказывать не буду- Переваги:
- Хорошая смазка
- Недоліки:
- Недобросовестный отправитель