Відгуки покупців про Чоловічий розумний годинник Modfit Iron Black-Orange чорний з помаранчевим

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Василь Л***
    Відгук від покупця. Продавець: watchman. Розмір корпусу: 54. Колір корпусу: Black-Orange. Колір ремінця: Black

Користуюсь годинником декілька днів. Приємно здивований функціоналом, до того ж можна здійснювати дзвінки (все працює!) мікрофон та динамік справляються майже всюди, крім шумних умов вулиці))
    Годинник добре зібраний, екран адекватно реагує на дотик, багато датчиків для "оцінки" здоров'я))
    Поки не розібрався, яким чином використати 4 Gb заявленої в характеристиках пам'яті, а також рідний додаток Da Fit не підтримує сповіщення з Viber та Telegram (серед підтримуваних ці месенджери відсутні), можливо проблема тимчасова або ж інший додаток потрібен.

Щодо продавця: задоволений швидкістю роботи, в коробці додали гарантійний талон, відправили практично одразу після замовлення.
    Рекомендую і годинник і продавця.

Дякуємо за такий розгорнутий відгук
      Щодо оповіщень Viber/Telegram: спробуйте в налаштуваннях активувати «Інші» - тоді мають підтримуватись оповіщення всіх інших програм/месенджерів, які відсутні в переліку)

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: watchman. Розмір корпусу: 54. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black

Товар якісний. Обслуговування на рівні

Переваги:
    Батарея
    Недоліки:
    Поки що не знайшов
    • Продавець  watchman

Дякуємо за Ваш відгук

• Елена И***

Якісний товар, ввічливий продавець, одразу зв'язатися та надіслали товар. Купувала чоловікові на подарунок, йому сподобалося, на руці сидить гарно, зручний, швидко підключилися без проблем. Рекомендую.

Переваги:
    Зовнішній вигляд, функціонал відповідає заявленому на сайті.
    Недоліки:
    Не виявлено.
    • Продавець  watchman

Дякуємо за такий розгорнутий відгук

• Кирченко А***

замовляла для чоловіка ,годинник дуже гарний, недоліків нема .сервіс дуже чудовий якість на висоті.дякую

• Продавець  watchman

Дякую за оцінку нашої роботи