Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Надувний матрац Intex з насосом та подушкою 76х191х25 см Синій, 64756-1

Оцінка користувачів 4.22/5
на основі 154 відгуки
  • Станислав М***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій

Придбав цей набір (матрац, подушка та насос) на початку липня. Мали приїхати родичі на 2-3 тижні. Планували використовувати матрац, як додаткове спальне місце. Замовлення отримав швидко, та в повному комплекті. Через тиждень використання матраца, сталася невелика неприємність. Матрац трохи розійшовся по шву. Ми були здивовані, тому що відгуки на дані матрси були тільки позитивні і реально матрац класний. Зв'язалися із продавцем, пояснили ситуацію, скинули фото. Після невеликого діалогу з продавцем, дійшли висновку, що це заводський брак. На мій подив, від продавця надійшла пропозиція, замінити матрац. Того ж дня, вислав його продавцю. Все швидко поміняли, та вислали нам. Все оперативно та якісно. Дякую за розуміння та оперативність, продавцю. Неприємності трапляються, від цього ніхто не застрахований. Але в даному випадку, продавець вирішив наше питання, швидко і на всi 100%! Рекомендую і цей товар, і даного продавця!

Переваги:
    Зручно спати. Тримає форму. Не скрипить.
    Недоліки:
    Не виявили
    • Продавець  MarketPlus108

Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок і за те що обрали Наш магазин. Ми дуже цінуємо Ваш відгук. Гарного користування товаром!

• Костянтин Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Baby lot. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій

Непоганий варіант для організації спального місця за відсутності ліжка. Лежати на матраці зручно, особливо якщо на нього щось постелити.

Переваги:
    Матрац добре тримає тиск, не збувається.
    Недоліки:
    Незнайшов.
  • Роговий П***

Больше месяца накачан и не спускает. Спит человек на матрасе каждый день. Впринципи за такую цену лучший това.

• Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій

Мені все подобається

• Ірина

Товаром задоволені. Купили, як додаткове спальне місце. Спати комфортно, не здувається.

• Михайло Ш***

Матрац доволі добрий, зручний.
    Подушка теж. За насос нічого не скажу, так як користуюся електричним. Продавець швидко зв'язався і відправив замовлення.

• Продавець  MarketPlus108

Доброго дня! Дякуємо, що вибрали продукцію нашого магазину!

• Зоя

Гарний матрац, дякую!

• Продавець  MarketPlus108

Дякую вам за довіри. Звретайтесь к нам ще

• Ольга О***
    Відгук від покупця. Продавець: My top. Розмір (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Колір: Темно-синій

Гарний матрац, взяли для дитина спати в коридорі під час повітряних тривог. По розмірам ідеальний. Легко і швидко накачується . До ранку не збувається. Будем тестити далі. Доставка в назначені строки. Дякую.

Переваги:
    Розмір, є в комплекті насос і маленька подушка
    Недоліки:
    Поки немає
  • Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: New Look. Розмір (ДхШхВ): 203 x 183 x 25. Колір: Темно-синій

Матрац понравился, большой. Спасибо продавцу за супер быструю обработку и отправку заказа .

• New L***

Здравствуйте, Юлия! Спасибо за отзыв. Рады что у вас остались положительные впечатления от покупки наших товаров и нашего обслуживания. Будем рады снова видеть Вас в нашем магазине. С уважением, коллектив NewLook

• Виктор
    Відгук від покупця. Продавець: TopSale. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій

Все соответственно ожиданиям.Хороший матрас за свои деньги. Отдельное спасибо продавцу, быстро перезвонили, проконсультировали, доставили в срок!

Переваги:
    Удобный, качественный, воздух держит хорошо
    Недоліки:
    Не обнаружил
    • TopSale

Здравствуйте, Виктор! Спасибо за отзыв. Приятного пользования! Всегда рады снова видеть Вас в нашем магазине. С уважением, магазин TopSale!

