Відгуки покупців про Мікрофон петличний бездротовий для iPhone (5-14) Lightning шумозаглушення для блогера відео інтерв’ю Plug&Play DKWAY FL-21 чорний
- AI аналіз відгуків116 відгуків: приблизно 82% позитивні, 10% нейтральні, 8% негативніВиберіть, щоб дізнатися більше
- ФанатВідгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Глуховатий звук при записі. Знав би не брав.
- Микола П***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
за свою ціну досить не поганий мікрофон, легко підключати до телефону, шумопоглинання не професійне але за свою ціну не погане.
- Переваги:
- легко підключати
- Недоліки:
- не виявлені
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Чудовий мікрофон, мені все сподобалось! Швидка доставка
- Переваги:
- Швидка доставка, хороша комплектація, хороша якість звуку.
- Недоліки:
- Немає інструкції на українській мові. Лише на англійській
- Валентина В***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Так себе , слабенький .
- Діана В***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Мікрофон не працює. Той блок, який вставляється у телефон - взагалі не підключається до телефону. Як повернути товар?
- Недоліки:
- Мікрофон не працює
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Користуюсь мікрофоном із айфоном легко, звук чистий, шумів майже нема. Підключається миттєво.
- Дмитро Я***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
За свої бабки мікрофон топовий. Не потрібно очікувати, що менше ніж за пів тисячі грн буде професійний мікрофон. Я задоволей на всі 100%. Заряд тримає довго.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Це найкращий мікрофон, тільки шкода що тепер він мені не підходить, адже змінила телефон на 17 iPhone, а там type c
- Переваги:
- Все супер
- Драгущак О***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Мікрофон взагалі не тримає заряду. Заряджаю його весь день, а потім на записі відео заряду вистачає на 2-3 хвилини. Я вже так декілька зйомок провалила . Люди сидять щось розповідають, а відео зрештою виходить без звуку…
- Продавець KLODY
Вітаємо.
Нам щиро прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією та що через несправність мікрофона були зірвані зйомки. Розуміємо, наскільки це неприємно, особливо коли результат виходить без звуку.
Дякуємо, що повідомили про проблему. Ми вже здійснили заміну на новий мікрофон і сподіваємось, що він працює справно. Якщо виникнуть будь-які питання — команда KLODY завжди готова допомогти. - Драгущак О***
Позитивне доповнення до мого негативного відгуку. Продавець замінив мікрофон на такий самий. І новий мікрофон прекрасно працює. Дякую!
- Емілія М***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Мікрофон прийшов чудовий, гарно працює, вже записала декілька відео. Він в мене лише перший день, тому не знаю як буде надалі, але зараз начебто все добре
Можливо хтось знає чи можна купити якийсь кейс або чохол для нього, щоб постійно не користуватися коробкою?- Переваги:
- Хороший звук та компактний
- Владислав Н***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Хороший мікрофон за свої гроші. Ідеально для першого мікрофону.
- Тимофій С***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Норм звук за свої гроші.
- Інна Л***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Мій перший мікрофончик. Все ок, працює як треба.
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Хороший микрофон за свои деньги, легко интегрируется с телефоном, реально подавляет шум и лишние звуки из соседней комнаты и с улицы.
Покупкой довольна.
Сразу была ошибочно выбрана не та марка микрофона. Созвонилась с продавцом, дружелюбно проконсультировали, и сразу прислали другой. Без лишних вопросов и сопротивления. Очень довольна сотрудничеством. Внимательные консультанты, дружелюбные и заинтересованные в качественном консультировании покупателей. Очень им благодарна за такой сервис!- Переваги:
- Подавляет шум и ненужные звуки рядом, записывает только то что произносится в микрофон, удобный, компактный, простой в использовании
- Недоліки:
- Не нашла
- Ящишина Н***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Мікрофон не працює, як повернути товар??
- Марія В***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Дякую менеджеру, що оперативно вирішили проблему. Замінили товар та якісно проконсультували
- Марія Ч***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Мікрофон прийшов швидко. Простенький , добре працює за свої гроші ) Як мікрофон заряджати я зрозуміла , а ось така штучка яка вставляється в телефон , не можу зрозуміти , а точніше ніякий зарядний кабель не вставляється, вона взагалі заряджається ?
