- Майбенко М***Відгук від покупця. Продавець: Galeta
Купив, щоб важити кофе для кофеварки. Все гуд
- Переваги:
- Маленькі
- Олександр Б***Продавець: Galeta
Работают четко, цена минимальная. Очень доволен. Всем рекомендую
- Переваги:
- Цена, точность, компактность
- Недоліки:
- Надобенко О***Відгук від покупця. Продавець: Shopwin. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Срібний
Гарні,акуратні, точні ваги
- Продавець Shopwin
Раді, що ви задоволені нашим товаром! Надзвичайно вдячні за вашу підтримку! З повагою "FIMMI-SHOP"
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: Galeta
Здравствуйте, весы неплохие, но батарейки на сколько я понимаю должны идти в наборе запечатанные, а пришли уже в весах и старые и ктото их кусал
- Вера Б***Відгук від покупця. Продавець: Galeta
Очень понравились и цена хорошая
- Переваги:
- Маленькие, красивые,удобные
- Недоліки:
- Не нашла
- Микита К***Відгук від покупця. Продавець: VYCOMPANY. Найбільша границя зважування: 2. Колір: Срібний
Проблему вирішено
Описав все в полях вище.
- Переваги:
- Швидко відправили, ціна відповідна, в середні вже є батарейки
- Недоліки:
- Подряпини на кришці і на корпусі, велика кришка тріснута і відколотий кут.
- Микита К***
Зі мною зв'язався продавець і він впевнив мене що недоліки описані в цьому коментарі це ймовірна вина пошти, і я з ним згоден. Бо картонна упаковка також була пом'ята. Незважаючи на це, решта продукту виглядає як нова, тому я думаю що товар міг бути пошкоджений підчас транспортування
В цілому тріщини на кришці ніяк не впливають на функціонал ваг.
Будьте уважні і перевіряйте товар на новій пошті.
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: big-space. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Срібний
Мені прийшов бракований екземпляр (одна цифра відображається лише фрагментарно, що робить використання пристрою неможливим). До продавця дозвонитись неможливо (в трубці просто пілікає якась музичка). Розетка, як мені повернути або обміняти замовлену вагу на справну???
До попереднього відгуку хочу ще додати чим я дуже незадоволений:
В характеристиках і опису вказано:
Максимальный вес взвешивания (в граммах):2000грамм (2 кг.);
По факту вижити тільки 500 грн, що трохи замало для моїх цілей. Купив продукт, яким я майже не буду користуватись- Недоліки:
- Некоректні зарактеристики
- Микита К***
Стосовно цього відгуку, продавець зв'язався зі мною і, впевнившись в тому що мій відгук дійсно релевантний, запропонував вирішити це питання таким чином:
Він повернув мені частину коштів за цей товар. Мене це влаштовує, адже я все одно планую користуватись цим товаром, хоча для мене це не зовсім зручно.
Крім того продавець пообіцяв змінити опис і характеристики товару. Тому для наступних покупців цей відгук ймовірно вже буде не актуальним.
Дякую продавцеві за те, що він повів себе достойно і визнав свою провину.
Щастя і процвітання в новому році!
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Shopwin. Найбільша границя зважування: 0.5. Колір: Срібний
Вагами користуватись не можливо. Після того як їх увімкнути, вони вже починають щось важити. Повітря? Це ж ювелірні ваги, важлива точність, яка вона може бути, коли вони самі по собі щось важать? На жаль не можу додати відео
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працюють
- Продавець Shopwin
Доброго дня!
Вам просто потрібно забрати картонки які під зважувальною платформою. Вони там встановлені для транспортування.