• Кристина М***
    Переваги:
    Спасибо матрасом очень довольна
    • New L***

Добрый день, Кристина! Спасибо за отзыв. С уважением, коллектив магазина NewLook

• Юлия Ю***

Спасибо, матрасом очень довольна, такой как я хотела большой удобный, пришел очень быстро, доставка на вишем уровне. Главное что матрас без дефектов)))

Переваги:
    быстрая доставка, качество
    Недоліки:
    НЕТУ
    • New L***

Добрый день, Юлия! Спасибо за отзыв. Рады что у Вас положительные впечатления от покупки наших товаров. Будем и на дальше радовать наших покупателей! С уважением, коллектив NewLook

• Дзецина Е***

Отличный матрас, как для дома так и для выхода на природу. Воздух держит хорошо, не спускает. В целом хорошая комплектация, недостатков пока не обнаружил:)
    Контактом с продавцом очень доволен, все супер!

Переваги:
    Качество, удобство
    Недоліки:
    Пока нет
    • TopSale

Здравствуйте, Евгений! Спасибо за отзыв. Приятного пользования. Всегда рады снова видеть Вас в нашем магазине. С уважением, магазин TopSale

• Микола Б***

Хороший матрац.Акурат в палатку

• New L***

Добрый день, Николай! Спасибо за отзыв. Приятного пользования. С уважением, коллектив магазина NewLook

• Александр С***

Очень доволен магазином, заказ получил быстро , качество товара навысоте

Переваги:
    Быстро и качественно
    • New L***

Добрый день, Александр! Спасибо за отзыв. Приятного пользования. С уважением, магазин NewLook

• Олег С***

Користуюсь два тижні.Товаром задоволений. Матрас був куплений як тимчасове ліжко для нас с дружиною. Спати комфортно, після першої ночі користування трохи здувся, а може просто матеріал розтягнувся. Не підкачував і подальшого здування не помітив. Товар і продавця рекомендую

• Олександра М***

Дуже гарний та якісний матрац, довго тримається надутим. Не смердить резиною, зручний та комфортний матрац. Не має жодного пошкодження.

Переваги:
    Швидка доставка.
    • Продавець  MarketPlus108

Доброго дня! Дякуємо, що вибрали продукцію нашого магазину!

• Олейникова Т***

Отличный вариант, чтобы во время обстрелов поменять дислокацию с удобством

Переваги:
    Спасибо, хороший матрас
  • Олександр К***

• Діма К***

Якісний матрац.Рекомендую

Переваги:
    Дуже зручний
  • Сергій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій

• Наталія Ф***

Хороший матрац

• Леонид М***

Нормальний товар

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: K&Ko_UA. Розмір (ДхШхВ): 203 x 183 x 25. Колір: Темно-синій

Матрац відмінної якості. Рекомендую!

• Продавець  K&Ko_UA

Дякуємо за відгук та за замовлення.

• Оля К***

Дуже зручний

• Артем Б***
  • Ольга П***

Гарний матрац, не здувається.

• Анна Б***

Чудовий матрац, не здуває вже три тижні. Трьох людей витримує. Гарний сервіс. Швидка доставка. Рекомендую

Переваги:
    Не здуває
  • Алексей К***

• Юлия Ш***

Зручний матрас,гарної якості

• Артем П***

Матрац зручний,використовується як ліжко вже три місяці. На ньому спить 16 річна донька. Приблизно раз на місяць треба трошки підкачувати,але насос в комплекті теж зручний і швидко справляється. До товару нарікань немає. Все добре.

• Наталя П***

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: BambyToys. Розмір (ДхШхВ): 203 x 183 x 25. Колір: Темно-синій

Все сподобалось

• Продавець  BambyToys

Дякуємо за Ваш відгук!

• Оксана Р***

Корыстувалась лыше раз, начебто нормально

• Світлана К***

Чудовий матрас! Не здувається, спати м'яко! Нарікань не має! Рекомендую

• Рогаліна О***

Придбали для відпочинку, а в зв'язку з обставинами в країні та вумешеним переїздом до орендованого житла, вже скоро як рік використовуємо в якості ліжка. Перевірку пройшов, нарікань не має

Недоліки:
    не має