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Хороший мікрофон, через десь рік використання почав трохи підглючувати: не підключається, але зелений горить типу вкл, постійно потрібно тепер перевіряти. Мабуть час новішу версію купити)
- Інна Т***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Дуже приємно співпрацювати з данным магазином, гарна якість швидка відправа, дуже ввічливий менеджер. Бажаю магазину зростання клієнтів та обсягів.
- Переваги:
- Ціна , якість
- Недоліки:
- Не знайшла
- Аліна С***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Казав мені чат gpt, що звук буде не дуже)
А я не повірила
Насправді мікрофон на 4
Він не погано впорається із якістю звуку, коли телефон за 5 метрів від вас, блокує шуми з вулиці. І добре підійде для тих, хто знімає у гамірних приміщеннях.
Щодо якості звуку - втрачає глибину і тембри голосу диктора, звук приглушений виходить, мабуть діапазон частот не широкий, але я на це уваги не звертала при покупці.
Не підійшов для тихого приміщення, де є луна трішки, а телефон на стійці за півметра, якість підводить.
Звісно не підійшов для запису медитацій, а чого я очікувала?
Повертати не буду, може знадобиться для зйомок на вулиці.
Продавця рекомендую, надзвичайно швидка доставка.- Переваги:
- Гасить шум на вулиці від машин і трамваїв)
- Недоліки:
- Втрачає глибину голосу диктора
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Пушка ,все працює !
- Переваги:
- Звук
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Дякую, все сподобалось
- Переваги:
- Все працює відмінно. Гарна якість. Чудовий звук, за невеликі кошти
- Недоліки:
- нема
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Не зовсім можу розібратись. Скільки мікрофон тримає заряду? Щоб орієнтуватись коли заряджати. Та питання як заряджати? Сам блок?
- Продавець KLODY
Вітаємо.
Час роботи мікрофона – до 8 годин. Заряджати потрібно лише мікрофон. Ресивер заряджати не потрібно – достатньо просто підключити його до телефону.
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Абсолютно задоволена
Все працює чудово і без винятку,
хороша передача звуку,
легко у використанні - Рассолова О***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Дитина задоволена, хороший звук на відео, за цю ціну просто супер.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не помітила
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Придбала мікрофон, спочатку не розібралася, що з ним не так, були якісь шуми. Але персонал магазину оперативно вийшли на звʼязок і все владнали.
Дякую!- Переваги:
- Сервіс високого рівня
- Валерия К***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Після того, як я залишила відгук, зі мною миттєво звʼязався представник компанії-продавця і запропонував безкоштовно замінити непрацюючий мікрофон на новий. Наступного дня я вже забрала новий на пошті, з ним все чудово, одразу підключився, звук пише добре. Комунікація на 10 з 10, бо брак може трапитися у кожного, головне питання, як продавець потім вирішує цю ситуацію.
- Валерия К***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Мікрофон купувала в червні, але знадобився тільки зараз. Розпакувата і зрозуміла, що блок, який вставляється в телефон, взагалі не працює. Він не заряджається, не подає ніяких світлових сигналів і звук, звісно не записується. Неприємно…
- Валерия К***
Після того, як я залишила відгук, зі мною миттєво зв’язався представник компанії-продавця і запропонував безкоштовно замінити непрацюючий мікрофон на новий. Наступного дня я вже забрала новий на пошті, з ним все чудово, одразу підключився, звук пише добре. Комунікація на 10 з 10, бо брак може трапитися у кожного, головне питання, як продавець потім вирішує цю ситуацію.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Купила мікрофон і при першому користуванні виявила, що він не працює. Звернулась до продавця, він одразу відгукнувся та запропонував за свій рахунок зробити заміну.
Порада всім- підключайте мікрофон без чохла! - Карп'як І***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Все супер,працює відмінно,легкий в користуванні.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Все супер.дякую що швидко доставили
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Непоганий мікрофон, глушить шум, не важко налаштувати
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Отримала швидко, дякую консультанту який пояснив як ним користуватися, дуже легкий в використані для моїх потреб достатньо
- Переваги:
- Легкий в використані
- Данил Б***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Товар качественный, обслуживание на высшем уровне ,были некоторые проблемы ,но продавец быстро связался и все решил
- Переваги:
- Качество
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: KLODY. Колір: Чорний
Чудова якість та швидкість доставки !
- Переваги:
- Все чудово